moški..kaj pa higiena???
To je morda specifična situacija… namreč če baba PRESPI pri tebi in vjutro sama hoče akcijo potem ji je že prav da sem taki kot pač zjutraj človek je… (torej ne najbolj idealno svež) se pravi NE ne bi rekel čakaj malo in leto v kopalnico se tuširat pa zobov vmivat… je pa res da se nebi z največjim veseljem žvalil 😛
Matkic : ” ..in bi scal stoje brez papirja..” …eemmm..ja kk pa ti drgač??
Me veseli, da ste nekateri tako skrbni glede čistoče!! Pa saj jaz s temi (ja ni bil osamljen primer!!) k sem imela takšno izkušnjo, tudi niso bili packi navzven..k nekdo rekel..kaj se stakšnimi družim al kaj že.. Na videz upedenani..frajerčki..v hlačah pa takole!! :/
In očitno se še zavedajo ne tega..pol k ga pa nočm met v ustih se pa čudijo!!!??wtf
Ne direkt ne morm to povedat. Pač se izognem..tako ali drgače..:S
Glista: ..in da te razočaram: ne nimamo rade kosmatih!!!!
Sigurno je bl higiensko brez dlak!! Bl dišeče, bl čisto, bl seksi!! 😉
Drgače pa kar pravite o ribicah..hehe..pa te ribe so i u vašim gačama hahahaha
Še za sebe, če vam povem: tuširam 1x do 2x na dan +obvezno pred sp.odnosom!!!, zobe dvakrat..čez dan čigumi..karkol..lase 2x/teden., britje (VSEGA možnega na nulo :)) 2x/teden…
In še to…tisti švic..k teče dol z njega med sexom…je prav sexi za polizat!!!!!
Ja stoje brez papirja morda nebi rabo povdarit stoje samo zato ker poznam enega luzerja ki sede ščije skoz 😛 pol pa rad povdarim stoje 😀
Point je da nimaš papirja zraven sebe več kot 3x pa ne smeš strest ker po lse samozadovoljuješ baje 😀
Ma tak bom jaz reko… jaz se nikoli nebi pobril na intimnem področju na ”nulo” zato ker sem kosmat po trebuhu in po nogah in bi ful smešno verjetno zgledalo (vsaj meni) zato se samo pristrižem na kratko dolžino!
Ti se kar tolaži… ene ženske so katastrofa od vonja pizde 😉 nihče pa ne trdi da si ti slaba ali dobra kar se tiče tega….
čigumiji niso vredu vsaj ne dnevno… zakaj ne več preberi na internetu….
A kaj pa quicky na kakem mestu ki ni dom? A se greš prvo domov stuširat? 😛
čak..a pol si ga ti obrišeš k se polulaš???:)
ampak, če se stuširajo nimajo takšnega vonja ženske dol al ne!?!? …in kot pri vas…če se cel dan ni stuširala..pa ne vem kje vse hodla, švicala, umes petkrat lulala (sam wc papir po lulanju tako ne pomaga..pr vonju..samo, da ubriše pač(ja in za to imam vedno tudi intimne vlažilne robčke s seboj))..potem tako normalnmo da nek vonj je prsotn ane!!
čigumi..eh zakva ne!?karkol piše..vedn si ga bm dala v usta preden s s kom dobim!!!!!in skorajda pričakujem od moškega isto!!!!!!!!!
hehehe za ta hitrega se ne grem damu stuširat ne hehe..samo takrat je res samo sex..brez lizanja!!!!:)
ja itak da…. da nebi ble SLUČAJNO kakšne kaplce na gatah ane 😉
Vonj vagine nima veze z žensko aktivnostjo in ne-tuširanjem… ampak predvsem največkrat nekaj izmed tega v tem članku spodaj! Tega ženske tudi dostikrat ne zavohajo! mi pa z jezikom spodaj komot 😉
jaz bom tak reko… tip ki se BRIJE na NULO kjerkoli drugje kot po obrazu/glavi + pod pazduho je za mene gej 😛
Pač po trebuhu nogah in rokah se brijejosamo ČUDNI ljudje …. po intimnem predelu pa se itak nesmeš pobrit če si po nogah in trebuhu kosmat ker izpadeš SMEŠNO! pristrižt pa ja 🙂
jaz bom tak reko… tip ki se BRIJE na NULO kjerkoli drugje kot po obrazu/glavi + pod pazduho je za mene gej 😛
Pač po trebuhu nogah in rokah se brijejosamo ČUDNI ljudje …. po intimnem predelu pa se itak nesmeš pobrit če si po nogah in trebuhu kosmat ker izpadeš SMEŠNO! pristrižt pa ja :)[/quote]
Jst bi reku, da je dost bolj gej od tega to da nosiš rdeče kavbojke, v kombinaciji z roza pulovrom.
Forum je zaprt za komentiranje.