Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Moški in ženske v zmečkanih cotah!

Moški in ženske v zmečkanih cotah!

Da imajo nemarno likarco?

da so ravnokar…

Ne brigam se za druge kakšni hodijo na okoli.

Mislim si, da ne komplicirajo življenja. Včasih se mi zdi fajn, včasih je pa tudi neprimerno.

Niti ne porajtam. Vsaj ne pomnim, da bi mi kdaj kdo zaradi tega padel v oči.

A bi si morali kaj mislit? Je to hudo narobe?

Zelo redko vidim koga, ki bi bil prav opazno pomečkan. In dejstvo je, da se določeni materiali enostavno mečkajo. Nikogar ne obsojam zaradi tega.

Ampak je res porast tega,…jst to opazim.

Se mi zdi, da se vse več ljudi zanaša na sušilce, ampak vse pa tudi ni ok, samo iz sušilca potegnit, pa oblečt. Vem pa, da je kar sitno likat perilo, jaz ga tudi ne rada, ampak zmečakana pa tudi nisem rada in mož tudi ne, pa tudi za otroke likam vse majčke in tiste hlače/trenerke, ki pač likanje potrebujejo.

Niti ne opazim. Pa tudi če, prav briga me, naj imajo kakor jim paše. Da so le umiti in da ne smrdijo.

Se strinjam. Mislijo, da je v redu, če potegnejo iz sušilca ven.

Meni zmečkan človek veliko pove o sebi. Da mu je vseeno, kako zgleda, da ni urejen, da ni organiziran. Recimo takega človeka ne bi nikoli zaposlila, niti ga ne bi želela v familijo. Kok težko pa je zlikat eno srajco.

Aja, pove mi tudi to, da je samski ali pa ima zelo zanikrno babo.

Danes je moderno biti zmečkan, pa še praktično je.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

No, meni pa ne pove tega, ampak mi pove, da ga starši niso naučili likati.

Sem ženska, pa ničesar ne likam. Bluz ne nosim, ostalo pa se mi ne zdi zmečkano, da bi morala likat, mi pa še nihče ni v obraz rekel, da sem pomečkana videt..evo, mogoče si pa ti avtorica teme mene vidla ;))
Škoda časa, truda in elektrike za likanje.

Glede na to da je telo hiša naše duše se mi zdi vredno poskrbeti za svojo zunanjost.Kdor ne skrbi za svoje telo in svojo embalažo mi zelo dosti pove o sebi.

Imam sodelavca, ki trdi da oni znajo pa tako obesit perilo, da ni nič zmečkano??? malo morgen, vidi se da ni zlikano!!!

lp

Je pa res, da je to čisto posameznikova odločitev.

Seveda se vidi.So pa ljudje tako obzirni, da jim pač ne rečejo: Ej, ti pa hodiš ves čas zmečkan po svetu. Si mogoče invalid, imaš dve levi roki… Kaj je narobe s tabo.

In ker smo tiho, tile še mislijo, kako so fajn.

Ne likam in se ne obremenjujem, če se opazi, imam en škaf, kjer imam opazno zmečkane cote(kake srajce in bluze) in tistega potem na vsake kvatre zlikam. Niti ne opazim kako so drugi oblečeni, kaj šele da bi opazila, da ni zlikano. Pa če sem zanikrna, pa pač sem.

se podpišem.

Ne likam, razen ene par kikel in bluz, ki so res zmečkane, ko pridejo ven iz stroja.

Imam pametnejše stvari v življenju za počet, kot da bi se ubadala s cunjami. Oprano imam, umita sem, za likanje pa…lepo vas prosim. Še tisto malo prostega časa, ki ga imam, raje berem dobro knjigo ali igram klavir. Življenje je prekratko in moja energija preveč dragocena.

Tisti, ki me pa sodijo po tem, ali imam zlikane cote ali ne, so pa zame tako plitki in omejeni, da jih v svoji družbi itak nimam, četudi bi jih pa že slučajno imela (po pomoti) bi mi bilo pa mnenje človeka na taki ravni milo rečeno popolnoma vseeno.

Odsev mojega življenja in kvalitete je vse kaj drugega kot ene butaste cunje. Pa čeprav ne navlečem nase kr neki, a da bi pa gledala gube na oblačilih…to je zame malenkostno, neinteligentno in mentalno omejeno.

Po prebeamen postu imam občutek, da imaš ti bolj hude probleme v življenju, kot ubadanje z likanjm in ti absolutno ni zametit, da ne likaš,,….bog ne daj, da bi še likala, potem po moje sklofaš, vsakega, ki ti pride na pot,…:))))

Aja, bi bilo za razmislit, da bi tudi nameto pranja in umivanja počela kaj visoko inteligentnega , saj obstaja huda nevarnost, da se komu kaj zgodi v tvoji bližini,….

Jaz te vsak dan opazujem. Si taka kot bi te kravi iz riti potegnila.
V obraz ti nisem hotela reči, na Monu ti pa lahko.

