Moškost
Seveda, da mora. Dopovedovali so nam, da mora vedno ženska kuhat, prat, likat, čistiti. Tudi na začetku. Pa še potem seveda trobljenje, da če je pri 30ih samska je pa z njo nekaj hudo narobe.
Če najde moškega, ki tudi gospodinji, je ta copata.
V glavnem vzgoja je bila v stilu, da prava ženska poleg službe vzgaja otroke, skrbi za gospodinjstvo, v glavnem po službi ona vse uredi. Moški pa ima družbo in gre na nogomet ali pa v gostilno. Ženska pa, če hodi na kako vadbo, šport, je pa lena pa vse ta najslabše. Ja, to so nas ženske tako vzgajale.[/quote]
Ja seveda, kera babnca pa je KDAJKOLI kuhala, tipu ki jo je komaj osvajal, ne, dokelr niste osvojene, ne delate praktično nič, niti ne dajete, in dokler je tako, se ne čudite, da potem delate vse same, ker s takim delovanjem same podpirate moško logiko, da ko te osvoji pa delaj on bo pa užival 🙂
Seveda, da mora. Dopovedovali so nam, da mora vedno ženska kuhat, prat, likat, čistiti. Tudi na začetku. Pa še potem seveda trobljenje, da če je pri 30ih samska je pa z njo nekaj hudo narobe.
V glavnem vzgoja je bila v stilu, da prava ženska poleg službe vzgaja otroke, skrbi za gospodinjstvo, v glavnem po službi ona vse uredi. Moški pa ima družbo in gre na nogomet ali pa v gostilno. Ženska pa, če hodi na kako vadbo, šport, je pa lena pa vse ta najslabše. Ja, to so nas ženske tako vzgajale.[/quote]
Ja seveda, kera babnca pa je KDAJKOLI kuhala, tipu ki jo je komaj osvajal, ne, dokelr niste osvojene, ne delate praktično nič, niti ne dajete, in dokler je tako, se ne čudite, da potem delate vse same, ker s takim delovanjem same podpirate moško logiko, da ko te osvoji pa delaj on bo pa užival :)[/quote]
Nekomu, ki te šele osvaja pa res ne kuhaš. Verjetno ne bi ravno šlo, a ne? Ker, ko te tip peca v nekem baru, mu težko kuhaš, a ne?
Samo ne vem kaj naj bi tipi delali med osvajanjem? Ravno tako nič. Ne mi zdaj o tem, da oni slučajno takrat kuhajo, gospodinjijo? Ali pač?
Zdaj so tipi že tako razvajeni, da si osvajanje tako predstavljajo. Da kliknejo žensko na netu in pričakujejo, da se bo pripeljala do njih prek pol Slovenije in jim plačala pijačo. Oni bi pa lepo počakali doma.
Ja seveda, kera babnca pa je KDAJKOLI kuhala, tipu ki jo je komaj osvajal, ne, dokelr niste osvojene, ne delate praktično nič, niti ne dajete, in dokler je tako, se ne čudite, da potem delate vse same, ker s takim delovanjem same podpirate moško logiko, da ko te osvoji pa delaj on bo pa užival :)[/quote]
Pri meni vzgoja ni uspela. So mi vcepljali v glavo kaj vse so naloge ženske. Samo se mi ni dalo dopovedat. Posledično mi na kraj pameti ne pride živeti v stilu, ko oba prideta iz službe se on vrže na kavč, ona pa začne kuhat. To so mi vbijali ja, da tako mora biti. Samo sem tako nedojemljiva za take zadeve, da me niso mogli tega naučit.
A res. Daj povej v čem izstopaš od drugih tipov, da vidim, če se je vredno postaviti v vrsto.
Si bogat, si lep? Karakterno in glede pamete smo videli že tule na forumu kje si. Tako, da povej še kak drug atribut, ki je nadpovprečen.[/quote]
Kar proti pokopaliscu kreni. Bos prej prisla na vrsto. Hahaha…
Drugace pa… sploh ne gre zame. Gre za dejstvo, da so zenske se kako zagrete za moske. Samo kaj ko to zagretost cuti le manjsina. Vecini pa zgleda tako kot je opisal Spider.
