Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Sem opazila ja, da večina ne prebere profila.
Tisti, ki so resni, kateri jih zanima srečanje v živo, ponavadi izpolnijo svoj profil in seveda tudi preberejo profil ‘tarče’ ter potem kliknejo.
Prazen profil pa imajo tisti, ki iščejo seks ali pa tisti, ki bi samo v nedogled četali. Ti klikajo vse križemkražem.

Ti ne, marsikatera pa bo.[/quote]

Ne poznam nobene take. Vse iščejo samo par let starejše moške.
Saj se zgodi, da se katera zatrapa v 20 let starejšega, ampak preko neta pa namerno ne iščejo toliko starejših. Sem povprašala kolegice in vse rečejo, da mladiče in dosti starejše preprosto ignorirajo.
Razen, mogoče kake takega, ki namerno iščejo starejše zaradi denarja, ampak takih pa nimam za kolegice.

Ti ne, marsikatera pa bo.[/quote]

Ne poznam nobene take. Vse iščejo samo par let starejše moške.
Saj se zgodi, da se katera zatrapa v 20 let starejšega, ampak preko neta pa namerno ne iščejo toliko starejših. Sem povprašala kolegice in vse rečejo, da mladiče in dosti starejše preprosto ignorirajo.
Razen, mogoče kake takega, ki namerno iščejo starejše zaradi denarja, ampak takih pa nimam za kolegice.[/quote]
Jst pa poznam študentko na akademiji za likovno umetnost, ki se je zapletla s 60 letnim profesorjem, s katerim se celo nameravata poročit v kratkem. Tako, da jaz sem že marsikaj videl / slišal. Premalo hodiš iz stanovanja, zato pa si tudi iščeš partnerja po teh spletnih portalih.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, vidiš, ko ne dojameš napisanega. Jasno sem napisala, da se zgodijo razmerja z dosti starejšim, ampak zato, ker se srečajo v reali. Namerno pa ne iščejo na netu. Vidiš razliko?
Sicer pa tema ni namenjena temu, da se analizira zakaj je kdo na portalu, amapk zato, da se pove mnenja zakaj pecajo toliko mlajše oz. starejše ženske.

Na netu je slika najvažnejša, noben ne bo gledal kako si ti izpolnila nek intervju, kakšni so tvoji hobiji, interesi tralala, če mu nisi izpadla dovolj privlačna na profilni sliki, ti še odpisat ne bo. Ampak glede na to koliko obupancev visi po takih portalih, tu ciljam predvsem na moško populacijo, ki si več kot očitno še prek spleta ni sposobna poiskat žensko, bo, ne verjetno, ampak skoraj zagotovo, prav vsaka uporabnica tam gor prišla na svoj račun. To pa pomeni na tone mailov, z vsebino, če si za kavico, seks, avanturo itd. To je ves point tvoje teme, pač obupanci so gor, ki jim je vseeno, ali imaš 20, ali pa 50 let, v obeh primerih bodo pristali na zmenek s tabo.

luknje – ki jih v “zakonu” ni

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ja, se podpišem pod tole.
najbolj čudno pa je, da dobiš ponudbe iz vseh koncev sveta-en mi je celo nakladal, da je upokojen pilot iz nevemkježe in mu je všeč slovenija, da se seli sem in išče prijatelje tukaj….domišjija pa taka-mogoče bi se dalo celo napisti knjigo

hudo je , da so med njimi najbrž tudi popolnoma resni posamezniki, na katere pade slaba luč …
dvomim, da lahko najdeš sebi primerno osebo na takih straneh-žal.

Moje vprašanje je bilo ne zakaj je samski, ampak zakaj iščejo toliko mlajše oz. zakaj skoraj najstniki iščejo toliko starejše. To me zanima.[/quote]Čemu te sploh zanimajo ljudje, ki te sploh ne zanimajo?
Kaj se toliko ubadaš z njimi?
Nesmiselno je to tvoje početje.

ps
Al je spet “Ronka” na udaru….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veliko je žensk, ki sploh ne želijo otroka. Moškemu verjetno tudi ustreza uživati in biti brez otrok..Ko pa pride v leta, pa se spomni, da še ni izpolnil enega dela svojega poslanstva. Biti oče. 🙂

Tiste starejše ponavadi že imajo svojega otroka, če so slučajno samske in jih več ne želijo. Še posebej pri 40-tih….Moški pa ne bi rad vzgajal tujega otroka. Zato mu ostane le upanje na mlajšo.

@knedlovka

Dobr si tole preber pa boš vidla zakaj je to tako.

Jz sem satar 31 let in pecam tiste 20 letnice ker so pač res dobre torej dober zgledajo so fit sej veste top od topa…te moje vrstnice so pa vse kako bi to reku zapuščene odvečni kilogrami in ne samo 5 kg odveč pač pa tko od 15 ali 20 kg več.

Moja zgodba:
Ko sem bil jaz še mlad torej tam od 18ga leta naprej nisem bil najbolj popularen fant med ženskami oz. če kr direkt povem sploh nisem bi popularen med ženskami niti med tistimi, ki so povprečno ali celo podpovprečno zgledale (ker pač dons femnizem fila ženske možgane s tem, da so kraljice pa da so najlepša bitja v vesolju in da jim je vse dovoljeno samo zato ker so nežnejši spol)
Bil sem eden izmed tistih fantov, ki je sm pa ke imel kakšen mazolj pa tud tko dost stvari me je zanimal bil sem tko mal neerd in to pač ženskam ni bilo atraktivno tako, da kot kle vidte “bodi to kar si” ne pride v poštev sm probu iskat podobne meni pa tud te me niso hotle so bli bolj te bad-boy/starejši fantje in.

