Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Če čutijo harmonijo, potem nimajo problema. To je drugačna situacija, kot pa ta primer v tej temi, kjer pa ni harmonije. 🙂

Če čutijo harmonijo, potem nimajo problema. To je drugačna situacija, kot pa ta primer v tej temi, kjer pa ni harmonije. :)[/quote]

Problem ima le avtor posta z drugimi. Najbrž mu seka ljubosumje, ker jim ratuje, njemu pa ne:))).

No, za odvisnost (ki za visok libido pravzaprav ni pravi izraz) imamo čisto točno določene značilnosti…
Je popolnoma jasno, kdaj je nekdo od nečesa odvisen – najhitreje to oceniš na prvi pogled in sicer
pogledaš, ali nekaj stvar obvladuje posameznikovo življenje do te mere, da je škodljiva.
Avtor tukaj piše o “moški neodvisnosti”….hja no, tle sem jaz malo stran, ampak v principu je tako, da
se nekateri moški odločajo tudi o zelo važnih stvareh v življenju na podlagi tega, koliko seksa bodo
dobili…in da seks obvladuje tudi zelo bistvene odločitve v njihovih življenjih….kar je narobe.[/quote]

Spet je tu vprašanje kaj je “zelo važna stvar”. Čisto za primer: če bi se zdaj moral odločati za t.im. resno razmerje (recimo, da je to važna stvar), se sigurno ne bi odločil za pertnerko, ki bi trdila, da seks ni vse. Pa ne zato, ker bi se meni zdel vse, temveč zato, ker velikokrat to trdijo taki, ki jim je v bistvu nujno zlo, vendar vseeno ne upajo reči bobu bob. Seveda bi me v takšnem primeru zelo verjetno ona etiketirala kot odvisneža od seksa.[/quote]

Gre za skrajnosti seveda.
Saj so znani politiki, ki so za seks zapravili kariero, državne skrivnosti itd…
Pa ogromne količine denarja, hiš, avtomobilov, potovanj, draguljev….ki jih (pre)potrebni moški “vlagajo”
v svojo potrebo
Pa precejšnje število moških v drugi puberteti, ki pustijo hišo, otroke, prijatelje, včasih celo službo…za kaj?
Za lepe oči prav gotovo ne.
Jasno, da če bi mi potencialni partner rekel, vse ti dam, ampak seksala pa ne bova….ne bi nikoli
postal partner, seks je pa že toliko osnovna človekova potreba, da brez nje ne gre….itak.
Ampak govorimo o ekstremih…ko pa potreba zamegli racio….potem preraste iz potrebe v nekaj
bolj zloveščega…

Spet je tu vprašanje kaj je “zelo važna stvar”. Čisto za primer: če bi se zdaj moral odločati za t.im. resno razmerje (recimo, da je to važna stvar), se sigurno ne bi odločil za pertnerko, ki bi trdila, da seks ni vse. Pa ne zato, ker bi se meni zdel vse, temveč zato, ker velikokrat to trdijo taki, ki jim je v bistvu nujno zlo, vendar vseeno ne upajo reči bobu bob. Seveda bi me v takšnem primeru zelo verjetno ona etiketirala kot odvisneža od seksa.[/quote]

Gre za skrajnosti seveda.
Saj so znani politiki, ki so za seks zapravili kariero, državne skrivnosti itd…
Pa ogromne količine denarja, hiš, avtomobilov, potovanj, draguljev….ki jih (pre)potrebni moški “vlagajo”
v svojo potrebo
Pa precejšnje število moških v drugi puberteti, ki pustijo hišo, otroke, prijatelje, včasih celo službo…za kaj?
Za lepe oči prav gotovo ne.
Jasno, da če bi mi potencialni partner rekel, vse ti dam, ampak seksala pa ne bova….ne bi nikoli
postal partner, seks je pa že toliko osnovna človekova potreba, da brez nje ne gre….itak.
Ampak govorimo o ekstremih…ko pa potreba zamegli racio….potem preraste iz potrebe v nekaj
bolj zloveščega…[/quote]

Kaj pa če je v teh letih ugotovil da denarja in kariere ne bo nesel v grob in bi raje še užival aka seksal z lepimi mladimi puncami?

Šokantno ja….

