Moški seznam iz MONa :)
Saj verjamem. Jaz se sicer tule malo hecam. Tole zgoraj se namreč nanaša na nekaj tem iz zadnjega časa, ko sem bila presenečena v kaj se nekateri (da ne bom posploševala) moški zapikujejo… in verjamejo. 🙂
Nisem vedel, a nisi Slovenka!? Japonščino drugače govoriš? :)[/quote]
Seveda sem. A bi rad videl pedigre? Ampak, a je to pomembno? Je treba dopolnit seznam zgoraj? :))))))
Japonščine pa res ne. 🙂
rok, saj ni blo vprašanje, kam se kteri moški prišteva, japika je spraševala kakšen je MOŠKI seznam (kaj je za njih pomembno pri ženskah) tistih, ki sodelujejo na monu, a hočeš rečt, da ti nisi moški ali ne sodeluješ na monu? He, he….
men je najbolj pomembno
– da me spoštuje,
– da je zvesta,
– da ima rada seks, in seks in 😉 😉
Nisem vedel, a nisi Slovenka!? Japonščino drugače govoriš? :)[/quote]
Seveda sem. A bi rad videl pedigre? Ampak, a je to pomembno? Je treba dopolnit seznam zgoraj? :))))))
Japonščine pa res ne. :)[/quote]
Škoda, sem mislil, da si poševnooka. :))
Glavno pa, da obvladaš jezik ljubezni, ta je nameč univerzalen, tudi če si mutast, se lahko sporazumevaš. 😀
leta so tu, žile se mašijo,, zeham lahk ko hipo, ne pomaga….vse je padlo, euro, delnice, zlato…še moj pritisk pada..in…ti še vedno nisi odgovorila na vprašanje….cccc….pozabljaš?)))[/quote]
Ne ne, mene še ne daje demenca. Vsak dan namreč šteje!! :)))))))
Je pa res, da sem danes nekoliko zmedena (škoda, da ne prikupno). Ampak imam dober razlog! To pa tudi nekaj šteje. :)))
leta so tu, žile se mašijo,, zeham lahk ko hipo, ne pomaga….vse je padlo, euro, delnice, zlato…še moj pritisk pada..in…ti še vedno nisi odgovorila na vprašanje….cccc….pozabljaš?)))[/quote]
Ne ne, mene še ne daje demenca. Vsak dan namreč šteje!! :)))))))
Je pa res, da sem danes nekoliko zmedena (škoda, da ne prikupno). Ampak imam dober razlog! To pa tudi nekaj šteje. :)))[/quote]
vsak dan šteje, seveda,..in če nisi dementna, pa kljub prošnji ne odgovoriš na vprašanje, pol si…ignorantska?)))
saj vsi lepimo etikete, še tisti , ki najbolj trdijo, da jih ne lepijo na ljudi, jih lepijo, konc koncev si jo v tej temi že nalepila, a ne?)) tako smo, kaj čmo, a ne?))[/quote]
kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…
saj vsi lepimo etikete, še tisti , ki najbolj trdijo, da jih ne lepijo na ljudi, jih lepijo, konc koncev si jo v tej temi že nalepila, a ne?)) tako smo, kaj čmo, a ne?))[/quote]
kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…[/quote]
1. frizura (ne zgornja)
2. horoskop
3. ne sme imeti svojega stanovanja
4. manj od 28 let
če te že moram spominjat)))
kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…[/quote]
1. frizura (ne zgornja)
2. horoskop
3. ne sme imeti svojega stanovanja
4. manj od 28 let
če te že moram spominjat)))[/quote]
To pa nikakor ne drži. Tole je le povzetek tega, kar sem v zadnjih nekaj dneh zvedela na MONu od moških. In jaz se temu še vedno čudim… in čudim… in čudim… 🙂
Fleš ne slediš dobro, ker si preveč odsoten. 😉
Kaj pa, če premalo poznaš moške…Ali pa imaš premalo različnih izkušenj, da se zdaj čudiš…:)))[/quote]
Takšnih izkušenj res nimam.
Forum je zaprt za komentiranje.