Moški seznam iz MONa :)
Jaoooo Robi, pa kje vidiš kakšne ponudbe??? A za hec pa še nisi slišal? 😉
In Robi, previdnost je mati modrosti. Res pa je, da vsaj enkrat ni bila previdna…
Takšnih izkušenj res nimam.[/quote]
Ni imel v mislih samo seksualnih izkušenj, misleč, da si devica po horoskopu:)))[/quote]
A je tako težko slediti o čem ‘govorimo’ v tej temi? 🙂
Japkica, ko bo raziskava o moškem seznamu končana, ne pozabi narediti analize 🙂
Samo v razmislek pa: ne bi bilo napačno odpreti teme “Ženski seznam iz MONa”.
Potem pa na podlagi dobljenih podatkov, tako moškega seznama kot ženskega, narediti primerjavo, ker šele ti podatki, bi nam dali neko realno sliko 🙂
Ženskih seznamov je na MONu kolikor hočeš. Tudi moški seznami so bolj ali manj znani. Jaz sem hotela narediti en smešen seznam, ki sem ga pobrala iz takšnih veleumnih izjav… pa vidim, da mi ni uspelo. :O
Zato se iskreno opravičujem vsem, ki sem jih globoko prizadela, kot moške uporabnike MONa… Vsem tistim, ki so zaradi mene popackani od blata, vsem tistim, ki jih moti uporaba množine… Bo štrudel v opravičilo dovolj? 😉
:)))))))))))
Za odstrel? :)[/quote]
Kaj boste pa odstreljevali? Tiste, ki niti v vrsti nočejo bit? Jih boste lovili po ulicah, po MONu…? Naravni letni prirast? A niso mal premlade? :)))))
Al sam tako… v sanjarjenju… za ego cartat…? :)))
Ena stvar je vedno pri roki, samo ne vidim blizu nobene srnice…Z municijo pa je treba šparat…:)[/quote]
Hahaha, kuhalnica? Loparček za muhe? 😉
Hahaha, kuhalnica? Loparček za muhe? ;)[/quote]
Japkica…Pri srnicah ni možno improvizirati, zato nobena kuhalnica ne pomaga, ampak konkretna zadeva….:)[/quote]
Slabo ciljaš? Torej šibrovka!! :)))
Ali si natančen… pa trdoživa srnica… bo treba potem tisto za slona… saj ne vem, kako se ji reče. :))))))))
Japkica…Pri srnicah ni možno improvizirati, zato nobena kuhalnica ne pomaga, ampak konkretna zadeva….:)[/quote]
Slabo ciljaš? Torej šibrovka!! :)))
Ali si natančen… pa trdoživa srnica… bo treba potem tisto za slona… saj ne vem, kako se ji reče. :))))))))[/quote]
Ne boj se male puškice…. :))))
opravičilo popackanim od blata za dobacivanje?
buen :)))))))))))[/quote]
Hmmm, jaz imam res težave s slovenskim izražanjem. :)))
No, obstaja pa še ena možnost; da me slabo bereš.
ps; mtr mi je ratalo napisat v ednini. :)))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.