Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moškost

Moškost

Torej niti besede ‘povprecen’ eni ne prenesete?? Jao… :))

Glej. Vzemimo dva 30-letnega tipa. Pa ignorirajmo videz, kot npr. ti zgoraj.

Glej. 30-letni Slovenec s podiplomsko izobrazbo tehnicne smeri in neto placo €7000, le kot primer, pac ni povprecno karierno uspesen, a ne? Zelo verjetno ni niti povprecno inteligenten, a ne?

Ce isti Slovenec ob teoreticno idealni visini z redno rekreacijo, fitnesom in zdravo prehrano vzdrzuje se dobro psihofizicno kondicijo in teoreticno idealno tezo od 6-packa na dalje, spet le kot primer, prav tako ne moremo reci, da je povprecne postave, kondicije ali zdravja. A ne?

Vsaka nadaljna vrlina pa ga od nekega povprecja le se toliko bolj oddaljuje, a ne?

No, toliko o tem kar v Slivenskih merilih pac ni povprecje, lol.[/quote]

Tisti, ki za druge pogosto podaja označbe ‘povprečen’, ima praviloma sebe za ‘nadpovprečnega’, dejansko pa je največkrat domišljav. Torej to primerjavo rabi, ker le tako se lahko samo-povzdigne nad ‘povprečneže’ ter misli, kako je boljši od drugih, dejansko pa je sam največji povprečnež.

Sicer je to stvar posameznika, ampak primerjalni kriteriji, ki jih ti podajaš, višina plače in telesni izgled, sta zame tipična kriterija vrednotenja, ki jih uporablja plehka narcisistična potrošniška kultura.[/quote]

Pozabljaš glavni kriterij…..uspešnost pri ženskah….ki stijijo v dolgih vrstah in čakajo, da
bi se jih mogoče usmilil. (pa same miss sveta z doktoratom iz astrofizike)…

Tisti, ki za druge pogosto podaja označbe ‘povprečen’, ima praviloma sebe za ‘nadpovprečnega’, dejansko pa je največkrat domišljav. Torej to primerjavo rabi, ker le tako se lahko samo-povzdigne nad ‘povprečneže’ ter misli, kako je boljši od drugih, dejansko pa je sam največji povprečnež.

Sicer je to stvar posameznika, ampak primerjalni kriteriji, ki jih ti podajaš, višina plače in telesni izgled, sta zame tipična kriterija vrednotenja, ki jih uporablja plehka narcisistična potrošniška kultura.[/quote]

Pozabljaš glavni kriterij…..uspešnost pri ženskah….ki stijijo v dolgih vrstah in čakajo, da
bi se jih mogoče usmilil. (pa same miss sveta z doktoratom iz astrofizike)…[/quote]

Astrofizičark in nosilk doktorskega naslova se je pametno ognit 😉
Zveza s tako včasih izgleda kot zveza dveh moških, ki se v resnici sovražita. Jaz sem presrečen, če ima zaključen faks in nič več…

Ja, matjazko, kaj ti naj recem…

Pomen poslovne/karierne uspesnosti moskega ni nikakrsna pogruntavscina moderne potrosniske druzbe. Tako je bilo od pamtiveka. Pritozi se bogu, ki nas je taksne menda naredil, lol.

Podobno velja za telo, oz. izgled. Zanemarjaj na lastno odgovornost. 🙂

V bistvu pa si s svojim odgovorom ze povedal kje te cevelj zuli. 🙂

Tiste, ki dobro izgledajo hodijo na fitnes. Pa nisem še nikdar doživel, da bi me katera zmotila med treniranjem, ali kogarkoli drugega, vedno je obratno. Razen v primeru, da se poznata že od prej oz. da si jo že prej enkrat ogovoril. Toliko o vaših nakladancijah…

Nič ne date babe pobudo. Da ne bi mi nič delali v to smer bi vse po vrsti crknle z junfrom.

bi se jih mogoče usmilil. (pa same miss sveta z doktoratom iz astrofizike)…[/quote]

Astrofizičark in nosilk doktorskega naslova se je pametno ognit 😉
Zveza s tako včasih izgleda kot zveza dveh moških, ki se v resnici sovražita. Jaz sem presrečen, če ima zaključen faks in nič več…[/quote]
Imas zelo prav. Se pa najdejo izjeme, ko si reces, pa kdo bi si mislil, da obstajajo tudi taksne.

Ja, npr. teb a ne ?