Po prebeamen postu imam občutek, da imaš ti bolj hude probleme v življenju, kot ubadanje z likanjm in ti absolutno ni zametit, da ne likaš,,….bog ne daj, da bi še likala, potem po moje sklofaš, vsakega, ki ti pride na pot,…:))))

Aja, bi bilo za razmislit, da bi tudi nameto pranja in umivanja počela kaj visoko inteligentnega , saj obstaja huda nevarnost, da se komu kaj zgodi v tvoji bližini,….[/quote]

hehe, smo nekomu stopili na žulj, kaj?:)))

in, a misliš, da je tale polpismen in nekoherenten izdelek, ki si ga semle gor postavila, vreden kake resne obravnave ali kaj?

če te je zmotilo, da imam pretirano ubadanje s cunjami za neumno in omejeno in da počnem kaj bistveno pametnejšega v življenju, je pa to TVOJ problem, lubica. razmisli, zakaj te moja izjava tako boli.

in ja, seveda, vsi, ki jasno izrazimo taka stališča, smo pa ‘zagrenjeni’:))) eh joj, tipične, predvidljive, dolgočasne obrambe plitkih ljudi pač, ki se jim na žulj stopi, ko se stvari, ki jih oni kujejo v zvezde (zlikane cunje), zreducira na banalnost ter se jim pove, da v življenju obstaja morda kaj pomembnejšega od štetja gub na srajci.

skratka, nevredno obravnave, kot rečeno, ker sori, ljudje morajo pokazati en določen nivo pismenosti in inteligence, da se z njimi sploh spuščam v kake debate in ti ga niti od daleč ne dosegaš. velja zate in za tebi podobne.

lp

Ne likam brisač, posteljnine, spodnjega perila, kavbojk in pletenin. Ostalo po potrebi in navdihu.

jaz tudi pred leti nisem likala, potem pa je mož pač v službi začel nosit srajce in sem začela … pa sem si rekla, če že srajce zlikam bom pa še tisto žehto zraven in zdaj likam praktično vse, kar oblečemo … ostalega ne.

ponavadi ob nedeljah zvečer, kaj po tv pogledam in dobro urco likam pa je vse zlikano, se ne bi več mogla navadit na nezlikano perilo, na drugih pa ne opazim če so zlikani ali ne 🙂

Aja, bi bilo za razmislit, da bi tudi nameto pranja in umivanja počela kaj visoko inteligentnega , saj obstaja huda nevarnost, da se komu kaj zgodi v tvoji bližini,….[/quote]

hehe, smo nekomu stopili na žulj, kaj?:)))

in, a misliš, da je tale polpismen in nekoherenten izdelek, ki si ga semle gor postavila, vreden kake resne obravnave ali kaj?

če te je zmotilo, da imam pretirano ubadanje s cunjami za neumno in omejeno in da počnem kaj bistveno pametnejšega v življenju, je pa to TVOJ problem, lubica. razmisli, zakaj te moja izjava tako boli.

in ja, seveda, vsi, ki jasno izrazimo taka stališča, smo pa ‘zagrenjeni’:))) eh joj, tipične, predvidljive, dolgočasne obrambe plitkih ljudi pač, ki se jim na žulj stopi, ko se stvari, ki jih oni kujejo v zvezde (zlikane cunje), zreducira na banalnost ter se jim pove, da v življenju obstaja morda kaj pomembnejšega od štetja gub na srajci.

skratka, nevredno obravnave, kot rečeno, ker sori, ljudje morajo pokazati en določen nivo pismenosti in inteligence, da se z njimi sploh spuščam v kake debate in ti ga niti od daleč ne dosegaš. velja zate in za tebi podobne.

lp[/quote]

:)))))))))))))) ljubica, si se pa pošteno zmotila,…

Jaz v bistu sploh ne likam in sem zgoraj to napisala na nek normalen način, brez poniževanja in žaljenja drugače mislečih.

Mislim, da je tule nekdo drug tebi stopil na žulj, ker prej tul ni noben nobenega žalil in poniževal, kar počneš ti, pa smo kljub temu vsi jasno izražali stališča.

Res ne vem, kaj počneš v življenju, ampak za moje pojme, oseba s tako podlim odnostom kot ga kažeš ti, nima ravno vse tako poštimano, tako kot rada kaže navzven.

Likam vse. Tudi gate. In posteljnino. No, brisač pa ne. To pa res, pa nogavic. To je pa tud vse.

Drugače pa je “nelikanje” oblačil navadna lenoba. Ene se tolažite s tem, da je to izguba časa, druge ste za tako delo preinteligentne, tretje nimate nič zmečkano…vsem pa je skupno to, da ste lene.

In ne boste verjele, tudi tiste, ki likamo, skuhamo kosilo, pobrišemo prah…jah tudi tiste preberemo kakšno knjigo (mogoče res kako manj kot ve), se ukvarjamo z otroci in žuramo s frendicami. treba se je samo organizirat, pa se vse da.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close