Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Zakaj pa ni oče tvojega otroka “pravi” moški? O “pravih moških” se rade razgovorijo samske ženske, idealistične srednješolke, ki ne poznajo moških, in pa ločene oz. razvezane… 😉
Ironično, prav “razočaranje v ljubezni” postavlja neke nerealne kriterije o moškem, ki žensko loči od trdnih tal pod nogami in popelje v razna sanjarjenja o princih ali “pravih” moških, ki jih seveda ni od nikoder. Skela, se mi zdi, da si zazibana malo v spanec kot Sneguljčica, kjer samo čakaš, da pride…, in te obudi v življenje – aktivnost.

Ker smo ljudje bolj ali manj čustvena bitja, se damo zmanipulirati.
Razen če si želiš “nečustveno lopato” ob sebi? Če si na nekoga navezan, mu zaupaš in verjameš.
Kdor pač namensko manupilra in se še hvali s tem, kot Lepolaska npr., pa največ pove o mjegovem značaju, in noben si ne želi takšnega človeka ob sebi, ki je neiskren in nevreden zaupanja, zato pa še manj spoštovanja.[/quote]

Oče mojih otrok je bil čisto v redu moški.
In kaj za boga je tako zelo nerealnega v mojih pričakovanjih do moških?

Zakaj pa ni oče tvojega otroka “pravi” moški? O “pravih moških” se rade razgovorijo samske ženske, idealistične srednješolke, ki ne poznajo moških, in pa ločene oz. razvezane… 😉
Ironično, prav “razočaranje v ljubezni” postavlja neke nerealne kriterije o moškem, ki žensko loči od trdnih tal pod nogami in popelje v razna sanjarjenja o princih ali “pravih” moških, ki jih seveda ni od nikoder. Skela, se mi zdi, da si zazibana malo v spanec kot Sneguljčica, kjer samo čakaš, da pride…, in te obudi v življenje – aktivnost.

Ker smo ljudje bolj ali manj čustvena bitja, se damo zmanipulirati.
Razen če si želiš “nečustveno lopato” ob sebi? Če si na nekoga navezan, mu zaupaš in verjameš.
Kdor pač namensko manupilra in se še hvali s tem, kot Lepolaska npr., pa največ pove o mjegovem značaju, in noben si ne želi takšnega človeka ob sebi, ki je neiskren in nevreden zaupanja, zato pa še manj spoštovanja.[/quote]

In kaj za boga je tako zelo nerealnega v mojih pričakovanjih do moških?[/quote]

Zakaj pa ni s tabo, saj bi bil ob PRAVI ženski!? Bedak! :))) Vidiš, vsi imamo napake…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kaj za boga je tako zelo nerealnega v mojih pričakovanjih do moških?[/quote]

Zakaj pa ni s tabo, saj bi bil ob PRAVI ženski!? Bedak! :))) Vidiš, vsi imamo napake…[/quote]

To sem že enkrat povedala, pa so se razni bolani sluzavci tukaj norca delal…..tko da…po želji,
sproduciraj svojo razlago…

Zakaj pa ni s tabo, saj bi bil ob PRAVI ženski!? Bedak! :))) Vidiš, vsi imamo napake…[/quote]

To sem že enkrat povedala, pa so se razni bolani sluzavci tukaj norca delal…..tko da…po želji,
sproduciraj svojo razlago…[/quote]

Jah, to pač ni običajno, da oče tvojega otroka ne živi s tabo. A ne živi “pravi moški” z materjo svojih otrok? 😉 Če meniš, da se bo kdo norčeval, potem se pač sramuješ moškega, s katerim imaš otroka.

Jaz se res ne spomnim, če je povedala ali ne in kaj je povedala. Ampak na misel mi recimo pride, da je morda umrl in če so se ljudje iz tega delali norca, bi morala biti res nora, da bi to šla norcem še enkrat ponavaljat. Pa ne mislim nate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se res ne spomnim, če je povedala ali ne in kaj je povedala. Ampak na misel mi recimo pride, da je morda umrl in če so se ljudje iz tega delali norca, bi morala biti res nora, da bi to šla norcem še enkrat ponavaljat. Pa ne mislim nate.[/quote]Lahko misliš tudi nanj, upravičeno.

Matjazko izpadel is tavečji glupan…. :/
Lahko se Skeli opravičiš za svoje nepremišljene komentarje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz se res ne spomnim, če je povedala ali ne in kaj je povedala. Ampak na misel mi recimo pride, da je morda umrl in če so se ljudje iz tega delali norca, bi morala biti res nora, da bi to šla norcem še enkrat ponavaljat. Pa ne mislim nate.[/quote]Lahko misliš tudi nanj, upravičeno.

Lahko se Skeli opravičiš za svoje nepremišljene komentarje.[/quote]

On_.. ne skači u luft, če jaz ne skačem 🙂
Tlele na tem forumu je pa to res nepotrebno…

Lahko misliš tudi nanj, upravičeno.

Tlele na tem forumu je pa to res nepotrebno…[/quote]
Skakanje u luft je res nepotrebno, nekaj osnovne kulture pri debatiranju bi pa lahko premogli….vsaj tisti, ki se imajo za malo bolj olikane…. Mogoče se pa motim in sem Matjazkota spakiral v napačen predal… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobra je, skela, da tako stoično prenaša toliko moške pozornosti naenkrat.

