Moškost
Obiski eksotičnih krajev in število ‘podrtih žensk’ nič ne šteje, če tega ne objavimo na velik zvon, ali pa napišemo na MON. 🙂 Menda ne gre za hvalisanje, ampak za golo nevoščljivost, ker je to čisto normalen pojav, kakor če se obešamo za šank in razlagamo o svojih domnevnih seksualnih dogodivščinah. 😉
Hoces reci, samo da je zenska in da me hoce. Pa za taksno kvaliteto se imas. :)[/quote]
‘Pravi moški’ najde ‘pravo žensko’, in to je to.
30+ moški, ki razpravljajo na najstniškem nivoju o ženskah, če se jim v teh 12 letih (od 18 leta naprej) ni nič premaknilo (v glavi), imajo tudi enake partnerke, ženske, ki izmenjajo kup moških, ki menijo, da nimajo sreče z moškimi, dejansko pa niso za partnerstvo, ampak “obsojene na samskost” s kratkotrajnimi zvezami. Ker takole ne more razmišljati družinski moški, da bi se ukvarjal z banalnostmi, kakšno rit ali pa joške ima tam ena 20-letnica, saj pa nima 18 let – dogodki, kot so otroci, družina, ga prisilijo, da dozori, če že prej ni, in pridobi zrelejše poglede.[/quote]
Pravi moski pa res niso od muh. Prerasli riti, joske, najbrz tudi sex. Dobri, dobri. Ta pravi. 🙂
Aja, sem skoraj spregledal. Dogodki kot so otroci, druzina te prave menda v to prisili. Ja, kaj reci, moje sozalje, ne. 🙂
Drugace pa, v redu. Cemu se obremenjavati z nami nepravimi, ki v tvojih idealih ne vidimo utehe ali poslanstva. Saj si ze slisal, da ima vsake tele svoje vesel(j)e, a ne?
In ko sem ze v elementu, danes mi je tista od vceraj, ko se je ponudila, da me za vikend obisce, (potrebna a ne?) povprasala, ce bi jo morda pa le jaz obiskal. In glej ga zlomka, ne znese mi.
Potem pa se mi parbur kasneje javi se ena stara ljubica s priblizno podobnim predlogom. A jaz niti svoje punce vec seksualno ne morem dohajati. Pa kateri zrel moski lahko non-stop 2x dnevno. Mislim… Pa tudi ni mi ravno, da bi jo kar tako levi, desno varal. Jo imam vseeno kar rad. Pa to sem spesnil medtem ko mi je kremo razmazala po telesu. Pac skrbi, da bom se dolgo mladostnega videza. Vidis mstjazko, tako pa zivimo tisti, ki se ne rabimo obramenjevati z otroci in druzino. Ne bit fousen, no… 😉
Nekomu je lahko ‘znanstvena fantastika’, da ima doma ljubečo ženo in prijetne otroke, s katerimi gredo konec tedna na sladoled, ne rabi čisto nič več, da je izpolnjen in zadovoljen. To bi ti morda zavidal kvečjemu kak avanturist, torej tak ‘leteči moški’, ki se počuti ‘privezanega doma’ z ženo.
Nekomu je lahko ‘znanstvena fantastika’, da ima doma ljubečo ženo in prijetne otroke, s katerimi gredo konec tedna na sladoled, ne rabi čisto nič več, da je izpolnjen in zadovoljen. To bi ti morda zavidal kvečjemu kak avanturist, torej tak ‘leteči moški’, ki se počuti ‘privezanega doma’ z ženo.[/quote]
Meni je znanstvena fantastika kako nekdo občuje z živalmi, tebi je to vsakdanjost…… in kaj zdaj, pač si bolan, saj to že vemo.
