Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Ko se tega zaveš, se ti zdi, da imaš vse pod kontrolo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravil je, kolikor hočeš. 🙂
Fizikalni zakoni, ki jih je človek prepoznal, so le kapljica v morju vseh pravil.
Res pa pravil ne moremo imeti pod kontrolo. Mi določamo le, v kakšni obliki se bo neko pravilo realiziralo.

Jaz sem iz mojih izkušenj povzela, da moški pač poskusijo, če gre gre. Briga jih kaj si ti tam napisala kot kriterij. Sicer pa v realnem (ne virtualnem) svetu spoznavanja se dogaja, da moski ne zna oceniti ženske starosti saj dandanes naličene dvajsetletnice ponavadi izgledajo precej starejše, obenem je precej zensk 40+ ki izgledajo precej mlajše. Meni se tudi redno dogaja, da se mi približajo precej mlajši moski, ki so potem presenečeni glede moje starosti, saj mi dodelijo vedno 10-15 let manj… Ampak ko si se že spoznal in si si všeč je morda že prepozno… Imam tri prijateljice, ki so prvič rodile pri 43h letih, saj prej niso našle pravega partnerja in v tem ni nič narobe. Obenem poznam moške, ki so letali za ženskami vso mladost, a so se ustalili z eno žensko in imeli otroka po 50. letu in so sedaj odlični možje in očetje. Skratka ne sodimo drugim če so skupaj z veliko starostno razliko saj ljudje smo drugačni in imamo drugačne okuse. In konec koncev če ti je z nekom lepo so leta le nepomembna številka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close