Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Z marsicem od zgoraj napisanega se kar strinjam.

Ha ha, tipično žuganje ženskih tradicionalistk moškemu uživaču tigu “boš videl, kam te bo tvoj slog življenja pripeljal”. Zadaj se skriva sugestija, da si je treba do najkasneje 30ega leta poiskati redno partnerko in zagotovljeno ti je srečno življenje. NOT! Razpade pa danes praktično vsaka druga zveza. In to tam gor trdi ena, ki ji je zveza razpadla pri 34 letih. Ja in kaj, če se je tigo “razživel” šele po 30-em. Bolje pozno, kot nikoli. Dajte no ženske, dajte priznat, vam težko pade, da tale tip uživa in se zabava z 10 let mlajšimi puncami, namesto, da bi se postavil v vrsto za kakšno samsko 30-letnico, ki “išče resnega”. Ker ko vas pri vašem načinu razmišljanja partner pusti tam nekje po 30-em letu, samski 30+ letniki pa preganjajo študentke, kaj vam sploh še ostane…Zato je treba take samske fičfiriče, uživače kajpak prepričati, da je njjihov način napačen, da naj se končno zresnijo, da so zaostali za svojimi zgodaj poparčkanimi vrstniki..Spet prihajamo do iste mantre, v očeh vas ne več rosno mladih žensk je tip “resen in odgovoren”, ko si želi istih stvari, kot momentalno ve…Dajte priznat, da ste 30+ letnikom, 40+ letnikom enostavno fauš, ker ste stvari, ki jih oni doživljajo zdaj, ve doživljale na faksu, vaši moški vrstniki pa preganjajo mlade, namesto, da bi se okoli vas sukali..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

@Tajme

HAHA Jao jao…pa kaj tebi ni jasno?

Jaz se gonim za 20 letnicami zato ker so zelo zelo atraktivne pa saj se najde tudi kakšna 30 letnica, ki je zelo atraktivna samo problem je tukaj, da jaz nisem zainteresiran za resno zvezo trenutno, ker pač se nisem še dosti razživel…nisem imel tega luksuza ker sem pridno študiral pa punce tud niso ble najbolj prijazne z menoj nisem bil pičkohvatni tip tako da prosim ne mi pisat v stilu “kaj si pa letal za kokoškami” ammm nisem letal za kokoškami sm tud probu z povprečnimi kar se tiče zgleda in karakterja in tudi podpovprecnimi in mi pač nobena ni dala vsaj možnosti, da se izkažem pač kot sm prej napisu nisem biu pičkohvaten tip.
Si pa velika hinavka veš…napisali si, da si norela v svoj 20 tih…zakaj pa jaz tega ne morem narediti…zakaj mora pa to norenje biti starostno omejeno…saj nikomur ne škodim s tem svojim početjem nevem zakaj te to tako razburja.
Bolje, da se zdaj znorim kot pa, da sem v resni zvezi z neko žensko ali pa se poročim pa jo potem varam samo zato ker se nisem znorel…jz sem pač tak če se v nekaj resnega spustim karkoli je že to se tega tudi držim…pač nebi želel biti eden tistih moških, ki vara svojo ženo samo zato ker se niso znoreli in v večini je to tudi problem…niso se dovolj znoreli pa to delajo ko so v zakonu.

Niso sami taki, obstajajo še tisti, ko po desetih letih zakona obtečijo z zanemarjeno žensko, z brki, dvajset kil težjo, skratka povsem neurejeno, ki se je odločila, da se ji zdaj, ko je že v letih pa ni potrebno več rihtat. Kako te bo taka ženska sploh še vzburila potem, kako naj bi bil s tako sex še kvaliteten ? Zdaj pa če imaš z njo še otroke in ne želiš “razsut” familije, potem pa itak, da jo boš šel prevarat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj ti nihče ni napisal (sploh pa ne tajme), da se ne bi smel “izživet”. Celo napisala ti je “Tako “tigo”, uživaj v zmagoslavju, a ne pretiravaj, padec zna biti hud.”

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na koncu nas itak vse čaka ista usoda, pa če si bil playa, resen tradicionalnež, zloben, prijazen, priden, malomaren, nič od tega ni važno. Torej živiš tako kot ti paše in ne tako, kot ti narekujejo drugi, ki te povrhu vsega še opozarjajo na neke padce in kako ti bo žal, če se lotiš nečesa, kar se oni sicer ne bi.