To je tvoja perspektiva, če ponujaš sožalje, ker se verjetno ne bi dobro odnesel ne kot mož in ne kot oče, če si tako ‘leteč’ in spremenljiv. To so zelo slaba izbira moških za ženske, zelo redko končajo s takšnimi, saj rabijo ustaljeno življenje, družinski mir in varnost. Odsoten moški ne bo dober mož in ne oče, ženska bo za vse sama, prikrajšana za čustveni in tudi telesni stik ob neprisotnem moškem.
Nekomu je lahko ‘znanstvena fantastika’, da ima doma ljubečo ženo in prijetne otroke, s katerimi gredo konec tedna na sladoled, ne rabi čisto nič več, da je izpolnjen in zadovoljen. To bi ti morda zavidal kvečjemu kak avanturist, torej tak ‘leteči moški’, ki se počuti ‘privezanega doma’ z ženo.[/quote]
Meni je znanstvena fantastika kako nekdo občuje z živalmi, tebi je to vsakdanjost…… in kaj zdaj, pač si bolan, saj to že vemo.[/quote]
Matkič, kaj če bi kdaj pa kdaj še vklopil možgane in napisal normalen post, ki replicira na vsebino napisanega, kakor pa otročji ad hominem post, čeprav greš proti 30-tim, a obnašanje kaže nivo 15- letnika. Ni tako težko, potrebno je le misliti zraven, kaj (na)pišeš. Veliko sreče, ampak brez piva! 😉
Statistično lahko to takoj ugotovimo, od katere ure sta vidva danes tu zgoraj, koliko postov sta napisala in replicira ter koliko časa je bilo potrebno za to, še posebej če vzamemo v obzir Matkičeve poste, ki se vlečejo kot kača s stotimi replikami skozi vse rubirke…. Ti morda 4 ure, Matkič 6, to definitivno priča o zelo barvitem in pestrem socialnem življenju, kajne, človek še pomislil ne bi, da je nekdo ob tako razgibanem življenju brez punc (in zato tudi brez spolnega življenja).
P.S.: Delajta v tej smeri, da dobita kakšno punco, mogoče tudi z MONa, če se bosta letom primerno obnašala, da bi vama razrahljale te zategnjene ovratnike. Ampak morata napisati kdaj pa kdaj tudi kaj pametnega, tako kot jaz. 😀 Glejta in se učita! :)))
Statistično lahko to takoj ugotovimo, od katere ure sta vidva danes tu zgoraj, koliko postov sta napisala in replicira ter koliko časa je bilo potrebno za to, še posebej če vzamemo v obzir Matkičeve poste, ki se vlečejo kot kača s stotimi replikami skozi vse rubirke…. Ti morda 4 ure, Matkič 6, to definitivno priča o zelo barvitem in pestrem socialnem življenju, kajne, človek še pomislil ne bi, da je nekdo ob tako razgibanem življenju brez punc (in zato tudi brez spolnega življenja).
P.S.: Delajta v tej smeri, da dobita kakšno punco, mogoče tudi z MONa, če se bosta letom primerno obnašala, da bi vama razrahljale te zategnjene ovratnike. Ampak morata napisati kdaj pa kdaj tudi kaj pametnega, tako kot jaz. 😀 Glejta in se učita! :)))[/quote]
Ja, tisti, ki ste na forumu od jutra do večera in ste z vsem na tekočem 😉
P.S.: Delajta v tej smeri, da dobita kakšno punco, mogoče tudi z MONa, če se bosta letom primerno obnašala, da bi vama razrahljale te zategnjene ovratnike. Ampak morata napisati kdaj pa kdaj tudi kaj pametnega, tako kot jaz. 😀 Glejta in se učita! :)))[/quote]
Mhm, zmes sem pa sposervisiral par kompov, pa nardil en daljši sprehod.
Nismo vsi tak kot ti, ko rabimo 2 uri do hladilnika pa nazaj pa novo repliko napisat.
Saj nisem rekla, da mu jaz verjamem. Mi res dol visi 🙂
Ampak glede na to, da nekateri ljudje dejansko živijo avanturistično življenje (recimo tale teta), je to povprečnemu lojzu nemogoče prebavit, v prvi vrsti seveda zaradi foušije.
