Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Tisti, ki stojite na “moški strani” in pljuvate po ženskah me ne zanimate, nočem imet nič z vami.

Sploh pa… lažje ti bo, ko boš nekoč dojel (če boš), da si m in ž nismo sovražniki, zato so pljunki odveč.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tisti, ki stojite na “moški strani” in pljuvate po ženskah me ne zanimate, nočem imet nič z vami.

Sploh pa… lažje ti bo, ko boš nekoč dojel (če boš), da si m in ž nismo sovražniki, zato so pljunki odveč.[/quote]
Se pravi se raje nahajaš v ženski družbi in skupaj z njimi pljuvaš čez svoj lasten spol. Briliantno.

E jebi ga sad. Tipi, ki so taki, pa pecajo stare 20 – 25, 90-60-90.[/quote]
Sej zakaj pa misliš, da je še vedno samska ? :D[/quote]

Še vedno samska? Pih….ne grem še enkrat razlagat…

On, če prav razumem, si ti v resnici feminst ? Podpiraš feministke in skupaj z njimi blatiš moški spol. Razen, če se tu pa tam najde še kak podoben tebi, primer Marko, takemu recimo še izkažeš spoštovanje, ostali smo pa tazlobni, nezreli otročaji. Tale forum je tak win no, haha:D

dec in baba sta na isti strani le, če se dec dovolj poniža..

Svetuješ po lastnih izkušnjah ali teoretiziraš? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se vedno bolj zdi, da si ti latentna lezbijka. Kadar pišeš o moških, se bere iskreno samo takrat, ko se pritožuješ čez njih. O zaželjenem moškem ne znaš napisati nič, ker ti po moje ta opcija sploh ni blizu. Ne vem, zakaj ti je treba blefirat?[/quote]

Sem že parkrat pisala (tudi v detajle sem šla :-)….kdo ti je kriv, če ne bereš.
Na kratko še enkrat, kakšen je potencialni kandidat :
Visok, mal širša ramena, ne presuh, svetlejši lasje in oči, lepe roke – tolk zunanjost.
Karakter pa umirjen, prijazen, samozavesten, s pospravljenim podstrešjem, močan.
Bo?

Latzentna lezbijka? Nak. Zdej bi pa ja že vedla, če bi bila.
Ženske me ne privlačijo spolno sploh.
Moški pa kar precej . Torej nekaj ne bo štimalo s tvojo teorijo.[/quote]

Za žensko tvojega intelekta je pa tole popolnoma porazen odgovor. Splošen, pust, neizviren, plehek, neslan in dolgočasen. Na nivoju zgodnje adolescentke. Ne daje občutka, da bi ti kdaj resno razmišljala o moških.

Sem že parkrat pisala (tudi v detajle sem šla :-)….kdo ti je kriv, če ne bereš.
Na kratko še enkrat, kakšen je potencialni kandidat :
Visok, mal širša ramena, ne presuh, svetlejši lasje in oči, lepe roke – tolk zunanjost.
Karakter pa umirjen, prijazen, samozavesten, s pospravljenim podstrešjem, močan.
Bo?

Latzentna lezbijka? Nak. Zdej bi pa ja že vedla, če bi bila.
Ženske me ne privlačijo spolno sploh.
Moški pa kar precej . Torej nekaj ne bo štimalo s tvojo teorijo.[/quote]

Za žensko tvojega intelekta je pa tole popolnoma porazen odgovor. Splošen, pust, neizviren, plehek, neslan in dolgočasen. Na nivoju zgodnje adolescentke. Ne daje občutka, da bi ti kdaj resno razmišljala o moških.[/quote]

Žal se resnica ne sovpada s tem, kar tebi daje dober občutek, a ne?
Se boš moral počas navaditi….

Sploh pa… lažje ti bo, ko boš nekoč dojel (če boš), da si m in ž nismo sovražniki, zato so pljunki odveč.[/quote]
Se pravi se raje nahajaš v ženski družbi in skupaj z njimi pljuvaš čez svoj lasten spol. Briliantno.[/quote]
Pljunki so odveč sem napisal, za oboje, ok?

Ti ne ločiš med moškimi in fatički, žal…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se pravi se raje nahajaš v ženski družbi in skupaj z njimi pljuvaš čez svoj lasten spol. Briliantno.[/quote]

Ti ne ločiš med moškimi in fatički, žal…[/quote]

Važno da sem jaz moški in ne fantiček 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Za žensko tvojega intelekta je pa tole popolnoma porazen odgovor. Splošen, pust, neizviren, plehek, neslan in dolgočasen. Na nivoju zgodnje adolescentke. Ne daje občutka, da bi ti kdaj resno razmišljala o moških.[/quote]

Se boš moral počas navaditi….[/quote]

Bla bla bla … Ko boš descu pijanemu iz čiste ljubezni prala usrane gate, štunfe in zrezke pekla in to svojo srečo ovekovečila s fotografijami, ti bomo verjeli. Prej ne.

In ne razume, da se pravi moški ne bojijo žensk….in jim ni treba pljuvati čeznje….