Niso sami taki, obstajajo še tisti, ko po desetih letih zakona obtečijo z zanemarjeno žensko, z brki, dvajset kil težjo, skratka povsem neurejeno, ki se je odločila, da se ji zdaj, ko je že v letih pa ni potrebno več rihtat. Kako te bo taka ženska sploh še vzburila potem, kako naj bi bil s tako sex še kvaliteten ? Zdaj pa če imaš z njo še otroke in ne želiš “razsut” familije, potem pa itak, da jo boš šel prevarat.[/quote]

Sadni, misliš, da se ženske “zanemarijo” po tolikih letih, moški pa ostanemo enaki kot pri 20?
Isto ne moreš zgledati, ker se v vsakem primeru postaraš. Imaš ženske, pri 40, ki imajo telo 20-letnic, ampak čas zariše in pusti sledove na njihovih obrazih, tako da to norenje in obsedenost s telesnim izgledom, je tudi ena skrajnost.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je, vsi bomo šli po isti poti, na britof, zato so tale prepucavanja tukaj, kdo živi “prav”, bolj ali manj brezveze.

Res je, vsi bomo šli po isti poti, na britof, zato so tale prepucavanja tukaj, kdo živi “prav”, bolj ali manj brezveze.[/quote]

Če izhajaš iz nihilizma in popolne nesposobnosti najti užitek in smisel v življenju, nekaj, kar bi te motiviralo za življenje, je vse brezveze, tudi lastna eksistenca. 🙂

Matjazko, potem nam pa poskušaj dokazat zakaj bi samo ena pot bila prava, druga pa ne 🙂

Matjažko, upam si trditi, da precej bolj uživam v življenju, kot ti. Ampak zato si ne odmišljam, da ima moja eksistenca višji cilj, ker ga nima. Samo človek sem. In ko bom umrl, se me bodo spominjali prijatelji, znanci, sorodniki, kot vsakogar. In zato uživam v življenju, kolikor lahko, ker vem, da se s smrtjo vse konča. Iskati višji smisel v življenju, kakšna ideja..

Diktature, komunizem, fašizem in drugi totalitarizmi poznajo le eno “pravo pot” za vse. 😀
Instant odgovora ni,tudi nismo kot matematične cifre, da bi delovali po nekih striktnih zakonitosti, pravilih, da bi dali vedno iste rezultati, ker smo pač individualna bitja, vsak nekoliko ali precej drugačen od drugega.

So pa določene zakonitosti naravne, ki se dajo preučevati do neke mere, ki veljajo za povprečje v množici, ampak meje pogosto niso jasno definirane, so odsopanja, ker družboslovje pač ni matematika. Če bi delovali kot roboti, potem bi pa nas bilo lahko razvrščati, ena rešitev bi pomenila zdravilo za vse, in obratno.

Glej, to je tvoje osebno prepričanje, kar verjameš. Kaj ti naj zdaj jaz tu odgovorim?

Eh “tigo”, meni je vse jasno, sem videla dosti tega, tudi take, ki se jim je odrolalo še dosti kasneje, kot tebi.
Nič ne obsojam, tole je zame samo debata. Sploh se mi zdiš precej zagrenjen in imam občutek, kot da gre za eno tvoje malo maščevanje. In popolnoma te razumem, končno si tudi ti dobil priznanje, da si všečen, zaželjen. Vem, prijeten občutek, vsi potrebujemo taka ali drugačna priznanja, eni bolj, drugi manj.
Hudič lahko nastane, ko te preveč zanese in živiš samo za trenutne vzgibe. Tudi s tem ni nič narobe, treba je uživati sedanjost, a z mislijo na bodočnost, samo moje mnenje. Življenje se ne konča pri 40 ali 50, kot razmišlja večina vas, ki ste tu. Ostalih 30-40 let zna biti potem še hudo nesrečnih in depresivnih.
A dejstvo je, da se z leti možnost primerne izbire partnerja rapidno zmanjšuje, kar pa je tu še bolj pomembno pa je, da se zmanjšuje možnost najti sebi kompatibilnega partnerja. To je težko že pri 25 tih, ko si še zelo fleksibilen, pri 40+ je pa še dosti težje.
Si predstavljaš, da stopiš v ogromno trgovino s čevlji, verjetno boš našel kakšne, ki ti bodo kolikor toliko ustrezali. Če ti pa dajo na izbiro samo troje čevlje, je pa veliko manj možnosti, da ti bodo ravno ti všeč, še manj možnosti pa je, da ti bodo tudi prav in na koncu se ti lahko hitro zgodi, da boš ostal bos. Lahko pa imaš srečo, samo redki so, ki zadenejo na loteriji.

