Moški, vas vzburjajo kosmate ženske pazduhe?
Ma, nikoli si nisem želela občutika, da objemam hrenovko.
Meni so kosmati deci nadvse lepi in seksi. Taki, ki jim lahko mal kuštraš kocine okol popka in s prsti odkrivaš radiatorčke. Takim, ki se brijejo po celem telesu, lahko svetujem samo to, da se zaposlijo kot izložbena lutka – une še las nimajo 🙂
No, meni pa vsekakor gostota, dolžina kocin in poraščenost na manj običajnih mestih (hrbet) ni premosorazmerna z možatostjo in njen dokaz … To še pomojem ne naredi nujno tipa rajcig in fukabilnega. So mi dejanja bolj pomembna.
A, kaj pa tisti, ki po naravi nimajo tolko kocin (sem videla že nekaj takih, pa še zdaleč niso bili mehkužci, deški ali kaj podobnega – ne po videzu, ne po obnašanju)a za vas niso deci? Kaj pa so pol, kam jih uvrščate?
No, meni pa vsekakor gostota, dolžina kocin in poraščenost na manj običajnih mestih (hrbet) ni premosorazmerna z možatostjo in njen dokaz … To še pomojem ne naredi nujno tipa rajcig in fukabilnega. So mi dejanja bolj pomembna.
A, kaj pa tisti, ki po naravi nimajo tolko kocin (sem videla že nekaj takih, pa še zdaleč niso bili mehkužci, deški ali kaj podobnega – ne po videzu, ne po obnašanju)a za vas niso deci? Kaj pa so pol, kam jih uvrščate?
eh, saj ni nobena tu govorila o prekomerni poraščenosti (po hrbtu in to), pa tudi ne o takih, ki so slabo poraščeni.
ampak dec mora imet ljubavni tepih, pa kosmate rokice, nogice … pa tisto pod popkom!! jp1 jp!
kaj če mi dec, ki ima manj dlak od mene??!! :)))
http://www.shrani.si/f/2j/NE/3INWtScb/1/v6qnwcbib7b23y7wczn.jpg
Take so najlepše
eh, saj ni nobena tu govorila o prekomerni poraščenosti (po hrbtu in to), pa tudi ne o takih, ki so slabo poraščeni.
ampak dec mora imet ljubavni tepih, pa kosmate rokice, nogice … pa tisto pod popkom!! jp1 jp!
kaj če mi dec, ki ima manj dlak od mene??!! :)))[/quote]
Dec se predvsem ne sme toliko ukvarjati sam s sabo. Ma preden pobriješ vso tisto goščavo zgoraj, spodaj, levo, desno, je mladost mimo.
nooo … če sem čisto iskrena pa res še nisem slišala, da bi bil kter moški kosmat po penisu. mogoče imam pa samo premalo nabirko za sabo… al so bli pa vsi zdepilirani??!! kaj pa vem… :)))
pa nihče me ne bo prepričal, da so zdepilirana prsa moškega bolj higijenična od nedepiliranih. 🙂
nooo … če sem čisto iskrena pa res še nisem slišala, da bi bil kter moški kosmat po penisu. mogoče imam pa samo premalo nabirko za sabo… al so bli pa vsi zdepilirani??!! kaj pa vem… :)))
pa nihče me ne bo prepričal, da so zdepilirana prsa moškega bolj higijenična od nedepiliranih. :)[/quote]
No ja mislila sem na okoli penisa….. prsa so mi ljubša za ljubkovanje brez dlak…. sicer je pa vseeno… pač imam svoj fetiš ;)))
saj vem, kaj si mislila ja. ma sem te malo pohecala. :))) ne zamerit. 🙂
in prav je tako, da vsakemu nekaj paše. tako je za vsakega/vsako nekaj.
Hmmm, veš, fetiš pomeni nekaj drugega.
Fetiš je zadeva, brez katere absolutno ne moreš doseči nobenega vzburjenja oz. spolne zadovoljitve.
In takih ljudi je – na srečo – malo.[/quote]
Ah dej bod takooo pezajzlast in ne vzemi vse tako dobesedno ;)… pač mi je sexi….sej če ni pobrit, ga pa tudi ne bom pustila na suhem 😉 ….. samo ne bo tako zelo zabavno in taka akcija, kot bi lahko bila 😉
http://www.youtube.com/watch?v=qXx4QolPgN0&feature=related
… pa še res je…:))
Forum je zaprt za komentiranje.