MOŠKE RAZVADE
Preveč gledaš iz svoje ženske perspektive ter posledično premalo ceniš moškost. 🙂
Moški ne ščije stoje zato, ker bi moral, ampak zato, ker je moški. 🙂
To je včasih bila ena izmed bistvenih razlik med moškim in žensko, ki pa ste jo ženske s svojimi obsesijami zakrile in s tem moški izgubljamo še eno komponento, ki nas loči od žensk.
Seveda pa mene nobena ženska ne bo prepričala, da ne smem stati, ko grem scat. Pa saj imamo še zaenkrat vrata na WC-jih in jo niti ne briga na kakšen način opravljam potrebo. 🙂
Preveč gledaš iz svoje ženske perspektive ter posledično premalo ceniš moškost. 🙂
Moški ne ščije stoje zato, ker bi moral, ampak zato, ker je moški. 🙂
To je včasih bila ena izmed bistvenih razlik med moškim in žensko, ki pa ste jo ženske s svojimi obsesijami zakrile in s tem moški izgubljamo še eno komponento, ki nas loči od žensk.
Seveda pa mene nobena ženska ne bo prepričala, da ne smem stati, ko grem scat. Pa saj imamo še zaenkrat vrata na WC-jih in jo niti ne briga na kakšen način opravljam potrebo. :)[/quote]
Težko je to babncam razložit Robi….
meni je tudi strašansko smešno ko babe zunaj težijo moškemu…. morda pa mislijo da so še skoz doma …
Goldfish, si ti že imela srečanje bližnje vrste s stoječim penisom ? 🙂
Stoječ ni upogljiv in s stoječim se ne gre v službo, ker prej mine, ko začneš razmišljati o službi. Saj bi bilo sumljivo, če erekcija ne bi minila. :)[/quote]
Pa zakaj vsak moški na MONu msili ,da je Goldfišica strokovnjakinja za stoječe onete??? :)))
Aja, ker dosti govori… 😀 Nevarne so mirne in tihe… ;))
Ne, spet ne razumeš. Jaz sem kulturen človek. Ne zaradi drugih, zaradi sebe.[/quote]
Ti ne razumeš… heca. :))
Stoječ ni upogljiv in s stoječim se ne gre v službo, ker prej mine, ko začneš razmišljati o službi. Saj bi bilo sumljivo, če erekcija ne bi minila. :)[/quote]
Pa zakaj vsak moški na MONu msili ,da je Goldfišica strokovnjakinja za stoječe onete??? :)))
Aja, ker dosti govori… 😀 Nevarne so mirne in tihe… ;))[/quote]
Končno si nekaj pametnega skp spacal, je bil že cajt…
Glej, ne vem, ti meni povej…saj je bilo govora o tebi, a ne:))).[/quote]
Kaj naj povem ? 🙂
Saj pa sem napisal. Razen, če si težko predstavljaš in bi rabila slikovit prizor. :))
Sem pač par nivojev nad tabo. Stari proletarci niste moja družba, se oproščam..[/quote]
se strinjam ☺
streli v lastno koleno ti gredo tudi neujemljivo ☺
Forum je zaprt za komentiranje.