Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in nakit

Moški in nakit

To je pa res.
Zdravo, lepo in čisto telo je že samo sebi okras.

Na verižici ali na tvojem vratu? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na verižici ali na tvojem vratu? :)[/quote]

V ustni votlini 🙂

Ja, fajn. Ampak pri babah pa pomaga. In ker je naš namen druženje z ženskami, ne z moškimi freaki, raje upoštevam ženske nasvete. Ženske nasveti pa ponavadi so, da jih nič ne moti, če je moški nadišavljen.

Na verižici ali na tvojem vratu? :)[/quote]

V ustni votlini :)[/quote]

Meni je ljubše, da se čvrsto držijo zdravih dlesni. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V ustni votlini :)[/quote]

Meni je ljubše, da se čvrsto držijo zdravih dlesni. :)[/quote]

To sem tudi mislila, protezozavri so out ! ! !

To je pa res.
Zdravo, lepo in čisto telo je že samo sebi okras.[/quote]

Meni je to samoumevno. Če se bomo spraševali o tem, do kolikšne mere je “voda” pomembna…je in pika:).

Ja, fajn. Ampak pri babah pa pomaga. In ker je naš namen druženje z ženskami, ne z moškimi freaki, raje upoštevam ženske nasvete. Ženske nasveti pa ponavadi so, da jih nič ne moti, če je moški nadišavljen.[/quote]
Moti pa mene, če bi bil nadišavljen. Za ženske nasvete pa mi je vseeno.

To pa je nekaj najbolj neumnega (se oproščam, ampak res), kar sem prebrala v tej temi. Od nečesa je pač treba umret. Jaooo, kak način razmišljanja.. :/ In poznam kar nekaj takih- kadilcev, prehranjevalcev s ceneno hrano, polno kemije, pivcev poceni alkohola, kozmetike, itd.. In potem kupijo bio tobak in mislijo, da se jim je odprlo novo obzorje zdravega življenja?! :)))

Meni je pri moških ful všeč če nosijo nakit iz jekla..Sploh zapestnice in prstani so mi ful všeč. Verižice mi nekako niso. Uhani – piercingi pa me ne motijo, dokler jih ni preveč. No, na splošno mi je všeč moto manj je več, kar se nakita (in pri Ž in pri M) tiče.

Nakit na moškem – nepotrebno in neprivlačno. Enako sintetične dišave.
Sicer sem zelo občutljiva na vonj (velikokrat se po njem orientiram, me “vodi”), a vendar ne prenesem močnih, sintetičnih dišav, kot so razne vodice po britju, parfumi, mehčalci…

To pa je nekaj najbolj neumnega (se oproščam, ampak res), kar sem prebrala v tej temi. Od nečesa je pač treba umret. Jaooo, kak način razmišljanja.. :/ In poznam kar nekaj takih- kadilcev, prehranjevalcev s ceneno hrano, polno kemije, pivcev poceni alkohola, kozmetike, itd.. In potem kupijo bio tobak in mislijo, da se jim je odprlo novo obzorje zdravega življenja?! :)))[/quote]

Ljudje radi slišijo dobre novice o slabih navadah.

To je pa res.

Bolno in kao grdo, pa za arhiv, ali odmet.

To je pa res.

Bolno in kao grdo, pa za arhiv, ali odmet.[/quote]
Odvisno kako misliš o sebi.
A nakit ti ne bo pomagal.

Verjetno je odvisno od tega, kje živiš.
Npr. na Primorskem je to še večja žalitev, kot da koga zmerjaš, da je Ljubljančan
🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close