Dej, pejt ti te bučke raj kirmu drugmu prodajat…[/quote]
Namerno nisem pisal o sebi.

Ce pa smo ze pri meni, ja, tudi sam sem v dolocenih obdobjih, npr. v tem casu lansko leto, izkusil to kar trdim. Saj verjetno sem tudi tukaj takrat kaj napisal.

Je pa tako, da je pri tipih krivulja mocnega interesa s strani zensk strma parabola, kjer manjsina melje, vecina pa kot da ne obstaja. Vem, ker sem v raznih obdobjih bil ta manjsina. In dozivel podobno kar dozivljajo mlada atraktivna dekleta. S plusi in minusi.

Up to you what you choose to believe…[/quote]
Internetarjem jaz nič ne verjamem. Ok cool, bye.

Jaz sem partnerki vedno pripravljen stati ob strani, bodisi da je milijonarka ali pa da nima nič.
Ne zanima me debelina denarnice niti velikost jošk ali pa postava neke nenaravne načičkane barbike, ker po teh kriterijih se ocenjujejo tudi kravce na živinskem trgu. Kdor ima rad kravce, kar…. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sem se kar odjavil, da lohk napišem.

Ja, dejstvo je kot si napisal. Se dogaja recimo v kakšnem “dvotedenskem” ritmu. Karkoli manj jih “ne zanima”.

Edino kar je težava, da nočejo razumeti, da nekako ne želiš naprej brez nekega vzroka; kar nekako bi moral dat “obrazložitev” zakaj nočeš naprej. Pa mislim, da nisem kakšen pezde; ampak, če rečeš ne je NE!

Fantje, vedite, deklet je številčno več kot nas! Pa tudi veliko jih je ki so “aktivne” neglede na status![/quote]
Taksne avature tudi meni osebno se najbolj pasejo. Ne gre le za goli seks, ampak ze kar intenzivno mini razmerje. Sploh, ce si lahko oba vzameta prosto in uzivata nekje “na lepsem”. Poleg fizicne privlacnosti je prisotna ze custvena komponenta zaradi katere je seks, in karkoli se ze pocne, se toliko boljsi. Pa se razne zavore znajo pasti. Npr. zenska, ki z morebiti dolgoletnim partnerjem ni se nikoli to ali ono, bo pripravljena marsikaj poskusiti. Intenziteta taksnih razmerij pa obicajno sama od sebe poskrbi, da ni ne casa ne veselja zaceti z raznimi dramami. Ceprav so sicer redke izjeme.

Jaz sem partnerki vedno pripravljen stati ob strani, bodisi da je milijonarka ali pa da nima nič.
Ne zanima me debelina denarnice niti velikost jošk ali pa postava neke nenaravne načičkane barbike, ker po teh kriterijih se ocenjujejo tudi kravce na živinskem trgu. Kdor ima rad kravce, kar…. ;))[/quote]
Diplomiran Copatar.

Ne zanima me debelina denarnice niti velikost jošk ali pa postava neke nenaravne načičkane barbike, ker po teh kriterijih se ocenjujejo tudi kravce na živinskem trgu. Kdor ima rad kravce, kar…. ;))[/quote]
Hoces reci, samo da je zenska in da me hoce. Pa za taksno kvaliteto se imas. 🙂

NS, en cist prijateljski nasvet, ker se mi zdi, da na spoznavanje zensk gledas dalec prevec skozi nek direktni pristop.

Ze v komentarju kjer omenjas fitnes si napisal, da punce komunicirajo s tipi, ki jih poznajo ze od prej, sicer pa (baje) ne. Pa si se kdaj vprasal od kod se poznajo? In, ce se res poznajo, kako je do tega poznanstva prislo? Z direktnim pristopom moskega ali morda kako drugace?

Z neznanci, ki nas obdajajo, lahko cisto sprosceno in nevsiljivo komuniciramo kjerkoli. Tako verbalno kot neverbalno. Sploh to zadnje, ki menda predstavlja 93% komunikacijskega kanala, vecina hudo slabo razume. Ko na trznici kupujemo solato, v pekarni kruh ali v restavraciji kosilo. Na vlaku, letalu ali avtobusu mestnega prometa. Med cakanjem ali potovanjem. Govorim o sprosceni in za izkusene ze kar spontani nenamenski komunikaciji brez vsakih pricakovanj. Vcasih igrivi, vcasih pomenljivi, tudi informativni, spodbudni, kakrsnikoli ze obliki komunikacije. S tako rekoc komerkoli. Ne le mladimi, atraktivnimi puncami. S tem zase in za ljudi okoli nas ustvarimo prijetnejso “klimo”.

