Moškost
Obicajno je res tako, da mora moski narediti vsaj en konkreten korak.
Ni pa nujno. Niti je treba, da je ne vem kaj. Poznam vec primerov, kjer so zenske dale pobudo in naredile vecino “dela”, da so dobile cisto povprecnega tipa.
Vsak clovek je najbrz zgodba zase. Nekoga vecina povprecnih ignorira. Za koga drugega pa se vztrajno trudijo “komadi” brez, da bi se ne vem kako trudil. Tako pac je na tem svetu.[/quote]
Mah, ti kr neki na pamet prbijaš…
Ta prava ženska z lahkoto dobi moškega.
Take neurejene, debele babnice pa jokajo kako ne najdejo moških.
Za vse večno samske:
Najprej shujšajte. To verjamem, da se popolnoma vsi moški strinjajo,d a mora biti ženska postavna, da je privlačna.
Potem si uredite lase. Če ste sive, si jih pobarvajte. Najbolje, da v barvo, ki je podobna vaši naravni, da ne boste ko maškare z raznoraznimi barvami na čupi.
Večina vas nima kaj prida kože, zato tu in tam obiščite kozmetičarko. Kupite kvalitetne kreme za nego.
Ne pozabite na make-up. Ne preveč, ranvo prav mora biti. Težava večno samskkih je ta, da makeupa sploh ne uporabljajo.
Potem pa še elegantna oblačila. Ne kar naprej tičati v kavbojkah. Oblečite tudi kaj oprijetega, krilo, nogavice. Pa spet ne imet tako globok dekolte kot kaka pocestnica. Ravno prav mora biti. Ni privlačno, če ste do vratu zadrgnjene.
Na kratko: vitka postava, urejena frizura, primeren make-up, elegantna oblačila in moški se bodo lepili na vas.
Nobena top ženska, se ne bo slinila za tabo, brez da bi ji že prej vsaj malo pozornosti namenil. Te stvari se pač ne dogajajo. Bo pa kšna debeluška začela pogledovat za tabo, potem ko bo pogruntala, da se dobro zastopiš z njeno best frendico. Ali pa če greš mimo nje že z eno, nasmejan, zaljubljen do ušes, pa se začne ozirat za tabo, ker jo pač firbec matra kaj točno je na tebi tako zanimivega..
Da bi pa kar tako nek povprečen, neznan papak, brez neke samoiniciative pritegnil pozornost vseh babnic okoli sebe…ja lepo je sanjat, kaj da ti rečem.
Caki, caki, kdo govori o tem, da bi povprecnez brez vsake iniciative pritegnil pozornost vseh punc okoli njega?
Da ne bom spet o sebi pisal, ti bom dal primer starega prijatelja, kako je pri ~26-ih “spoznal” bodoco zeno, ko jih je ona imela ~24. Za oba pi rekel, da sta bila in se vedno sta relativno povprecna v vseh meni znanih pogledih.
Glej, tip se je preselil iz vecjega v mickeno mesto. Punca je bila njegova bliznja soseda. Ravno je koncala faks, prisla “domov”. On ima le srednjo solo. Obcasno ga je videvala hoditi v in iz hise. In mu preko nekih kanalov, prijateljice…, sporocila, da ji je vsec. In 10-let kasneje imata 2 otroka, zivita na njeni domaciji, sluzbe, itd. Ona je bolj taksna komandantka Stanka, on pa se pripogne kolikor je treba. 🙂
Pa bi lahko se pa se nasteval. A res ne poznas primerov, ko so se navidez iz cistega miru posameznice zagreble za tipa?
Caki, caki, kdo govori o tem, da bi povprecnez brez vsake iniciative pritegnil pozornost vseh punc okoli njega?
Da ne bom spet o sebi pisal, ti bom dal primer starega prijatelja, kako je pri ~26-ih “spoznal” bodoco zeno, ko jih je ona imela ~24. Za oba pi rekel, da sta bila in se vedno sta relativno povprecna v vseh meni znanih pogledih.
Glej, tip se je preselil iz vecjega v mickeno mesto. Punca je bila njegova bliznja soseda. Ravno je koncala faks, prisla “domov”. On ima le srednjo solo. Obcasno ga je videvala hoditi v in iz hise. In mu preko nekih kanalov, prijateljice…, sporocila, da ji je vsec. In 10-let kasneje imata 2 otroka, zivita na njeni domaciji, sluzbe, itd. Ona je bolj taksna komandantka Stanka, on pa se pripogne kolikor je treba. 🙂
Pa bi lahko se pa se nasteval. A res ne poznas primerov, ko so se navidez iz cistega miru posameznice zagreble za tipa?[/quote]
Meni so se podobne stvari zgodile ze pri 16-ih. Ena prav lusna vrstnica, ono top v razredu, se je ogrela za mene zgoljavega mulca, pa je niti na videz nisem poznal. Pac tam splet okoliscin je bil. Itd…
Kaj je ‘povprečni tip’ in zakaj raba te označbe, ker misliš, da si pa sam imeniten (v holivudski različici)? 🙂 Povprečni tip ali še manj si vsem ženskam, katerim nisi všeč (pa ne mislim na zunanjost).[/quote]
DX povprečen? Ne se hecat. Na lestvici 1-10 so povprečneži tam med 4-7. Špica je pa ocena 10.
