Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih
No, a nisem rekel? Samo vprašanje časa je, kdaj te bo ena obtožila, da si peder. ker njihova veličanstva ne prenesejo zamisli, da je nekdo imun na njihove p.ičke.[/quote]
Beri se, na kakšen način pišeš o ženskah. Pa kdo te sili, da moraš z njimi kaj imeti. Kdo pravi, da jim moraš kaj nuditi in one tebi v zameno. Živi po svoje, kdo ti brani? Ti ne sprejmeš dejstva, da se ženske sploh ne brigajo več zate, ker enostavno nisi za partnerstvo in ne razumeš, da nekateri uživajo v zvezah in se ne mučijo toliko z drugimi kot se ti z njimi. Sploh nisi tolk drugačen, samo nisi še sprejel samega sebe, zato iščeš krivce izven sebe.
Jaz verjamem, da je to res. Ampak meni se to bere rahlo otožno. Drugi ti vedno lahko kaj nudi, razen v primeru, ko si vanj popolnoma izgubil zaupanje. Človek lahko izgubi zaupanje v ljudi nasploh ali pa samo v določen spol. In se temu prilagodi.
Srečna resna zveza je kot jeti. baje so ga že videli.[/quote]
Drugi pa bi ga radi videli, pa ne vedo kako in kje ga najti. :)[/quote]
Eni se celo delajo norca iz tistih, ki so ga videli itn. :))
ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂
aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))[/quote]
Režim se , kot pečen maček, ko berem tole, najprej pisarije, kako so kvalitetne, kako ne marajo takih, onakih, pol pa ti privbije, da se dobiva s 50-letnim starcem…
In take ti pol palamudijo in solijo pamet o pomembnosti skupnega bivanja z babo, same pa delajo vse nasprotno…
Sej tako to je, srce, dajva si priznat, tipi nad katerimi se zgražaš so edini, ki so ti dosegljivi, zato imaš tako razdelano mnenje o njih.
V bistvu pa vse skupaj pomeni samo to, da je lahko tip beden, kolk hoče, pa dobi f.ukat, če drugo ne, pr eni taki, kot si ti..
ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂
aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))[/quote]
Režim se , kot pečen maček, ko berem tole, najprej pisarije, kako so kvalitetne, kako ne marajo takih, onakih, pol pa ti privbije, da se dobiva s 50-letnim starcem…
In take ti pol palamudijo in solijo pamet o pomembnosti skupnega bivanja z babo, same pa delajo vse nasprotno…
Sej tako to je, srce, dajva si priznat, tipi nad katerimi se zgražaš so edini, ki so ti dosegljivi, zato imaš tako razdelano mnenje o njih.
V bistvu pa vse skupaj pomeni samo to, da je lahko tip beden, kolk hoče, pa dobi f.ukat, če drugo ne, pr eni taki, kot si ti..[/quote]
Dvomim, da se kje najde mlada, atraktivna ženska, ki se lepi na 50+ letnike, pod pogojem, da ne vidi v njih nič drugega kot evrčke :)))
Forum je zaprt za komentiranje.