Ker pač niti fer možnosti nisem dobil pri nobeni sm se mogu s tem sprijaznit tako, da sem se posvetil šoli oz študiju in do 25ga leta magistriral.Med tem obdobjem šolanja oz študija sm se tudi začel izboljševati na raznih področjih fitness,nogomet…začel sm se tudi ukvarjat z vrednostnimi papirji itn. Sčasoma so me začele ženske opažat pač za svoja leta sm bil kar uspešen naj omenim tudi, da nisem imel več mazoljev,pridobil sem tudi kar lepo postavo govorim o moškem modelu postavo 6-pac in tako naprej pač sm bil kr doteran tip in med žensko populacijo sem bil kr zaželjen tudi danes sem.
Poleg dobre postave sm imel še veliko in dobro stanovanje poleg tega dober avto in pa seveda dobro službo.

In kot vsi veste oz si predstavlajte sm imel ogromno ženske ponudbe od 20 do 35 let.Zdaj naj ti odgovorim na tvoje vprašanje knedlovka (“zakaj moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske?”).Odgovor je preprost zato ker so v takem položaju, ki jim to dovoli…glej jez prej nisem imel fer šanse z vrstnicami ali pa kakšno ki je kako leto mlajša enostavno zato ker so bile te punce oz vrstnice v takem položaju, da so si lahko privoščile, da so me zavrnile saj so imele ogromno ponudb od badboyov oziroma od starejših moških ki so zelo atarktivni in uspešni kot sem zdaj jaz.
Ker jaz nisem hotel vsak dan drkat dokler bi dobil šanso pri kaki punci sm šu pa k starejšim torej tm nekje 30 in sem te porival ker druzga nisem mogu dobit. Te 30 letnice so pa večina (ne vse) dosti obupane ker jim grejo leta, njihova mladosts in videz pa zato rabijo neko potrditev od maljših, da so še top-sh*t.

No z leti so se stvari spremenile(zgoraj sem napisal) in zdej sem pa jaz tisti, ki ima izbiro in zdaj jaz izbiram…vem, da gre ženskam mojih let to v nos ampak tako je.Vsak ima v svojem življenu tistih svojih “5 min” one so to zapravile z raznimi propalicami zdej pa so tm kot so.
Ja punce, da vam že v naprej dogovrim vem, da celo življenje ne bom mogel imet 20 letnic se tega zavedam…zavedajte pa se da jaz zmeraj lahko dobim maljšo torej ko bom jaz imel 40 let bom pecu 30 letnice oz si bom kako 30 letnico našu enostavno zato ker sm v taki poziciji kjer lahko izbiram pač mam status in to je ponavadi vse kar je vam ženskam važno.Pa prosim ne se niti trudit pa tega zanikat ker sem imel dosti časa, da sm vas ženske pogruntu pa to vašo igro, ki se jo greste.
V nos vam gre ker ste zdaj ve tiste, ki zgubljajo v lastni igri po pa hočete meni in podobnim meni slabo vest nabijat…kot sem rekel vsak je imel oz ima v svojem življenju svojih “5 min” nekateri smo jih pač bolj izkoristili kot ostali.

Tom Cruisa si poglej kakšen je izgledal pri 40ih, pa mi povej, katera 25/30 letnica bi se izogibala takemu moškemu ? Pa se bo zadovoljila s takim tako z resno, kot tudi z neresno zvezo. Zakaj se pa ne bi, če ima tip povrhu tega še urejeno življenje, ima svoj denar, stanovanje, avto itd ? Če že debata teče otrocih potem bo definitivno raje bo izbrala takšnega moškega, kot pa mlajšega, ki še vedno živi pri mamici in ne zna poskrbeti zase, kaj šele za koga drugega. Pri moških leta ne igrajo tako velike vloge, kot pri ženskah, to je pač splošno znano dejstvo.[/quote]

Sadni, narobe. Tudi, če moški pri 40+ zgleda odlično, je zanj 20 let mlajša ženska v redu samo za kratek čas. Si predstavljaš, ko bo on 60, ona pa 40 – pri njem bo vse v usihanju, pri njej v razcvetu….

cavazza?

preberite si triologijo J. Ja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dvomim, da kdo sploh razmišlja kaj bo čez 20 let. Kakorkoli že, cel kup primerov imaš takih, ki potrjujejo mojo trditev.

Btw, tale video si poglej :

http://www.youtube.com/watch?v=vzprO6YDzvw

Vecina moskih “operira” z zenskami med 20 in 30 leti. To velja tako za 20 letnike kot za 120 letnike 🙂
Zenske pa zanimajo visoki temnolasi moski. Hm… juznjaki nikoli ne pridejo iz mode 🙂

ps.
Jezerna roza je zakon.

Jaz poznam kar nekaj fejst Slovencev pa so visoki in temnolasi. 🙂

Punca prijavi se pod več imeni z različno starostjo in boš ugotovila, da klikajo vsako frišno. Če rata, rata, tiste tvoje specifikacije sploh ne pogledajo.

Jaz pa nobenega… Mogoce imam drugacne oci 🙂

jao … se čim se obremenjujete

če bi ženske “pecale” tipe … bi človeštvo izumrlo pred nastankom ☺
itak pa tipi z jajci in tičem pecajo fertilne (t.j. mlajše) … ker si hočemo zagotoviti potomstvo — ženskam (ker dlje živijo) pa oskrbo na stare dni ☺

Hočeš reči, da ni fejst Slovencev? Rabim podnapise. 🙂

Drugace gledam na moske (oz. ne gledam) kot ti 🙂
Zame dec ni lep ali grd: ampak sprejemljiv ali problematik 🙂

twelve pointz — MKOW

Zeh, da se vam da odgovarjati tej metki84 na njeno večno temo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

preberite si triologijo J. Ja

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close