Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški..kaj pa higiena???

moški..kaj pa higiena???

Itak, da ne. Meni je všeč dejstvo, da je tebi tvoj luštkan:)).[/quote]Goldfish velik res ni, je pa luškan…… če on tako pravi bo že držalo…. :)))[/quote]

Kaj si ga videl?:)))

pebi, ko ste že tako samozavestni:)..dajte mi še nekaj zaupat..na forumu sex…

jaz bom tak reko… tip ki se BRIJE na NULO kjerkoli drugje kot po obrazu/glavi + pod pazduho je za mene gej 😛

Pač po trebuhu nogah in rokah se brijejosamo ČUDNI ljudje …. po intimnem predelu pa se itak nesmeš pobrit če si po nogah in trebuhu kosmat ker izpadeš SMEŠNO! pristrižt pa ja :)[/quote]
Jst bi reku, da je dost bolj gej od tega to da nosiš rdeče kavbojke, v kombinaciji z roza pulovrom.[/quote]

Saj to da je nošenje rdeče kavbojke v kombinaciji z roza puloverjem BOLJ gej ne naredi tisto drugo (torej britje po trebuhu) nič MANJ gej ….

Do zdaj še nikoli nisem mel problemov da ga kera nebi hotla dat v usta…. nisem na NULO nimam pa zaraščeno ampak primerno pokrajšano na cca 1cm ….

Pač enkrat se poglej v ogledalo pobrit na nulo po kurcu in jajcih po trebuhu pa nogah pa kosmat kot ”medved” pa boš vido kako smešno zgleda…. jaz pač takšen nemrem bit 🙂 oz NE ŽELIM bit 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Goldfish velik res ni, je pa luškan…… če on tako pravi bo že držalo…. :)))[/quote]

Kaj si ga videl?:)))[/quote]A misliš da ga ni videl? Ga pri tem ovirajo (pre)bujni sixpacki?
Po moje mu skoz stoji………., ker je premajhen, da bi padel dol…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Midva greva spat čista, vedno, brez izjeme. Tako da vse, kar je lahko zjutraj “umazano”; je ustna votlina, če si zvečer kaj takega jedel. Če bi komplicirala pri vsem drugem, bi – pretiravala po nepotrebnem.

Pa še to se zgodi zelo poredko. Če ima kdo od naju feeling, da si mora umit zobe, pač skoči lulat in zraven naredi še to. Ampak ni to pravilo.

Vse drugo je – brez zveze.

Moj ima isto prakso, ko je doma. Na zaćetku mi je bilo malo čudno, potem sem se pa privadila in se ne pritožujem 🙂 Fajn je imet tipa, ki je tam spodaj zmeraj poštiman 😛

Eh Matkić. Naslednje poletje si pobrij noge, pa ni ti treba na nulo, lahko na 2 milimetra, z mašinco pejt čez, pol dej pa kratke hlače gor, pejt vn, takrt k bo tko še mal vetr pihu, pa reč, da ni 2krat jači filing. Samo to nared, potem se bova pa pogovarjala naprej.

Yo biče, moje noge so nabite, pa zagorele. Take mam, kot Bixente Lizarazu. Brezveze no, zmagu sm. Goldfish čist napaljena name, Krivokljun, Senza, pa ostale starunkle so tud čist vame.

Lp

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dosadni…al te mal fuuka ?

Midva greva spat čista, vedno, brez izjeme. Tako da vse, kar je lahko zjutraj “umazano”; je ustna votlina, če si zvečer kaj takega jedel. Če bi komplicirala pri vsem drugem, bi – pretiravala po nepotrebnem.

Pa še to se zgodi zelo poredko. Če ima kdo od naju feeling, da si mora umit zobe, pač skoči lulat in zraven naredi še to. Ampak ni to pravilo.

Vse drugo je – brez zveze.[/quote]

Pandora morda tvoj tip nikoli ne zašvica ampak poleti ko je blo 40 stopinj pa sem spal sem se vjutro včasih malce zašvican zbudo sploh če sem dosti spil preden sem šo spat…

tak da ja… mogoče so eni drugačni pa nikoli ne švicate ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vse drugo je – brez zveze.[/quote]

Pandora morda tvoj tip nikoli ne zašvica ampak poleti ko je blo 40 stopinj pa sem spal sem se vjutro včasih malce zašvican zbudo sploh če sem dosti spil preden sem šo spat…

tak da ja… mogoče so eni drugačni pa nikoli ne švicate ….[/quote]

40 stopinj in švicanje ponoči je nekaj, kar doživim zgolj med dopustom na morju. Kjer živim so temperature bolj zmerne, ponoči pa res ni čisto nikoli vroče, prej obratno 🙂

tak da ja… mogoče so eni drugačni pa nikoli ne švicate ….[/quote]

40 stopinj in švicanje ponoči je nekaj, kar doživim zgolj med dopustom na morju. Kjer živim so temperature bolj zmerne, ponoči pa res ni čisto nikoli vroče, prej obratno :)[/quote]

No torej vidiš 😛

Moj ima isto prakso, ko je doma. Na zaćetku mi je bilo malo čudno, potem sem se pa privadila in se ne pritožujem 🙂 Fajn je imet tipa, ki je tam spodaj zmeraj poštiman :P[/quote]

orožje in curak morata biti vedno v pripravljenosti na strel ☺♥♥ [sub](edina dobra reč od JNA ☺)[/sub]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Konoplja ti škodi.

To resno ali se hecaš?
Obrit po celem telesu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close