Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški MŽ čveka

Moški MŽ čveka

Tista, ki je požrla pajka. :)[/quote]

A črna vdova, da sem :)?

Fanico mam. Jeeee..:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Đizs…bi nekaj še rekla, pa bi mi Sadni postregel z definicijo:))).
Spider, vesela sme zate…če ne v reali, pa v virtuali, a ne:)))).

Premalo pišem? Mama me je učila, da če nimam kaj pametnega povedati je bolje, da sem tiho….precej tih sem po naravi:)

A ni lepo, da se najde tema, kjer se druge hvali? Večina se samo graja, celo pljuva.
Meni je lepo, da kdo odpre temo, kjer se lahko ostale pohvali.
Se najde tu in tam kak monovec, ki deluje trezno, razumno, je razgledan, prijazen.

12 pointz ☺

[sup]samo kot opomba, mnenje: zakaj pa negativno opredeliš z nickom, pohvale pa ne ??[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To je pa res. Vsa čast izjemam.

Robi, saj izjem niti ni tako malo. Samo tisti negativci pač bolj ven izstopajo. So osamljeni pa tako vlečejo pozrnost nase.

Res iščejo pozornost in jo ponavadi tudi dobijo.
A pozitivne izjeme so tisti, ki jim ne ponudijo pozornosti ter se ne spuščajo z njimi v borbe in prepričevanja..

Premalo pišem? Mama me je učila, da če nimam kaj pametnega povedati je bolje, da sem tiho….precej tih sem po naravi:)[/quote]

To bo ja. :)) Jeziček se ti odveže takrat, ko ženska najmanj pričakuje. Verjetno tvoja mama to pričakuje tudi od snahe – da bo pretežno tiho. :)))

O-pa, izbiramo mistra fotogeničnosti na MON-u. Moji izbranci so (po abecedi)

Fotrov sine (tip mi je totalna uganka, ne morem verjeti, da je lahko nekdo tako neozdravljivo nezadovoljen in prava škoda je, da ga ni več med nami. Nemara ga (spet) muči depresija.) Marko (ker se mi zdi kot človek, na katerega se lahko vedno zaneseš), Matjažko (tega fanta preprosto obožujem, seveda samo tisti del njegove osebnosti, ki ne slaščičari), On_ (ker ima za vse vedno pri roki kakšno logično razlago in še zaradi drugih n razlogov, ki vam jih ne morem zaupati), poet (če bi povedala zakaj, bi izdala svoje slabosti), Spider (kadar je Spider, ne pa trmasti mulo, ki ga moram opominjati).

Seveda pa je moj Broj Jedan NM-3w.
Najina ljubezen je preprosto nesmrtna, kaj čmo, tak je, aneda stari ☺☺☺

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

posluš ku.rb.a [sup](ker pač “daješ” komplimente vsem in meni )[/sup] … če z nič drugim v najini pestri karieri se strinjam s tabo, da je najina ljubezen še vedno tako vroča, neskončna, vseoobsežna kot pri prvi črki ☺♥♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni so v lepem spominu ostali: m111, On_, poet in ne boste verjeli – Spider. Ta zadnji si marsikaj upa, upam da je tudi v reali tako oster in direkten, to bi znal biti zelo zanimiv pravnik. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close