Slovenija je dezela kislih kumar, kjer se “vsak” drzi zase in daje vtis, da mu ni 5% mar za kogarkoli okoli sebe. Potem pa cudenje zakaj… Hkrati pa so se ti isti ljudje, ki dajejo tako suhoparen vtis, pripravljeni se kako odpreti, ce jim le das razlog za to. Kar malo eksperimentiraj, ce mi ne verjames. In, ker vecina tega ne zmore, se jim ne da, lahko vesc posameznik dosega toliko boljse rezultate. Mimogrede, morda tako ves, da je ts odprtost bolj Ameriski nacin.

Skozi taksen nedolzen chit chat (ki nima veze s “pristopom”) se lahko razvije marsikaj. Odvisno seveda kdo si sam in kako se obnasas. In tudi na videz mrtvo hladna atraktivna “izobrazenka” zna samoiniciativno vprasati za tvoj kontakt in se kasneje potruditi, da bi med vama morebiti bilo kaj vec pa ceprav tega obicajno sploh ne pocne. In tudi, ce iz te moke ni takoj kruha, te zna v trenutkih slobosti kasneje “potipati” kako si, ce imas cas, da bi se dobila, ipd. Pa saj ni vrag, da se nisi izkusil.

Sam se ze vec kot pol leta niti malo ne trudim okoli zensk, pa me se vedno redno, beri vsakodnevno, kontaktirajo razno razne stare in novejse znanke s ponudbami, da se kje dobimo, da kam gremo, ali pac le kaj posljejo, povedo ali povprasajo, toliko, da vzdrzujejo stik.

Hocem ti reci, da se da tudi brez namenskega pristopanja in ogovarjanja deklet s ciljem povaljati jih, priti do poplave zainteresiranih punc, ki se bodo same greble zate brez nekega posebnega truda s tvoje strani.

Stvar je v nasem celovitem obnasanju in funkcioniranju v druzbi in okolju kjer zivimo. V kombinaciji s tem kar smo in kako zivimo. Tako objektivno kot subjektivno v svojih in njenih oceh.

Verjetno se ti zdi dosti tega en velik lari fari. Ampak carobne formule za to, da xy punca v fitnesu pride do tebe ni. Moras sam pogruntati kaj ti je za spremeniti.
Ti pa za par punc s hudicevo na fitnesu izklesanimi telesi lahko povem, da so se samoiniciativno zagreble za svoje tipe. Eden od teh sem bil kar jaz in, ceprav je ta zgodba ze davno koncana, sva se vedno v stiku. Drugi pa ni bil nic vec kot sofer s koncano osnovno solo, zaposlen preko studentskega servisa, danes fitnes instruktor, ki si ga je univerzitetno izobrazena “fitneserka” se kako dobrega videza en vecer domov odpeljala in ze par let furata kar pac furata. Pa si ti misli, kako zenske kot neke zgubljene ovcice le cakajo, da do njih pristopi drzni junak… 😉

DX , preveč rumenega časopisja bereš. Prav malce obseden postajaš s temi kvazi slavnimi osebami iz rumenega časopisa. Ni to dobro, da si se tako ponotranjil z opisi v Lady, Slovenskih novicah in kar vse pač še bereš. Ti misliš, da bereš o pravih zvezdah, bereš pa navadne trače.

DX – a si ti Damjan Murko? Ali si njegova nadgradnja?
Lahko pričakujemo tudi kako knjigo o tebi?

A to leti na moje omenjanje zivljenja najbogatejse Anglezinje? Tisti dan sem odprl ta portal in videl link na zgodbo. Iz firbca odprl in v minuti prebral kratek clanek. Ti je komentar in obsedenost z mano vzelo vec casa. Hahaha…

Kje bo ena zafrustrina “debela starunklja”, katere domet je zivotarjenje iz meseca v mesec na slovenskem podezelju, iz reale svojega majhnega sveta sposobna dojeti kaj vse obstaja, kaj vse se dogaja in kako vse ljudje zivimo na tem svetu, ce ji potovanje v Ljubljano predstavlja podvig meseca. Moje zivljenje je znanstvena fantastika nadpovprecnim Slovencem. Kaj ne bo zbodlo debele starunklje tega sveta, lol.