Matjazko, da ti nekaj razlozim. Tebi, ki sicer tako rad psihoanaliziras vse kar leze in gre.
Clovek, ki ga opisano mirno in skromno druzinsko zivljenje izpolnje in zadovoljuje, nima potrebe po rednih burnih reakcijah na posameznike, ki so se odlocili za drugacen stil in smisel njihovih zivljenj.
Ker jaz ti res nic nocem, dokler me zaradi izbranega stila zivljenja ne gres zaliti, cesar se zal redno posluzujes.
Tebe pa cevelj zazuli vsakic kadar ocenis, da se nekdo ne vidi v poslanstvu, ki ga opisujes. Pa naj gre za zensko ali moskega, mlade ali “stare”, s taksnimi ali drugacnimi prioritetami. WTF?
Sicer mi je jasno, da ti tako opevanega druzinskega zivljenja ne zivis. Neizkusenost te izdaja. Najbrz pa po tem hrepenis. Si ga zelis. Vsaj ideolosko. Ker v reali ti ocitno nekaj omejuje, da bi to idilo sam zazivel. Tako kot celibat zupnike.
In naj te spomnim, da to povelicevano povprecno druzinsko zivljenje najbrz fura kar vecina zemljanov. Je sila obicajna rec. Nekaj kar vidis za vsakim oglom po celem svetu. Torej, znastvena fantastika vsekakor ni. Domisljija pa taka, haha.
Pa skontroliraj ze malo ta svoj “babji” custven odziv na mojo posebnost. In raje uporabi pamet. A se ti ne zdi logicno, da mi ne manjka priloznosti za “ustaliti se”. Pac mi do tega ni. Bi bil ze cas, da se sprijaznis, da nas skozi zivljenje zenejo razlicni motivi.
Tvoj ostaja misterija, lol.
Ravno sem prebral intervju s Slovenko, ki trenutno potuje/zivi na barki. Nekdo tukaj je prilepil link. Sploh tisti del, kjer govori o posadki drugih bark, kaj vse ne obstaja, mi je bil zanimiv.
Forumskim zupnikom res ne bi skodilo sem pa tja prebrati kaj takega. Morebiti spoznajo kaksni omejenci izpadejo s tem povelicevanjem edinega pravilnega zivljenja.
Ampak glede na to, da nekateri ljudje dejansko živijo avanturistično življenje (recimo tale teta), je to povprečnemu lojzu nemogoče prebavit, v prvi vrsti seveda zaradi foušije.[/quote]
In kaj točno bi moral jaz teli “teti” bit fovš ? Ker mene npr. jadranje ne veseli prav dosti…
Sploh pa, da si po duši avanturističen človk, se ti ni treba kopat v gnarju. Ti ljudje že v osnovi radi sprobavajo nove stvari, tega bednega foruma in z njim dolgočasnih Monovcev, bi se tak človek že po dveh dneh moral naveličat.
Ampak glede na to, da nekateri ljudje dejansko živijo avanturistično življenje (recimo tale teta), je to povprečnemu lojzu nemogoče prebavit, v prvi vrsti seveda zaradi foušije.[/quote]
In kaj točno bi moral jaz teli “teti” bit fovš ? Ker mene npr. jadranje ne veseli prav dosti…
Sploh pa, da si po duši avanturističen človk, se ti ni treba kopat v gnarju. Ti ljudje že v osnovi radi sprobavajo nove stvari, tega bednega foruma in z njim dolgočasnih Monovcev, bi se tak človek že po dveh dneh moral naveličat.[/quote]
Saj nisem rekla, da ji moraš bit ti fouš. Razen, če se samokategoriziraš kot povprečen lojze. 🙂
Seveda se ni treba kopat v $. Malo iznajdljivosti, precej poguma in malo avanturizma, pa lahko vidiš ogromen kos sveta.