DX dosega oceno 0 .
Ni brez razloga samski.[/quote]
Toliko ves o meni menda, pa de vedno nisi ujela, da sem redko kdaj v pravem pomenu besede samski. Obicajno sem overbooked. Za par klonov ‘zaposlit’. Zadnjega pol leta oz. malo vec, pa imam celo “resno” punco. Taksno res na nivoju. Pa ravno pred eno uro mi je sporocila nekdanja ljubica (24-letna devica, ko sva zacela) in ki sem jo jaz “pustil”, oz. ji povedal, da je konec, pa se sama me je videla “gresiti”, da bi me spet obiskala. 🙂
DX, ti si moška debela starunklja, ravno toliko si zaželen pri ženskah kot ona pri moških.
Ovebooked samci nimajo časa za pisat bedarije ne mon. Sploh pa ne, ko so v nekih tropksih krajih.
Ali pa ti dejansko mislš, da kdo tvojim nakladancijam res verjame in da ti kdo verjame, da si kateri ženski zanimiv?
Mogoče boš zanimiv kaki totalno obupani ženski, ki je res nihče ne mara.
DX povprečen? Ne se hecat. Na lestvici 1-10 so povprečneži tam med 4-7. Špica je pa ocena 10.
DX dosega oceno 0 .
Ni brez razloga samski.[/quote]
Toliko ves o meni menda, pa de vedno nisi ujela, da sem redko kdaj v pravem pomenu besede samski. Obicajno sem overbooked. Za par klonov ‘zaposlit’. Zadnjega pol leta oz. malo vec, pa imam celo “resno” punco. Taksno res na nivoju. Pa ravno pred eno uro mi je sporocila nekdanja ljubica (24-letna devica, ko sva zacela) in ki sem jo jaz “pustil”, oz. ji povedal, da je konec, pa se sama me je videla “gresiti”, da bi me spet obiskala. :)[/quote]
Patetična ženska lol. Vidla te je grešit, pa te hoče nazaj…džizs…
Če je tale DX sploh kdaj videl kako golo žensko, če odštejemo tiste na fotkah in v filmih, je pa res čudež. Verjetno si že ves nor, če vidiš žensko v hlačkah in modrcu, ker to je tvoj največji doseg.
Si predstavljam DX, kako se plazi okrog ženskih garderob in opazuje preoblačenje žensk. To je njegov doseg. Potem pa hiti, da na mon napiše svoje vroče sanje.
Obicajno je res tako, da mora moski narediti vsaj en konkreten korak.
Ni pa nujno. Niti je treba, da je ne vem kaj. Poznam vec primerov, kjer so zenske dale pobudo in naredile vecino “dela”, da so dobile cisto povprecnega tipa.
Vsak clovek je najbrz zgodba zase. Nekoga vecina povprecnih ignorira. Za koga drugega pa se vztrajno trudijo “komadi” brez, da bi se ne vem kako trudil. Tako pac je na tem svetu.[/quote]
Kaj je ‘povprečni tip’ in zakaj raba te označbe, ker misliš, da si pa sam imeniten (v holivudski različici)? 🙂 Povprečni tip ali še manj si vsem ženskam, katerim nisi všeč (pa ne mislim na zunanjost).[/quote]
Torej niti besede ‘povprecen’ eni ne prenesete?? Jao… :))
Glej. Vzemimo dva 30-letnega tipa. Pa ignorirajmo videz, kot npr. ti zgoraj.
Glej. 30-letni Slovenec s podiplomsko izobrazbo tehnicne smeri in neto placo €7000, le kot primer, pac ni povprecno karierno uspesen, a ne? Zelo verjetno ni niti povprecno inteligenten, a ne?
Ce isti Slovenec ob teoreticno idealni visini z redno rekreacijo, fitnesom in zdravo prehrano vzdrzuje se dobro psihofizicno kondicijo in teoreticno idealno tezo od 6-packa na dalje, spet le kot primer, prav tako ne moremo reci, da je povprecne postave, kondicije ali zdravja. A ne?
Vsaka nadaljna vrlina pa ga od nekega povprecja le se toliko bolj oddaljuje, a ne?
No, toliko o tem kar v Slivenskih merilih pac ni povprecje, lol.