Midva likava poredko – on zato, ker nima take službe, da bi moral biti non-stop v srajci, če ima kakšen pomembnejši sestanek, mu pa ni problem zlikati svoje srajce, jaz pa si izbiram materiale, ki jih ni potrebno likati, saj je dovolj, da jih pazljivo obesim. Izjema so hlače na rob, ampak sorry, to je zlikano v petih minutah, s segrevanjem likalnika vred. 🙂
Se pa zgodi, da ga prosim, če mi lahko on nekaj zlika, medtem ko sem jaz npr. pod tušem, in se nama že malo mudi, prav tako obratno.
A res. Daj povej v čem izstopaš od drugih tipov, da vidim, če se je vredno postaviti v vrsto.
Si bogat, si lep? Karakterno in glede pamete smo videli že tule na forumu kje si. Tako, da povej še kak drug atribut, ki je nadpovprečen.[/quote]
Drugace pa… sploh ne gre zame. Gre za dejstvo, da so zenske se kako zagrete za moske. Samo kaj ko to zagretost cuti le manjsina. Vecini pa zgleda tako kot je opisal Spider.[/quote]
Ti me pa spominjaš na nekatere sošolce iz SŠ. Na veliko so se hvalili kako punce letajo za njimi, katero vse so že poseksali in napsloh so veliko razlagali o tem kako so priljubljeni pri ženskah in kako blazno všečni so. To jih je minilo takoj, ko so končno izgubili nedolžnost. Ko so si našli punco in ko so zares začeli seksati pa ni bilo več potrebe po hvaljenju s seksom, puncami. A ni to nenavadno, da si jim ti tako podoben?
Midva likava poredko – on zato, ker nima take službe, da bi moral biti non-stop v srajci, če ima kakšen pomembnejši sestanek, mu pa ni problem zlikati svoje srajce, jaz pa si izbiram materiale, ki jih ni potrebno likati, saj je dovolj, da jih pazljivo obesim. Izjema so hlače na rob, ampak sorry, to je zlikano v petih minutah, s segrevanjem likalnika vred. 🙂
Se pa zgodi, da ga prosim, če mi lahko on nekaj zlika, medtem ko sem jaz npr. pod tušem, in se nama že malo mudi, prav tako obratno.[/quote]
Domnevam, da tvoj nima navade se po netu pritoževat kako smo ženske lene in kako nič ne delamo :-)? Ker je samostojen moški.
Se pa zgodi, da ga prosim, če mi lahko on nekaj zlika, medtem ko sem jaz npr. pod tušem, in se nama že malo mudi, prav tako obratno.[/quote]
Domnevam, da tvoj nima navade se po netu pritoževat kako smo ženske lene in kako nič ne delamo :-)? Ker je samostojen moški.[/quote]
Na splošno ni nagnjen k pritoževanju, če ga nekaj zelo moti, bo težil k spremembi.
Drugace pa… sploh ne gre zame. Gre za dejstvo, da so zenske se kako zagrete za moske. Samo kaj ko to zagretost cuti le manjsina. Vecini pa zgleda tako kot je opisal Spider.[/quote]
Ti me pa spominjaš na nekatere sošolce iz SŠ. Na veliko so se hvalili kako punce letajo za njimi, katero vse so že poseksali in napsloh so veliko razlagali o tem kako so priljubljeni pri ženskah in kako blazno všečni so. To jih je minilo takoj, ko so končno izgubili nedolžnost. Ko so si našli punco in ko so zares začeli seksati pa ni bilo več potrebe po hvaljenju s seksom, puncami. A ni to nenavadno, da si jim ti tako podoben?[/quote]
Se vidi, da si ostala na nivoju srednje sole. 🙂
Kaze, da ne razumes, da se ne gre zame, ampak za trdirev, da se zenske ravno tako zagrebete za tistega, ki cam je vsec. Samo vecina vam pac ni vsec. Zato se pustite prositi… 😉
Hja, to je pa tko, če pecaš 20-letnice 🙂
Jaz sem svojega že po parih dejtih povabila na kosilo. Ker se je pač lepo za nekoga potrudit. In do zadnjega dne najine veze se mi je čisto vsakič zahvalil za kosilo. Res lepo od njega.
Srajce si je pa več ali manj sam peglal 🙂 (pa še to, ker se je vedno zadnji trenutek spomnil, torej zjutraj pred šihtom in se zato tudi ni nič pritoževal).
Ženske se bodo greble zate, samo v primeru, da sta pred tem že imela kakšno krajšo debato. Samo tu si spet ti bil iniciator, ti si šel k njej in ji moral nekaj zinit, če ne spet ne bi bilo nič iz tega.