Ste pa tle prov hecni, da tok pljuvate čez ta forum, pa že leta kampirate tukaj. Kdo bi vas razumel.
Sploh pa, da si po duši avanturističen človk, se ti ni treba kopat v gnarju. Ti ljudje že v osnovi radi sprobavajo nove stvari, tega bednega foruma in z njim dolgočasnih Monovcev, bi se tak človek že po dveh dneh moral naveličat.[/quote]
Saj nisem rekla, da ji moraš bit ti fouš. Razen, če se samokategoriziraš kot povprečen lojze. 🙂
Seveda se ni treba kopat v $. Malo iznajdljivosti, precej poguma in malo avanturizma, pa lahko vidiš ogromen kos sveta.
Ste pa tle prov hecni, da tok pljuvate čez ta forum, pa že leta kampirate tukaj. Kdo bi vas razumel.[/quote]
Ja če je pa res za en drek. Imam pač visoko stopnjo navezanosti, odvisnosti, večkrat vstrajam nekje brez nekega posebnega vzroka.
Aja, štekam v čem je fora. Ker če se logiraš neštetokrat na fb je pa vredu. Pa lih tko vas dvabiliona pljuva čez te portale, gor pa cela Slovenija, samo jst ne. Makes total sense…
Burnih reakcijah? Mogoče si pa preobčutljiv, če se ti zdi moj pogled že kar žaljenje, ker za (nemoderirane) forume je potrebno imeti malo bolj trdo kožo. Sam ne vem, v čem konkretno bi te naj žalil?
Moje mnenje je, če nekdo isto razmišlja pri +30 kot pri 18, bi moral nekaj ukreniti, ker ni določenega osebnostnega razvoja, čustveno-psihološko se ni nič premaknilo vsa ta leta!
Ponavadi so čustveno-psihološki prožilci ravno razne preizkušnje, ki jih posameznik ni navajen, ker mu obrnejo ustaljen sistem razmišljanja na glavo in mu omogočajo, da se spreminja (osebnostno izgrajuje) skozi pridobivanje drugačnih oz. dodatnih pogledov.
Do osebnega razvoja vsekakor ne prihaja pri ‘ostarelih casanovah’, ki niso sposobni ustaljene veze, in pa tudi v kokon zapredenih ‘starih devicah’, ker imajo najstniške poglede na zvezo in moške, zato ostajajo samske.
Only the stupidest and the wisest of men never change….. ti boš pobral prvo, jaz pa sprašujem zakaj drugo ni mogoče, to je namreč izjavil nekdo ki je filozofsko gledano bolj spoštovan od tebe, pa že dolgo več ni živ, toliko o tem.
Tkole bi si jaz definitivno zamislila nekaj (verjetno prvih) let svojega penziona.
Ljubim jadnranje, ljubim svobodo, ljubim neobremenjevanje z lastnino, cilji, načrti,
denarjem.
Zakon …še celo angleži so mi zelo simpatični :-))))
A kdo pol ve za kakšno fajn najdišče luštnih angležov (lahko je tud avstralc) z barko?
Tkole bi si jaz definitivno zamislila nekaj (verjetno prvih) let svojega penziona.
Ljubim jadnranje, ljubim svobodo, ljubim neobremenjevanje z lastnino, cilji, načrti,
denarjem.
A kdo pol ve za kakšno fajn najdišče luštnih angležov (lahko je tud avstralc) z barko?[/quote]
prvih je menda v Angliji še nekaj. Tiste druge pa probaj na trnek ali pa s postavljanjem umetnih čeri.
denarjem.
A kdo pol ve za kakšno fajn najdišče luštnih angležov (lahko je tud avstralc) z barko?[/quote]
prvih je menda v Angliji še nekaj. Tiste druge pa probaj na trnek ali pa s postavljanjem umetnih čeri.[/quote]
Aha. Kaj dam pa za vabo gor?
Forum je zaprt za komentiranje.