Misliš da je Berlusconiju težko pri srcu…. saj ga potolaži 25 letnica…..

boli njega k za kariero, itak bo umrl v nekaj letih!

na koncu življenja štejejo samo užitki ki smo si jih ”pričarali” ne pa racionalne stvari…. iracionalne so najbolj zabavne in najbolj smešne ko pogledaš nazaj….!

vedno je tak bilo in vedno bo

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pravica od tam, ker ljudje zahajajo v razne odvisnosti, ne da bi vedeli in sami sebi (ter drugim) s tem škodujejo. To je podobno kot recimo sladkorna bolezen. Ko presežeš neko določeno vrednost določenih snovi v telesu, se človeka “obsodi”, da ima to bolezen. Lahko mu pa tudi rečeš, da ima pač take gene in ne rabni ničesar spreminjat. Naj ga pobere v mukah a ne, zakaj bi mu pomagal. :))[/quote]

HAHAHAHAHAHA

Ne te pravice nimaš ti Marko, niti skela…. to pravico če jo sploh imajo, imajo potem SODNIKI…. vi pač ne…(ali pač MI)[/quote]
Saj si je niti nisem vzel. Sem morda koga obsodil? So pa nekateri, kar malo poglej zgoraj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če čutijo harmonijo, potem nimajo problema. To je drugačna situacija, kot pa ta primer v tej temi, kjer pa ni harmonije. :)[/quote]

Problem ima le avtor posta z drugimi. Najbrž mu seka ljubosumje, ker jim ratuje, njemu pa ne:))).[/quote]
Bo pa zato lažje potlačil svoj nagon, kot pa prepričal vse druge, da bi lahko nehal biti ljubosumen. 🙂

Ne vem, kako je njemu, ker nisem govori z njim, niti nisem v njegovi koži in ne vem kako se v resnici počuti. Če ti vidiš samo lepe bejbe okrog njega in je to tvoj manjko, s katerim verjameš, da si boš polepšal življenje, še ne pomeni, da je on srečen in zadovoljen človek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, kako je njemu, ker nisem govori z njim, niti nisem v njegovi koži in ne vem kako se v resnici počuti. Če ti vidiš samo lepe bejbe okrog njega in je to tvoj manjko, s katerim verjameš, da si boš polepšal življenje, še ne pomeni, da je on srečen in zadovoljen človek.[/quote]
Mogoče je pa to edina stvar, ki na momentne prežene njegovo bedo iz življenja, ki ga doživlja, kot pač ga.

Pa še toliko o ”racionalnosti”

Kako sploh pričakuješ ali želiš racionalnost v stvari kot je partnerstvo in še huje ljubezen (ter nagon)….

kaj če bi racionalizirali ljubezen…. potreba po osebi ki se pojavi ob ljubezni tudi zamegli racio….

kaj pa zdaj?

A je treba to tudi nadzorovat?

Kaj pa če je to, da pusti avto, ženo otroke itd. ravno racionalnost v njegovih očeh?

Ker racionalizira svoj prosti čas in obveznosti? :O :O :O

O moj bog, kakšen pogled sem dal, ziher to ni racionalno ampak neodgovorno…. manipulatorsko spreobračanje besed ki jih ženske uporabite za nadzor….

A ko pa punca odide k drugemu tipu zaradi ljubezni pa je to ok, pa ni potrebno racionalizirat?

(vprašanja so za vse ne samo za skela, za zamislit)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Problem ima le avtor posta z drugimi. Najbrž mu seka ljubosumje, ker jim ratuje, njemu pa ne:))).[/quote]
Bo pa zato lažje potlačil svoj nagon, kot pa prepričal vse druge, da bi lahko nehal biti ljubosumen. :)[/quote]

Čudno mi je, da je o tem pisal moški. Al je v kloštru al pa…nekje se mu je neki zasukal:).

Ne vem, kako je njemu, ker nisem govori z njim, niti nisem v njegovi koži in ne vem kako se v resnici počuti. Če ti vidiš samo lepe bejbe okrog njega in je to tvoj manjko, s katerim verjameš, da si boš polepšal življenje, še ne pomeni, da je on srečen in zadovoljen človek.[/quote]

Poglej bistvo ni v Berlussconiju, spet si ga zgrešil…. bistvo je v tem, da če nekdo drug vidi smisel v drugačnem pristopu in načinu lajfa, kot ti(in skela in Robi in še kdo ) še ne pomeni, da ni racionalen!!!!