Da bi pa kar same od sebe hodile k tebi…Takim zgodbicam pa jaz ne verjamem, sem že preveč dal skozi 🙂
Ta je bosa. Jaz se prav nič ne pustim prosit tistim, ki me ne zanimajo … Kje se mi pa ljubi pogovarjat, smsirat, mejlat, fbjat, kajvemkaj z nekim xy, če me ne zanima. Zakaj za vraga bi to počela?[/quote]
Edino prav. Če ni tako ti čas v življenju požrejo nepomembne reči in ljudje, ki ti ne pomenijo nič.
Ta je bosa. Jaz se prav nič ne pustim prosit tistim, ki me ne zanimajo … Kje se mi pa ljubi pogovarjat, smsirat, mejlat, fbjat, kajvemkaj z nekim xy, če me ne zanima. Zakaj za vraga bi to počela?[/quote]
Saj ravno to je poanta tega kar sem napisal. Zenske se znate se kako pomujati, ko vam je nekdo vsec. Samo kaj ko vam vecina pac ni. Zato vecini zgleda kot da ste skrajno pasivna bitja katerim ni “nihce” dovolj dober.
Obicajno je res tako, da mora moski narediti vsaj en konkreten korak.
Ni pa nujno. Niti je treba, da je ne vem kaj. Poznam vec primerov, kjer so zenske dale pobudo in naredile vecino “dela”, da so dobile cisto povprecnega tipa.
Vsak clovek je najbrz zgodba zase. Nekoga vecina povprecnih ignorira. Za koga drugega pa se vztrajno trudijo “komadi” brez, da bi se ne vem kako trudil. Tako pac je na tem svetu.
Jaz sem svojega že po parih dejtih povabila na kosilo. Ker se je pač lepo za nekoga potrudit. In do zadnjega dne najine veze se mi je čisto vsakič zahvalil za kosilo. Res lepo od njega.
Srajce si je pa več ali manj sam peglal 🙂 (pa še to, ker se je vedno zadnji trenutek spomnil, torej zjutraj pred šihtom in se zato tudi ni nič pritoževal).[/quote]
Ja, po 4 dejtu si mu oprala cote in zlikala, po 5 sta se vselila čez 14 dni pa se oženla in ti si ga zaprosla….. valda…..
Sam cvet na MONu teh žensk, le kje spite da vas ne ukradejo
Ni pa nujno. Niti je treba, da je ne vem kaj. Poznam vec primerov, kjer so zenske dale pobudo in naredile vecino “dela”, da so dobile cisto povprecnega tipa.
Vsak clovek je najbrz zgodba zase. Nekoga vecina povprecnih ignorira. Za koga drugega pa se vztrajno trudijo “komadi” brez, da bi se ne vem kako trudil. Tako pac je na tem svetu.[/quote]
Kaj je ‘povprečni tip’ in zakaj raba te označbe, ker misliš, da si pa sam imeniten (v holivudski različici)? 🙂 Povprečni tip ali še manj si vsem ženskam, katerim nisi všeč (pa ne mislim na zunanjost).
Vsak clovek je najbrz zgodba zase. Nekoga vecina povprecnih ignorira. Za koga drugega pa se vztrajno trudijo “komadi” brez, da bi se ne vem kako trudil. Tako pac je na tem svetu.[/quote]
Kaj je ‘povprečni tip’ in zakaj raba te označbe, ker misliš, da si pa sam imeniten (v holivudski različici)? 🙂 Povprečni tip ali še manj si vsem ženskam, katerim nisi všeč (pa ne mislim na zunanjost).[/quote]
DX povprečen? Ne se hecat. Na lestvici 1-10 so povprečneži tam med 4-7. Špica je pa ocena 10.
DX dosega oceno 0 .
Ni brez razloga samski.
Srajce si je pa več ali manj sam peglal 🙂 (pa še to, ker se je vedno zadnji trenutek spomnil, torej zjutraj pred šihtom in se zato tudi ni nič pritoževal).[/quote]
Ja, po 4 dejtu si mu oprala cote in zlikala, po 5 sta se vselila čez 14 dni pa se oženla in ti si ga zaprosla….. valda…..
Sam cvet na MONu teh žensk, le kje spite da vas ne ukradejo[/quote]
Pa zakaj moraš bit tok nasikan in kr neki prbijat, kr ene svoje zgodbe in zaključke plest? V čem je smisel tega?
Forum je zaprt za komentiranje.