Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, vas vzburjajo kosmate ženske pazduhe?

Moški, vas vzburjajo kosmate ženske pazduhe?

Je bolj pomembno kaj si teh 80 % moških misli! Roza majica…. a tampone tudi uporabljaš?
Enim res ni potrebno, da izgledajo kot moški, ker so že ženske v moškem telesu!

Se povsem strinjam s Katarino.[/quote]

same ljubiteljice žensk. lepo. 🙂

meni je v bistvu vseeno, kakšne firzure in navade imajo ženske. :))))))

mi moški bolj sedejo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tiča pa brez gnezda? Jao, jao. Je pa kot pravi spider, če hočeš ženski dat vedet “pa bot ti lepša od mene, če moreš” potem je tako. In bojim se da je kar nekaj takih ki bi to sprejele kot izziv.

Meni dlake na ženski niso estetske in me ne vzburjajo.

Najlepše ženske so kosmate s črnimi dlakami pod pazduho.

osredotočite se na vprašanje

meni so všeč natur ženske, res pa je pogoj da so higienske, rad imam kosmato pod pazduho ter okol zlate sredine

Ženska, ki ni lep depilirana ni niti za pogledat, kaj šele da bi šel z njo v posteljo. Okoli genitalij seveda ne v celoti.

Kva da fak, po rokah se ti briješ ? Kok se smejim tle lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pa tud če se? Ti stalkaš po forumu za mojimi 3 leta starimi posti?:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne, en drug je najdu to temo, da je pršla na sam vrh, jst sm samo prebral te dve strani.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dedc mora biti urejen,ampak še vedno dedc!

Torej,obrit in lepo postrižen.Pazduha ,ker narekuje pač nek modni trend,so lahko pobrita,ni pa nujno.
Če si lepotca uredi in pobrije zakaj ne? Super odlično!

Aaaampaaak noge in roke?? Te pa pustite kosmate madonca no! Ni lepšega ko videti moškega v japonkicah ,fino kosmate “meče” in kratkih hlač..

Ženska hmm….lepo vas prosim,pazduha obrit!!! Katastrofalno zanemarjeno deluje,če ima oblekco in petke pa dvigne roko jaoooo!! Priznam že dolgo nisem videla tega no..upam da se vse brije(m)o.

Frizurca še kje drugje,mora biti fino če ne pobrita pa vsaj pristrižena,če je že tko partnerju všeč.

Meni je vseeno, kaj si kdo misli, brijem se, kjer meni paše in kadar meni paše ( ne redno ) in nikomur ne mislim pojasnjevati kaj, kako, zakaj, čemu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam tudi s tem.

Zadeva zaključena:)

nazaj k ženskam ☺
kakšna z lahnim puhkom pod pazduhu, na gričku …. je prav njami tudi za vsak dan
dobro poraščena, s tršatimi dlakami pa bolj … za kakšen praznik kje v naravi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

12 točk!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se povsem strinjam s Katarino.[/quote]

A ni to bolj tko, da odstranjuješ dlake, tiste, ki so bolj črne. Ne briješ se po rokah, če imaš blond tanke dlake menda? Baje potem ratajo močnejše in potem najbrž pikaš že naslednje jutro?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close