Pa bi lahko se pa se nasteval. A res ne poznas primerov, ko so se navidez iz cistega miru posameznice zagreble za tipa?[/quote]
Preko nekih kanalov, prijateljice…, sporočila, da ji je všeč.
Kar si želel povedat s tem je, da sta poznala iste ljudi in s pomočjo njih (prijateljice in nekih “kanalov”) je potem lažje prišla do njega. Zaradi tega jo je tudi zanimal, če ne jo ne bi. Pač sosed, isti prijatelji -> luštna zgodbica za pripovedovat naprej.
Meni so se podobne stvari zgodile ze pri 16-ih. Ena prav lusna vrstnica, ono top v razredu, se je ogrela za mene zgoljavega mulca, pa je niti na videz nisem poznal. Pac tam splet okoliscin je bil. Itd…[/quote]
Ja sej se je tud zame ena, pri 15ih. Tisti čas, ko sem bil še sramežljiv, s social skillsi na 0. Samo sva bla sošolca, pa večkrat sedela drug ob drugem. Te šolske štorije se ne štejejo, ker potem, ko odrasteš je takih in podobnih skupnih “dogodkov” vedno manj in manj. Šele potem, ko to sranje daš skozi, šele potem se vidi, kok si kej socialen, pa dober z babami. Tudi tista luškanost ti ne pomaga več, ker babe ne izbirajo več Justin Bieberjev…
Ostajam pri trditvi, da ne manjka zensk, tudi relativno lepih, ki same od sebe dajo pobudo za poznanstvo (in vec, tudi sex, itd) s tipom, ki jih pritegne. Med njimi so tako mlade kot stare. Ker pa se to veliki vecini moskih ne dogaja, oz. zgodi enkrat, dvakrat v zivljenju, velja prepricanje, da to (skoraj) ne obstaja. Pa ni tako. Nekaterim tipom se to dogaja vsakodnevno. Pa ne govorim o slavnih osebah.
Ja, npr. teb a ne ?
Dej, pejt ti te bučke raj kirmu drugmu prodajat…[/quote]
Namerno nisem pisal o sebi.
Ce pa smo ze pri meni, ja, tudi sam sem v dolocenih obdobjih, npr. v tem casu lansko leto, izkusil to kar trdim. Saj verjetno sem tudi tukaj takrat kaj napisal.
Je pa tako, da je pri tipih krivulja mocnega interesa s strani zensk strma parabola, kjer manjsina melje, vecina pa kot da ne obstaja. Vem, ker sem v raznih obdobjih bil ta manjsina. In dozivel podobno kar dozivljajo mlada atraktivna dekleta. S plusi in minusi.
Up to you what you choose to believe…
Sem se kar odjavil, da lohk napišem.
Ja, dejstvo je kot si napisal. Se dogaja recimo v kakšnem “dvotedenskem” ritmu. Karkoli manj jih “ne zanima”.
Edino kar je težava, da nočejo razumeti, da nekako ne želiš naprej brez nekega vzroka; kar nekako bi moral dat “obrazložitev” zakaj nočeš naprej. Pa mislim, da nisem kakšen pezde; ampak, če rečeš ne je NE!
Fantje, vedite, deklet je številčno več kot nas! Pa tudi veliko jih je ki so “aktivne” neglede na status!
Torej niti besede ‘povprecen’ eni ne prenesete?? Jao… :))
Glej. Vzemimo dva 30-letnega tipa. Pa ignorirajmo videz, kot npr. ti zgoraj.
Glej. 30-letni Slovenec s podiplomsko izobrazbo tehnicne smeri in neto placo €7000, le kot primer, pac ni povprecno karierno uspesen, a ne? Zelo verjetno ni niti povprecno inteligenten, a ne?
Ce isti Slovenec ob teoreticno idealni visini z redno rekreacijo, fitnesom in zdravo prehrano vzdrzuje se dobro psihofizicno kondicijo in teoreticno idealno tezo od 6-packa na dalje, spet le kot primer, prav tako ne moremo reci, da je povprecne postave, kondicije ali zdravja. A ne?
Vsaka nadaljna vrlina pa ga od nekega povprecja le se toliko bolj oddaljuje, a ne?
No, toliko o tem kar v Slivenskih merilih pac ni povprecje, lol.[/quote]
Tisti, ki za druge pogosto podaja označbe ‘povprečen’, ima praviloma sebe za ‘nadpovprečnega’, dejansko pa je največkrat domišljav. Torej to primerjavo rabi, ker le tako se lahko samo-povzdigne nad ‘povprečneže’ ter misli, kako je boljši od drugih, dejansko pa je sam največji povprečnež.
Sicer je to stvar posameznika, ampak primerjalni kriteriji, ki jih ti podajaš, višina plače in telesni izgled, sta zame tipična kriterija vrednotenja, ki jih uporablja plehka narcisistična potrošniška kultura.
Forum je zaprt za komentiranje.