Vidiš, to sem imela v mislih. Kje in koliko noriš, mi je vseeno, le zakaj bi me razburjalo? Kot sem že rekla, zame je to samo debata. Nič nimam od tega, nisem zagrenjena samska 30+, kot morda misli “Spider”, sem poročena in lahko bi ti bila skoraj mama. Če pa tebe to izpolnjuje, super in edino fer, da ne zavajaš.
Moje mnenje je, uživaj, a zavedaj se minljivosti, ker slej ko prej se bodo spet ponovila tvoja 20-ta. In ja, tako nekako kot če se učiš angleščine od rojstva, boš govoril kot “native speaker”, če se jo začneš učiti pri 40, bo zelo težko doseči to stopnjo. Torej štartat svoje prve resne veze pri 35 ali 40, si prepričan, da bo šlo?

Pravzaprav sem se oglasila, ker vidim, koliko je ljudi, ki sami sebi delajo hudo, bodisi zaradi razočaranosti, zagrenjenosti, nekega maščevanja.

“Spider”, kdaj bo šel kdo v vezo, je stvar vsakega posameznika. Jaz sem samo povedala, kako stvari stojijo, nekaj realnih dejstev. Vem, da se boš vtaknil v to, a že moja babica je govorila, kdor izbira, prebirek dobi. Za njo je to ponavljala moja mama. Seveda sem se pri svojih 25 ih iz njiju delala norca, ju označila za konzervativke, samo na koncu dejansko vidiš, da ti stari pregovori v večini kar držijo. Žal, tako je.
Zase celo pravim, da sem imela večjo srečo, kot pamet, ko sem pri 27 ih spoznala svojega moža in da sva si res pisana na kožo en drugemu, to je tisto, kar je najtežje najti. Ja, tudi jaz sem izbirala in vedno manj je bilo na razpolago prostih kandidatov, sploh, ker moj domet je bil maksimalno do +3 ali +4 leta, starejši ali mlajši me niso zanimali.
Zakaj bi pa zavidala 40+ letnikom, ki preganjajo 20 letnice, mi pa sploh ni jasno. Ljudje se stalno spreminjamo, na samo fizično, tudi doživljanje stvari, prioritete. Celo moji otroci, ko so prestopili najstniška leta, so se naveličali določenih stvari.

No, pa nikomur ne želim težit, to so samo moje izkušnje in pogled na vse skupaj. Če se motim, pa še toliko bolje.

Joj, kako preživete parole, kdor izbira izbirek dobi, in to v dobi, ko gre, kar sem že poudaril, narazen praktično vsak drugi par. Jaz poznam ogromno samskih vseh starosti, ne vem, kje eni živite. Preprokovati tistim, ki se celo do 25 niso uspešno poparčkali, starost v hudih mukah, je bolj tako, neka poceni demagogija, kot resna debata.

TEBE. Ne moreš na podlagi lastnih percepij delati zaključkov za celo populacijo, sploh pa ne za moški spol in to celo za take, ki so posebaj poudarili, da se dobivajo s precej mlajšimi ženskami. In potem širiš teorije “ja veste, bolje se uspešno poparčkart do 25-ega ali najkasneje 30-ega, drugače ni izbire”. ZATE ni bilo veliko izbire pri 27, ker je bila tvoja izbira omejena, omejevala si si jo pa sama s formulo 3-4*+.

Vzamimo recimo moškega pri 27-ih, tak ima nenormalno veliko izbire, ker, predidevam, cilja na mlajša dekleta od sebe. samskih 20-27 letnic je pa na kupe.

