Moški in ženske v zmečkanih cotah!
Se strinjam. Mislijo, da je v redu, če potegnejo iz sušilca ven.
Meni zmečkan človek veliko pove o sebi. Da mu je vseeno, kako zgleda, da ni urejen, da ni organiziran. Recimo takega človeka ne bi nikoli zaposlila, niti ga ne bi želela v familijo. Kok težko pa je zlikat eno srajco.
Aja, pove mi tudi to, da je samski ali pa ima zelo zanikrno babo.[/quote]
Da gre pa pri njem samem za zanikrnost, ti pa ne pade na misel? Ja, vsega so ženske krive – ketno bo treba skrajšat, da ne bodo bluzile po svetu…
jaz sem lena, prav nič ne trdim, da nisem. in mi je fino[/quote]
se podpišem 😀
Sem prelena, čas ki bi ga porabila za likanje ponucam v druge “dobrodelne” namene, ok, tiste 3 – 4 majice, ki jih je pa treba likati, pa so zelo zelo redko na telesu.
Po drugi strani pa bi res rada videla vse tiste dame, ki imajo vse polikano kako velike omare imajo, da ostane vse gladko brez gubic; jaz lahko stvar zlikam, ampak če jo zložim, se takoj pomečka, če pa hočem vse obesiti, pa rabim prekleto ogromno omaro…
Sem pač lena, grda, neintiligentna, pa ne vem kaj še je bilo vse našteto, ker se cenim 😛
Točno o tebi. Ima leno in gnilo babo. Tko pač je. Sprijazni se. To, za kaj te ima, bo pa tud kmal zamenu.[/quote]
:))) Ti se kar tolaži. Si opazila, da jaz tebe nisem žalila, ti pa kar na prvo žogo?
In brez skrbi, tudi sama imam dovolj nadpovprečno plačo in lastniško stanovanje, tako da mi ne bo hudega, če bi me zamenjal in bi s katero drugo raje gledal filme, se sprehajal ob morju, stiskal na kavču, pil kavico …
Jaz grem raje na sprehod z mojimi tremi čmrlji, kot pa da likam. Ti pa likaj in uživaj, mene ne moti.
Bog pomagaj, če ni še kaj drugega v življenju kot brezhibno zlikane cunje in v nulo urejen dom! Imam čista, oprana oblačila in res zmečkana seveda ne oblači noben od članov moje družine. Ampak zlikam tisto, kar je res potrebno, in to je to. Hvala lepa, raje hodim tekom dneva naokoli, zvečer berem, kaj gledam, seksam… Karkoli je bolje od krpe in likalnika.
Točno tako jaz razmišljam.
Vsem, ki pa to obsojate, se sprašujem, ali res mislite, da so zlikane cunje nujna zadeva? A mogoče kaj bolj grejejo? Likanje je zame eno najbolj mukotrpnih in butastih pogruntavščin, kako žensko križati z gospodinjskimi opravili.
Upam, da tudi kavbojke likate – po možnosti na rob, pa štumfe in spodnje gate :-)))))). Potem pa srečam moške, ki jamrajo, da njihova nikamor noče, ker skoz nekaj pospravlja in lika …
Spametujte se babe. Pol ure likanja na 14 dni je več kot zadosti, za tiste posamezne srajce in bluzice in ostale drobnarije pa naučite svoje družinske člane, da si zlikajo sami!
Pri nas enajstletnik že zlika svojo srajco sam. Sicer ni super, je pa zlikana. Mož si zlika srajce sam! Likam samo še sem in tja kakšno svojo bluzo in kakšno malenkost od mlajšega otroka. A ga že veselo uvajam! Star je devet let!
Mislim, na kraj pameti mi ne pride, da bi se pustila zapreti v pralnico za ure in ure, da bi vse prelikala. Hodim v službo tako kot mož in kot otroka v šolo. Ponavadi jaz kuham in dajem perilo v pralni stroj in sušilec. Mož občasno sesa z globincem, ostalo naredi roomba. Kopalnico drgnemo vsi štirje. Vsak teden eden.
Ja, sem pravi terorist, ampak raje mal povzdignem glas in potem naredijo, kot da bi bila za vsako figo jaz puc mojster. Imam kaj drugega bolj pametnega za počet, kot bit še 8 ur gospodinja na 8 ur službene podlage. Hvala lepa za tako življenje. Na srečo nobeden od nas ni kripelj brez rok ali brez nog.
Forum je zaprt za komentiranje.