Tlele na tem forumu je pa to res nepotrebno…[/quote]
Skakanje u luft je res nepotrebno, nekaj osnovne kulture pri debatiranju bi pa lahko premogli….vsaj tisti, ki se imajo za malo bolj olikane…. Mogoče se pa motim in sem Matjazkota spakiral v napačen predal… :/[/quote]

Osnovne olike? TUKAJ??? A dej no :-))
Pust Matjazkota….mal je neroden, ampak je kr v redu…
V primerjevi z enimi pa sploh….

Lepolaska si izbira take iz katerih se lahko potem norce dela. Očitno je precej uspešna s svojim izborom, ko se zmoti zgolj za 1%.

Z razmerji je podobno kot s plesom, če moški ne vodi vse skup bolj klavrno izgleda (od zunaj) in se ples kmalu konča oz sfiži do neprepoznavnosti.
Če je tebe strah te vloge ne rabiš še zame skrbet in mi govorit kaj je “moja težava”… 😉

Haha, v bran. Nimaš ti pojma, kaj se dogaja tukaj. Kaj pa, če sem malo manipuliral z njo? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepolaska si izbira take iz katerih se lahko potem norce dela. Očitno je precej uspešna s svojim izborom, ko se zmoti zgolj za 1%.

Z razmerji je podobno kot s plesom, če moški ne vodi vse skup bolj klavrno izgleda (od zunaj) in se ples kmalu konča oz sfiži do neprepoznavnosti.
Če je tebe strah te vloge ne rabiš še zame skrbet in mi govorit kaj je “moja težava”… ;)[/quote]
Z drugimi besedami, po tvoje je za propad zveze na koncu vedno kriv moški in nikoli ženska. S tem prispevkom si samo še enkrat potrdil mojo teorijo, ker kaj takega lahko izjavi samo feminist.

Haha, v bran. Nimaš ti pojma, kaj se dogaja tukaj. Kaj pa, če sem malo manipuliral z njo? ;)[/quote]
Nič se ti ni treba zdej vlečt vn. Prepoznamo mi take kekce kot si ti 😉

Haha, v bran. Nimaš ti pojma, kaj se dogaja tukaj. Kaj pa, če sem malo manipuliral z njo? ;)[/quote]
Nič se ti ni treba zdej vlečt vn. Prepoznamo mi take kekce kot si ti ;)[/quote]

Kekec (-> kekci) je OK lik
Rožle je butast štor …

ampak v SLO itak vse narobe interpretiramo in delamo napačne za junake in junake za obešenjake … žal

http://www.youtube.com/watch?v=w-_e5MX3LGM

Aja, iz umrlih se dela norca (na MON-u)?
To je splošna navada, da moraš biti v strahu? 😉
Kakor tudi ni pisala v pretekliku, “je bil”.

Skela je preveč nežna deklica za nas primitivce. Za prenašat naše zajebancije je potrebna dobra psihična kondicija. Če si nagnjen k hitri užaljenosti, tole ni pravo mesto zate.

Huje kot so bile ženske razočarane, bolj sanjsko podobo si rišejo o bodočem princu. Čisto logično.

Dvomim, da so vse razočarane takšne, nekatere se kar pričnejo raje zanimati za isti spol :)))

To je res. Zelo res. Doseči neko stopnjo tovrstnega zadovoljstva, neodvisno od drugega, biti “dober” zaradi sebe (brez pričakovanj na odziv drugega) pa je bolj kot ne, za nas navadne smrtnike, misija nemogoče.

Da bi to lahko dosegel, ne bi smel čutiti ničesar, biti bi moral neodvisen, nenavezan na nikogar, nekako nad drugimi. Da ti ni mar za druge, kaj drugi delajo, govorijo, mislijo, čutijo, želijo…[/quote]No ja…. da ti ni mar…. to ravno ne bo šlo. Seveda ti je mar, a moraš imet dovolj lastne samokritičnosti, da te ne zavede tisto o čemer Dater piše, tista “živalska stran” po kateri hočeš vedno več in več, ponavadi na škodo drugih.[/quote]
Samo-zadovoljstvo, ki je neodvisno od drugega, je isto, kot če primerjaš samozadovoljevanje s seksom. 🙂
Sreča se podvoji, če jo lahko s kom delimo.

Nič se ti ni treba zdej vlečt vn. Prepoznamo mi take kekce kot si ti ;)[/quote]
Rožle bi pa že moral prepoznati kekca. 😉

Največja legenda je bil Brincelj!

Res je in žalost se razpolovi. 🙂

Dvomim, da so vse razočarane takšne, nekatere se kar pričnejo raje zanimati za isti spol :)))[/quote]
Pa se res je. “Ukvarjal” sem se ze z vec puncami, ki so se po razocaranju z moskimi partnerji spustile v lezbicne veze. Ponovno razocarane pa k meni. Res nimajo srece, lol.
Mimogrede, fuka.t lezbijke sploh ni fora. Ne vem kaj je slabse, lezbijka ali devica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close