Živjo Spider, sem uganila, da se boš vtaknil v moje mnenje. Ga ne vsiljujem in tudi ne trdim, da tako bo. Navedla sem samo dejstva, osnovana na mojih opažanjih. Da bi pa trdila, da bodo vsi, ki se do 25 niso uspešno poparčkali, doživljali starost v hudih mukah, kje si pa to videl, ne vem?
Napisala sem samo, da je v teh letih največ izbire.

Tudi nisem trdila, da pri 27 tih ni izbire, jo je pa definitivno vedno manj. Imaš pa prav glede samoomejevanja, ampak to delamo vsi. Vsak ima neke stvari, ki so mu všečne in stvari, na katere nikakor ne bi pristal. Pri teh letih se pač nisem videla v družbi s 35 ali 40 letniki, še manj sem si želela živeti njihov življenjski stil, zato so me s svojimi dvorjenji odbijali in mi šli na živce. Otročji 40 letniki, ki se na vsak način skušajo spustiti na nivo študentarije, so se mi zdeli patetični. Predvsem pa stari.
Vsak pač dojema okolje na svoj način, kakšni drugi pa so se morda zdeli celo frajerski. Ampak zame bi pač bolj sodili v družbo mojih staršev, kot pa na študentske žure.

Spet ponavljam, to so izključno moji kriteriji.
No, še manj si pa predstavljam, da bi sedaj imela tako starega moža. Fit gor ali dol, leta prinesejo svoje, pa živim v okolju, kjer ljudje skrbijo zase. Tako, da tudi tole moje samoomejevanje ni bilo tako slabo.

Drugače pa ja, brez samoomejevanja bi pa lahko pri 27 ih izbirala vse od 25-40, z razširivtvijo celo od 20-50 let.

frišne 20 +/- so vsako leto nove. fraj!
fraj tipi 30 +/- pa se vsako leto bolj redčijo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Prijavila sem se na spletni portal za spoznavanje samskih. blablabla…
Ostalo sploh ni pomembno, za spoznavanje ljudi je internet zguba časa…edino, za iskanje ljudi z določenimi res specifičnimi interesi,ki bi jih naključno težje spoznal (npr. zbiranje prtičkov, swiganje, testiranje cigar in zamrznjene hrane,…). Ne da kaj od tega js uporabljam.

Tajme, se popolnoma strinjam s tabo…

Samo nima smisla o tem filozofirat z moškimi, ki jim gre trenutno ok in so končno prišli na svoj račun… Eh, jaz tako razmišljajočega 30 letnika itak ne bi…. Niti pri 20h niti zdaj:)

ja ampak si kdaj pomislila da moški pecajo dosti mlajše ženske zato ker NITI POMISLIT ne morejo da bi meli pri 45tih 45 letno starunklo zraven sebe?

ampak hočejo sočno 30 letnico?

Dosti starejše pa pecajo itak zato ker so izkušene in zgledajo vsaj povprečno dobro to je resnica ampak le redkokeri moški peca pri 25tih 45 letnico za poroko in razmerje ampak izključno za spolnost!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ja ampak si kdaj pomislila da moški pecajo dosti mlajše ženske zato ker NITI POMISLIT ne morejo da bi meli pri 45tih 45 letno starunklo zraven sebe?

ampak hočejo sočno 30 letnico?

Dosti starejše pa pecajo itak zato ker so izkušene in zgledajo vsaj povprečno dobro to je resnica ampak le redkokeri moški peca pri 25tih 45 letnico za poroko in razmerje ampak izključno za spolnost![/quote]

A zato si samski?
Pecaš ženske, ki ne pašejo v tvoj starostni rang pa te skenslajo.

“azato” je ziher 45 letna starunkla haha

Mene pa ful v smeh spravijo zakrneli 40 / 50 letniki, ki nas mlajše zmerjajo s smrkavci, ker se zanimamo za punce naših let, saj je po njihovo “prava” ženska stara najmanj 40+. Potem pa vidiš na avtobusu kako se vsi penzionisti obračajo za lušno 20 letno študentko in strmijo v njeno rit haha. Dejstvo je, da nas napadate samo zato, ker si mlajše ne morete dobit več in vam preostanejo samo še starunkle 😀

pomoje še več pa še brezposelna mati samohranilka je ki ji je mož odišo z mlajšo in lepšo

!!!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close