Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Dokler se moškemu vrti življenje okoli žensk in seksa, je čisto vseeno, kako uspešen je, kako bogat, kako lep. Ker je suženj spolnega nagona in pač višje na prehranjevalni lestvici je, večjo ima izbiro, to je pa tudi vse. Ponavadi, če ima 9 žensk na razpolago, si želi ravno tiste desete, ki je nima na razpolago, zato je v bistvu skoraj na istem, kot tisti, ki nima nobene na razpolago. Zato so vsake delitve na alfa, beta samce, za lase privlečene in nimajo veze z realnostjo.

Moški, če hoče kaj sanjati o neodvisnosti, se mora najprej osvoboditi spolnega nagona, ki ga dela večno podrejeenga ženski. Dokler samo gleda, kam ga bo vtaknil, je suženj spolnega nagona in podrejen. Iz takih moških se ženske večno delajo norca, ker se pač lahko. Šele, ko je moški osvobojen poneumljajočega spolnega nagona in ga ženska ne more zmanipulirati s spolnimi atributi, je neodvisen, mentalno in fizično. Neodvisen moški se glede seksa ne sekira, če tu pa tam dobi kakšen seks, prav, daleč pa od tega, da bi se pretirano ubadal s tem.

Sem mnenja, da bi moral vsak moški z leti priti do tega spoznanja, običajno z leti potrebnost itak pada. 20-letniku bo takšna teorija popolnoma nedojemljiva, ker je na višku potrebnosti, 30+ letniku bi pa morala biti logična. Tudi to, kako je edino normalno, da moški razmišlja s spodnjo glavo, so samo pravljice potrebnih mulcev in zafrustrirancev v “drugi puberteti”, ki se v mladih letih niso naseksali.

Da je življenje brez seksa dolgčas, je prav tako mit. V bistvu je seks precej nebistven aspekt življenja, razen mogoče za pubertetnike in moške do 25-ega leta starosti.

In to je napisala samska ženska, ki se je vedno počutila le kot spolni objekt?

Ljudje naj ne bi bili živali, torej imamo sposobnosti “krotenja”. Ti moške mečeš med podivjano zverjad, ki se ukvarja le s svojim spolnim nagonom. Sužnja/suženj si ti s tako ozkim razmišljanjem.

Ne vidim v tem nič krutega. Resničnega pa veliko.:))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ne meče vseh. Tisti z malo širšimi sposobnostmi razumevanja/branja smo to opazili. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je napisal moški. Pričakujem ostre odzive žensk in moških “jebachev”.

Saj ne meče vseh. Tisti z malo širšimi sposobnostmi razumevanja/branja smo to opazili. ;)[/quote]

Potem si se našel v tem in tudi verjameš v to, da je sex popolnoma nepotreben in nepomemben, v bistvu mašilo v možganih, ki onemogoča razvoj pomembnejših aspektov. Ja fajn….zate:)).

Saj ne meče vseh. Tisti z malo širšimi sposobnostmi razumevanja/branja smo to opazili. ;)[/quote]

Potem si se našel v tem in tudi verjameš v to, da je sex popolnoma nepotreben in nepomemben, v bistvu mašilo v možganih, ki onemogoča razvoj pomembnejših aspektov. Ja fajn….zate:)).[/quote]
Tega nihče ni napisal, ne avtor, ne jaz. Našel sem se pa res. Mislim, da je zajel celo popoulacijo moških, ne vem, zakaj se torej ne bi. :))

Svojega spolnega nagona se kar odpovej.
Če še ne veš, je spolna energija, ki daje moč celemu telesu in poganja tako moške kot ženske…

Potem si se našel v tem in tudi verjameš v to, da je sex popolnoma nepotreben in nepomemben, v bistvu mašilo v možganih, ki onemogoča razvoj pomembnejših aspektov. Ja fajn….zate:)).[/quote]
Tega nihče ni napisal, ne avtor, ne jaz. Našel sem se pa res. Mislim, da je zajel celo popoulacijo moških, ne vem, zakaj se torej ne bi. :))[/quote]

Že sam naslov se mi zdi kot poneumljanje vas moških. Mogoče je to reklama, kako in zakaj postati evnuh.

Sej verjamem, da gre vam ženskam v nos širjenje takih idej, kajti le z moškim, ki razmišlja s spodnjo glavo, lahko manipulirate.

Seveda in moški se tako radi prepustite nam ženskam:).

Tega nihče ni napisal, ne avtor, ne jaz. Našel sem se pa res. Mislim, da je zajel celo popoulacijo moških, ne vem, zakaj se torej ne bi. :))[/quote]

Že sam naslov se mi zdi kot poneumljanje vas moških. Mogoče je to reklama, kako in zakaj postati evnuh.[/quote]
To pa zato, ker greš z razumevanjem le tega v ekstreme. Smo že vajeni. :)) Ampak ne boj se, tudi pozneje moški še vedno maramo seks, le ne več SAMO seks. Saj imaš še kake druga kvalitete, ali ne? :))

Že sam naslov se mi zdi kot poneumljanje vas moških. Mogoče je to reklama, kako in zakaj postati evnuh.[/quote]
To pa zato, ker greš z razumevanjem le tega v ekstreme. Smo že vajeni. :)) Ampak ne boj se, tudi pozneje moški še vedno maramo seks, le ne več SAMO seks. Saj imaš še kake druga kvalitete, ali ne? :))[/quote]
Aha, kar izvoli. Po gornji teoriji dobiš sex tu in tam in si s tem prav zadovoljen. Saj je sex v tvojem življenju precej nebistven aspekt. Kar ne morem se navdušit nad tvojim širokim razumevanjem in gledanjem na svet. Ja no saj zbiranje znamk je precej bolj zanimivo kot mečkanje s svojo drago. Še sreča da nisem tako poduhovljen

To pa zato, ker greš z razumevanjem le tega v ekstreme. Smo že vajeni. :)) Ampak ne boj se, tudi pozneje moški še vedno maramo seks, le ne več SAMO seks. Saj imaš še kake druga kvalitete, ali ne? :))[/quote]

Kaj zdaj mene štuliš notri:)). Zame so kvalitete pomembne že prej in gledam v kompletu. Torej ni šlo nikoli le za sex na eks brez poduhovljenih sfer:).

od kdaj pa so amebe na netu?