Ljubezen je prav tako iracionalna kot je irecionalen nagon in potreba po seksu….. oboje ima za cilj nadaljevanje vrste v osnovi narave

zakaj bi morali racionalizirat pretirano moški del(nagon) samo zato da bi se ŽE SPET podredili kvazi željam po idealni ljubezni!

po de Balzacu je smisel življenja:
hladno piti, toplo jsti, mehko se otrebiti in trdo vtikati.

tako, kot ne jem, pijem in trebim vedno isto, tudi vtikam ne vedno v isto ☺

Po mojem tole “osvoboditev” lahko razširiš na (potencialno) uspešnost…ker ne samo, da si neodvisen
od žensk, lahko si tudi močnejši od ostalih moških (ki tega niso zmožni)…heh.
Neodvisnost od seksa, kot orožje 🙂

Mene je od nekdaj zanimal izvor celibata….eni pravijo, da je RKS to uvedla, da se cerkvena imovina ne bi
drobila na potomce…ampak po mojem je še kaj zadaj…

Če si neodvisen od seksa, ga nehaš iskat….. nisi nič močnejši… to je tako kot da bi ti rekla, da boš lažje pokadila cigaret, ker si se odvadla in si neodvisna od cigaretov?

A si zato močnejša od drugih kadilcev pri iskanju naslednjega dima? Ne ker ne čutiš potrebe ki te v osnovi motivira 🙂

RKC je celibat uvedel, ker menijo, da človek, ki svoje življenje posveti in podredi Bogu, nima prostora še za kaj drugega kot je recimo družina.

mamicu vam!!!! Tisti, ki bi se meni samo “predajala” bi verjetno tudi jaz že prej zabrusil, da seks ni vse. Osebno ne vidim bistvene razlike med predajanjem in podrejanjem.[/quote]
Pa je razlika.
Podrejanje je posledica ujetosti in neodvisnosti, kjer je seks ali karkoli drugega le kot neka dolžnost, ki jo moraš opraviti, da dobiš v zameno določene ugodnosti.
Predajanje pa je znak ljubezni in svobode.

mamicu vam!!!! Tisti, ki bi se meni samo “predajala” bi verjetno tudi jaz že prej zabrusil, da seks ni vse. Osebno ne vidim bistvene razlike med predajanjem in podrejanjem.[/quote]
Pa je razlika.
Podrejanje je posledica ujetosti in neodvisnosti, kjer je seks ali karkoli drugega le kot neka dolžnost, ki jo moraš opraviti, da dobiš v zameno določene ugodnosti.
Predajanje pa je znak ljubezni in svobode.[/quote]

Kaj pa predajanje s podrejanjem?:) Misliš, da se ljudje predajajo izključno tam in na način kot njim ustreza?

Možno, da reklamira celibat. 🙂

To je glavni razlog.

Če se dva gresta igrice podrejanja, potem se v osnovi še vedno predajata, saj v tem uživata. 🙂
Če ti predajanje ne ustreza, potem to storiš zaradi občutka nemoči in si že v podrejenem položaju.

omg, je tole dobra kontracepcija…te mine, še preden te prime.

Drugače pa iščete dlako v jajcu…v dobi takih in onakvih depilacij. Važn je živeti svoje sanje, na koncu samo to šteje.

Če se dva gresta igrice podrejanja, potem se v osnovi še vedno predajata, saj v tem uživata. 🙂
Če ti predajanje ne ustreza, potem to storiš zaradi občutka nemoči in si že v podrejenem položaju.[/quote]

Ne govorim o igricah. Altruistični vidik zajema podrejanje, ker te zadovolji le situacija, ko sta oba zadovoljna, torej se s predajanjem tudi podrejaš. Ti pa slednje vidiš le kot rezultat nizke samopodobe ter nemoči. Hja, to pa je tako, če maš takšno babo doma:)))).

Kako se je del moške sekcije razvnel v dokazovanju, da niso sužnji spolnega nagona. Ma neeee, sploh niste, kje pa, za ženskami se mečete kar tako altruistično in potem še jamrate, kakšne da so..

Ob ljubezni se racio nič ne zamegli. Ob zaljubljenosti pa res. Med tem dvojim pa je velika razlika.

Ti se pa odrekaš, braniš z vsemi štirimi, zoperstavljaš naravi in se tolčeš po prsih, kako si poduhovljen, ko si zatrl del sebe? Vprašanje, kdo je suženj:)).

Evo prilike, da dobim en pošten, anonimen odgovor:

Fantje, res me zanima, ali bi kdo med vami zavrnil seks, če bi mu ga ženska ponudila?
V kakšnih okoliščinah bi rekli “ne”?
Ali sploh obstaja tak moški?

(če je ženska vizuelno normalna in sta kraj in čas sprejemljiva)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close