Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Meni to “diši” po nekem prikritem maščevanju do žensk.
Podobno, kot če te nek delodajalec zajebava in izkorišča, pa mu ti v zameno poveš, da več ne rabiš njegovega denarja in si svoboden. Drugi pa te potem prepričujejo in zmerjajo, da si lenuh….

Ne vem, po čem to tebi diši, tako je, kot sem napisal. Ni hujšega, kot če baba spozna, da si imun na njene čare.

Kolk mam jst dost prikritih gejev, ki si tega ne upajo priznati in se raje znašajo nad vso žensko populacijo. Pozabljajo pa, da so na svet prišli skozi vagino.

Saj je povedal, po čem mu diši. In se kar strinjam z njim. Imava podoben voh. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razumem tvoj point.
Vendar se sprašujem, kaj bi sam imel od tega, če bi ženskam dokazoval, da jih ne rabim ?
Če izhajam iz sebe, bi v tem primeru le kaznoval sebe. Ženska si prej ali slej lahko najde drugega, če želi. Saj pa nisem edini moški. 🙂

Nič ni treba sebi dokazovat. Če se ti zdi, da ženske rabiš, jih pač rabiš. ne gre za dokazovanje sebi, gre za to, da marsikdo, recimo jaz, počasi pride do zaključka, da mu ženske ne morejo ničesar nuditi.

No, a nisem rekel? Samo vprašanje časa je, kdaj te bo ena obtožila, da si peder. ker njihova veličanstva ne prenesejo zamisli, da je nekdo imun na njihove p.ičke.

No, a nisem rekel? Samo vprašanje časa je, kdaj te bo ena obtožila, da si peder. ker njihova veličanstva ne prenesejo zamisli, da je nekdo imun na njihove p.ičke.[/quote]

Beri se, na kakšen način pišeš o ženskah. Pa kdo te sili, da moraš z njimi kaj imeti. Kdo pravi, da jim moraš kaj nuditi in one tebi v zameno. Živi po svoje, kdo ti brani? Ti ne sprejmeš dejstva, da se ženske sploh ne brigajo več zate, ker enostavno nisi za partnerstvo in ne razumeš, da nekateri uživajo v zvezah in se ne mučijo toliko z drugimi kot se ti z njimi. Sploh nisi tolk drugačen, samo nisi še sprejel samega sebe, zato iščeš krivce izven sebe.

Uživajo v zvezah? Kje pa so te? Skela, ti? Ženske v reali? hahahaha…Uživajo ja…Joj…

In zakaj ti zdaj raje meni odpisuješ na moje blodnje, kot da bi uživala resno zvezo s kakšnim fajn moškim?

Resna zveza ne pomeni, da si zvezan in drugemu dihaš za ovratnik. Nisem parazit.

Saj pa vse počnemo zaradi sebe.
Drugi so le sredstvo za dosego naših ciljev. Če imajo podobne cilje, pa še toliko bolje. 🙂

Jaz verjamem, da je to res. Ampak meni se to bere rahlo otožno. Drugi ti vedno lahko kaj nudi, razen v primeru, ko si vanj popolnoma izgubil zaupanje. Človek lahko izgubi zaupanje v ljudi nasploh ali pa samo v določen spol. In se temu prilagodi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To so spet neke izjave, ki so same sebi namen.

S tem si mislil to svojo izjavo a ne? 🙂

Srečna resna zveza je kot jeti. baje so ga že videli.

Srečna resna zveza je kot jeti. baje so ga že videli.[/quote]

Ne razumem, zakaj želiš vse zveze potlačiti v kup dreka. Si srečen, če so drugi nesrečni?

Drugi pa bi ga radi videli, pa ne vedo kako in kje ga najti. 🙂

Drugi pa bi ga radi videli, pa ne vedo kako in kje ga najti. :)[/quote]
Eni se celo delajo norca iz tistih, ki so ga videli itn. :))

ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂

aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))[/quote]

Režim se , kot pečen maček, ko berem tole, najprej pisarije, kako so kvalitetne, kako ne marajo takih, onakih, pol pa ti privbije, da se dobiva s 50-letnim starcem…

In take ti pol palamudijo in solijo pamet o pomembnosti skupnega bivanja z babo, same pa delajo vse nasprotno…

Sej tako to je, srce, dajva si priznat, tipi nad katerimi se zgražaš so edini, ki so ti dosegljivi, zato imaš tako razdelano mnenje o njih.

V bistvu pa vse skupaj pomeni samo to, da je lahko tip beden, kolk hoče, pa dobi f.ukat, če drugo ne, pr eni taki, kot si ti..

Drugi pa bi ga radi videli, pa ne vedo kako in kje ga najti. :)[/quote]
Eni se celo delajo norca iz tistih, ki so ga videli itn. :))[/quote]
Imajo vsaj nekaj, kar jih “osrečuje”.

Zakaj se ukvarjaš z njimi? Pravega (ali latentnega) geja že prepoznaš na km.

Poglejte jih kako se tolažijo medsabo, haha. Ker ti ni do seksa z njo si pa že avtomatsko gej. Raje se vprašajte, kaj je z vami narobe, da ste že toliko časa na suhem. Menda ne boste za to krivile celotno moško populacijo ? lol

ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂

aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))[/quote]

Režim se , kot pečen maček, ko berem tole, najprej pisarije, kako so kvalitetne, kako ne marajo takih, onakih, pol pa ti privbije, da se dobiva s 50-letnim starcem…

In take ti pol palamudijo in solijo pamet o pomembnosti skupnega bivanja z babo, same pa delajo vse nasprotno…

Sej tako to je, srce, dajva si priznat, tipi nad katerimi se zgražaš so edini, ki so ti dosegljivi, zato imaš tako razdelano mnenje o njih.

V bistvu pa vse skupaj pomeni samo to, da je lahko tip beden, kolk hoče, pa dobi f.ukat, če drugo ne, pr eni taki, kot si ti..[/quote]
Dvomim, da se kje najde mlada, atraktivna ženska, ki se lepi na 50+ letnike, pod pogojem, da ne vidi v njih nič drugega kot evrčke :)))

Hecen si, hecen. Da bi nekega x vprašala, če bi seksal z mano in bi me zavrnil, še ne pomeni, da je tip samodejno gej (ta lastnost se prepoznava drugače). Morda bi morala res začeti spraševati – me zanima, koliko bi mi jih reklo “ne”…hahaha…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close