Problem je, ker ti braniš vse ženske, kakršekoli že. Vedno boš na ženski strani, pa magari, da se gre za največjo zahrbtno, lažnivo lajdro daleč naokoli, jo greš ti branit.

Pomoje is samo nepotešen, ker ti žena doma ne da.

Včeraj je Lepolaska javno priznala, da se večkrat rada norčuje iz moških in preizkuša njihovo navinost. Napisala je tudi, da je 99% moških zabitih. Marko je bil valda edini, ki ji je skočil v bran. Verjamem, da bi se tudi ti potegnil zanjo, če bi bil zraven 😉

V bistvu je Marko sam zase potrdil njeno izjavo …

Če bi se šlo za moški vzdevek bi ga pa popljuvala. Tako gre to tu na MONu…

Se boš moral počas navaditi….[/quote]

Bla bla bla … Ko boš descu pijanemu iz čiste ljubezni prala usrane gate, štunfe in zrezke pekla in to svojo srečo ovekovečila s fotografijami, ti bomo verjeli. Prej ne.[/quote]

To se že v štartu izključuje….jaz in pijan dec….to ne pač gre skupaj.
Pa še malo zamenjuješ ljubezensko zvezo in najem gospodinjske pomočnice….

Bla bla bla … Ko boš descu pijanemu iz čiste ljubezni prala usrane gate, štunfe in zrezke pekla in to svojo srečo ovekovečila s fotografijami, ti bomo verjeli. Prej ne.[/quote]

Pa še malo zamenjuješ ljubezensko zvezo in najem gospodinjske pomočnice….[/quote]

Ti moraš biti res neka grozna princeska, da te je tako groza gospodinjskih opravil. Tudi če boš šla živet z babo, bo ena od vaju morala to početi.

Pa še malo zamenjuješ ljubezensko zvezo in najem gospodinjske pomočnice….[/quote]

Ti moraš biti res neka grozna princeska, da te je tako groza gospodinjskih opravil. Tudi če boš šla živet z babo, bo ena od vaju morala to početi.[/quote]

LOL. res ja. In to od modela, ki si še jajc na oko ne zna speči….
Ne, ne bom šla živet z babo. Ti pa tudi ne, a ne?
Sicer pa si jaz moških ne izbiram glede na to, kako belo je njihovo perilo (oprano s Pervolom)
ali kako rahle sufleje znajo speči….morjo met druge kvalitete.
(ker če ne znajo kuhat, so na voljo kuharske knjige, brat zna pa vsak)

Ti moraš biti res neka grozna princeska, da te je tako groza gospodinjskih opravil. Tudi če boš šla živet z babo, bo ena od vaju morala to početi.[/quote]

Sicer pa si jaz moških ne izbiram glede na to, kako belo je njihovo perilo (oprano s Pervolom)
(ker če ne znajo kuhat, so na voljo kuharske knjige, brat zna pa vsak)[/quote]

Tale model zna speči precej več od jajc. Skuham marsikdaj za naju z mamo, čeprav ona skoraj nič ne je. Danes bova imela pečeno zelenjavo iz pečice s sirom.

Tale model zna speči precej več od jajc. Skuham marsikdaj za naju z mamo, čeprav ona skoraj nič ne je. Danes bova imela pečeno zelenjavo iz pečice s sirom.[/quote]

Ja čestitam.
Pol je pa še upanje zate.
Jest imam pa danes filane bučke, ker jih je poln vrt.

Ah, ta naša skela. Ženska, ki enači maščobo z mišično maso, pa govori, da smo moški bolj nasilni od žensk zaradi večje količine testosterona…

Takim izjavam se lahko še cel dan smejiš 😀

Maščoba in mišična masa?
Jaz?
Kje to?
Aja, sej vem – ko zmanjka, si je treba pa kaj izmisliti….

Zakaj pa ni oče tvojega otroka “pravi” moški? O “pravih moških” se rade razgovorijo samske ženske, idealistične srednješolke, ki ne poznajo moških, in pa ločene oz. razvezane… 😉
Ironično, prav “razočaranje v ljubezni” postavlja neke nerealne kriterije o moškem, ki žensko loči od trdnih tal pod nogami in popelje v razna sanjarjenja o princih ali “pravih” moških, ki jih seveda ni od nikoder. Skela, se mi zdi, da si zazibana malo v spanec kot Sneguljčica, kjer samo čakaš, da pride…, in te obudi v življenje – aktivnost.

Ker smo ljudje bolj ali manj čustvena bitja, se damo zmanipulirati.
Razen če si želiš “nečustveno lopato” ob sebi? Če si na nekoga navezan, mu zaupaš in verjameš.
Kdor pač namensko manupilra in se še hvali s tem, kot Lepolaska npr., pa največ pove o mjegovem značaju, in noben si ne želi takšnega človeka ob sebi, ki je neiskren in nevreden zaupanja, zato pa še manj spoštovanja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tale model zna speči precej več od jajc. Skuham marsikdaj za naju z mamo, čeprav ona skoraj nič ne je. Danes bova imela pečeno zelenjavo iz pečice s sirom.[/quote]

Hahaha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close