Se nič ne sprašujem, ker mi je vse jasno kako ta stvar poteka. Sam prileze k njej, pa jo kar nekaj sprašuje kako smo kaj, malo se poheca z njo, potem pa spet nazaj pred ogledalo kvihtat. Meni to preveč prijateljsko deluje, pogovarjajo se z njimi podobno, kot bi se kdo s svojo sestro. Ne upa pa naredit še en korak naprej, ker je pač nesposoben, pa preveč nice, da bi jo zraven še kdaj za rit prijel. Jaz se takim samo režim 🙂

DiXi, za vse tvoje pisanje na monu je osnova rumeno čtivo.

DiXi, je nadgradnja.

A to leti na moje omenjanje zivljenja najbogatejse Anglezinje? Tisti dan sem odprl ta portal in videl link na zgodbo. Iz firbca odprl in v minuti prebral kratek clanek. Ti je komentar in obsedenost z mano vzelo vec casa. Hahaha…

Kje bo ena zafrustrina “debela starunklja”, katere domet je zivotarjenje iz meseca v mesec na slovenskem podezelju, iz reale svojega majhnega sveta sposobna dojeti kaj vse obstaja, kaj vse se dogaja in kako vse ljudje zivimo na tem svetu, ce ji potovanje v Ljubljano predstavlja podvig meseca. Moje zivljenje je znanstvena fantastika nadpovprecnim Slovencem. Kaj ne bo zbodlo debele starunklje tega sveta, lol.[/quote]

Tvoje življenje je qurac znanstvena fantastika?

Za koga?

Gledišča in tudi vidljivost je različna. Več kot videt se ne da in če nekdo vidi do sem, ne bo nikoli trdil, da vidi tja.

Kje bo ena zafrustrina “debela starunklja”, katere domet je zivotarjenje iz meseca v mesec na slovenskem podezelju, iz reale svojega majhnega sveta sposobna dojeti kaj vse obstaja, kaj vse se dogaja in kako vse ljudje zivimo na tem svetu, ce ji potovanje v Ljubljano predstavlja podvig meseca. Moje zivljenje je znanstvena fantastika nadpovprecnim Slovencem. Kaj ne bo zbodlo debele starunklje tega sveta, lol.[/quote]

Tvoje življenje je qurac znanstvena fantastika?

Za koga?

Gledišča in tudi vidljivost je različna. Več kot videt se ne da in če nekdo vidi do sem, ne bo nikoli trdil, da vidi tja.[/quote]
Glej. Gre preprosto za to, da je veliki vecini Slovencev zivljenje, ki ga zivim, nepredstavljivo in nedosegljivo. Zato pravim ‘znanstvena fantastika’.
Upam, da je jasno, da s tem se ne trdim, da bi si le to kdorkoli zato moral zeleti. Vsak pac zivi kot najbolje ve in zna. To je to.

In tudi takšnega stavka večina slovencljev ni sposobnih prebavit 🙂

Bi reku prej to, da nismo tok naivni, da bomo enmu internetarju, ki se tu vsak dan oglaša, verjeli, da živi nek nadpovprečen life.

To pa še ni vse, tale DX potuje po eksotičnih tropksih otokih in se iz tam oglaša na mon. Si predstavljate?
Greš na Sejšele, Bali ali kaj takega pa ti ni kaj drugega za početi kot surfati po netu.

Če ne drugega je vsaj kvaliteten troll. Debela_Starunklja npr. niti to ni.

Če ne drugega je vsaj kvaliteten troll. Debela_Starunklja npr. niti to ni.[/quote]

DS = DX = Volk = Sunce = GF

Hoces reci, samo da je zenska in da me hoce. Pa za taksno kvaliteto se imas. :)[/quote]

‘Pravi moški’ najde ‘pravo žensko’, in to je to.
30+ moški, ki razpravljajo na najstniškem nivoju o ženskah, če se jim v teh 12 letih (od 18 leta naprej) ni nič premaknilo (v glavi), imajo tudi enake partnerke, ženske, ki izmenjajo kup moških, ki menijo, da nimajo sreče z moškimi, dejansko pa niso za partnerstvo, ampak “obsojene na samskost” s kratkotrajnimi zvezami. Ker takole ne more razmišljati družinski moški, da bi se ukvarjal z banalnostmi, kakšno rit ali pa joške ima tam ena 20-letnica, saj pa nima 18 let – dogodki, kot so otroci, družina, ga prisilijo, da dozori, če že prej ni, in pridobi zrelejše poglede.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close