Očitno je net res postal širše dostopen 🙂

Takle zapis je tipičen primer filozofije neke vrste bi-seksualca (poudarek je seveda na bi in ne pomeni, da ga privlačita oba spola). Podnaslov tega bi lahko bil tudi: Kako svoje frustracije spremeniti v vrline.

Jaz se čisto strinjam s tem.
Itak so taki moški revčki….to je podobno kakšni hudi odvisnosti….in vemo, kako je s tem, podredijo
si cel lajf, vse se vrti samo okoli tega, ne moreš ničesar doseči, narediti, zgraditi, odnosi z dugimi
ljudmi so praviloma v (izberi poljuben organ)…
In hec…. žensko najbolj vznemiri zavrnitev…ne groba zavrnitev (ta je neoprostljiva), ampak
tisto…neodzivanje na šibkejše signale….ko te gleda v oči in se ti nasmiha….pol ti da pa samo lubčka
in gre….ko ga ne držiš na špagci, ampak se zna tudi on igrati…mmm.

TKo da….zen varianta je zelo priporočljiva.
Po drugi strani pa spet…..hm. Na smrtni pojstli nam ne bo žal za priložnosti, ko smo seksali….ampak
za tistimi, ko nismo…. :-)))

Jaz se čisto strinjam s tem.
Itak so taki moški revčki….to je podobno kakšni hudi odvisnosti….in vemo, kako je s tem, podredijo
si cel lajf, vse se vrti samo okoli tega, ne moreš ničesar doseči, narediti, zgraditi, odnosi z dugimi
ljudmi so praviloma v (izberi poljuben organ)…
In hec…. žensko najbolj vznemiri zavrnitev…ne groba zavrnitev (ta je neoprostljiva), ampak
tisto…neodzivanje na šibkejše signale….ko te gleda v oči in se ti nasmiha….pol ti da pa samo lubčka
in gre….ko ga ne držiš na špagci, ampak se zna tudi on igrati…mmm.

TKo da….zen varianta je zelo priporočljiva.
Po drugi strani pa spet…..hm. Na smrtni pojstli nam ne bo žal za priložnosti, ko smo seksali….ampak
za tistimi, ko nismo…. :-)))[/quote]
Rad bi te videl kako faco bi delala, ko bi vsa potrebna z vlažno mucko skakala po svojem tupčku, ki bi se te krepostno odrekal..

Sam ti si moške opisal kot neke spolne psihopate tle….

Stvar je čisto preprosta. Ne moremo enačit vse, da so enaki in enako dojemljivi. Ljudje že po naravi smo si drugačni in tudi glede spolnosti to drugače dojemamo. Tisti, ki imajo nizek libido pač sex jim ni nekaj in bolj kot neko zadovoljstvo in užitek, spolnost dojemajo kot obvezo, ki jo morajo izpolnit do partnerja.
Tisti pa z visokim libidom, pa v spolnosti uživajo in jo drugače dojemajo.
Sej s tem ni nič narobe, če se dobijo kompatibilne osebe, samo težko si predstavljam en par, ko bi nekdo rad sexal, drugemu pa je to nekaj brezveznega in pol tle prihaja do hudih razhajanj.
Si priznaš ali pa ne, če v postelji ne štima, zakon na dolgi rok ne bo vzdržal in bo propadel.

Jaz se ne, ker ne vidim smisla v “osvobajanju” od spolnega nagona. Nadzorovanje tega pa je nekaj popolnoma drugega.

Nekdo, ki govori o osvobajanju pa me v tem primeru spominja na nekoga, ki se biča po lastnih jajcih in vpije Mea Culpa.

Jaz se ne, ker ne vidim smisla v “osvobajanju” od spolnega nagona. Nadzorovanje tega pa je nekaj popolnoma drugega.

Nekdo, ki govori o osvobajanju pa me v tem primeru spominja na nekoga, ki se biča po lastnih jajcih in vpije Mea Culpa.[/quote]
Jaz mislim, da je bilo govora o nadzorovanju in ne popolnem odrekanju. Saj to (nadzor) je neke vrste svoboda. 🙂

Nekdo, ki govori o osvobajanju pa me v tem primeru spominja na nekoga, ki se biča po lastnih jajcih in vpije Mea Culpa.[/quote]
Jaz mislim, da je bilo govora o nadzorovanju in ne popolnem odrekanju. Saj to (nadzor) je neke vrste svoboda. :)[/quote]

Jaz mislim, da je bilo govora o nadzorovanju in ne popolnem odrekanju. Saj to (nadzor) je neke vrste svoboda. :)[/quote]
Želim ti popolno svobodo, upam da bo tvoja tudi prispevala izdaten delež k tvojemu osvobajanju…
Sam ne jokcat, ko bo šla kam, kjer živijo v suženjstvu

[/quote]
Marko ima tako široko razumevanje, da takih podrobnosti ne opazi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close