Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOŠKE RAZVADE

MOŠKE RAZVADE

Vsak dedec ima kakšno razvado, ki ga spremlja kot žvečilni gumi, ki ga pohodiš in se ga zlepa ne moreš znebiti. No, nekatere razvade so nam moškim še posebej pri srcu…ženskam pa malo manj. Nekaj simpatičnih razvadic, ki jim boste dodali še kakšno…ženske še s posebnim veseljem…

1. Branje med opravljanjem velike potrebe na WC-ju (kdo pravi, da moški ne zmoremo več stvari hkrati!)
2. Praskanje po prašnikih z elementi žepnega biljarda (še posebej takrat, ko so otečeni)
3. Glasno srkanje vroče juhe in cmokljanje
4. Prdenje, kjerkoli in kadarkoli (najprej zdravje, potem kultura)
5. Pljuvanje na javnih mestih (obvezen ritual vsakega profesionalnega nogometaša)
6. Prehranjevanje in pitje na kavču med prenosi napetih tekem
7. Flirtanje, kjerkoli, kadarkoli, po treh rundah tudi s komerkoli
8. 250g lešnikova čokolada ali katerakoli, ko drastično upade nivo cukra v krvi
9. Vrtanje po nosu in občudovanje najdenih predmetov
10. Najljubši kos oblačila od katerega se ločimo le v stanju zmanjšane prištevnosti (čustvena navezanost)

sem skromen — samo ABC
Alkohol
Babe
Cigarete

v tem vrstnem redu protežiranja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nimam teh razvad.
Imam pa neko drugo, ki jo skrivam.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ob tvojih razvadah sem jaz zadetek na lotu…bog se te usmili poet…ker ženska se te ne bo nobena

Poet, tukaj so sami perfect, to si lahko že razbral:).

To na splošno dela folk, ki ne zna jest. Se jim izogibam.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To na splošno dela folk, ki ne zna jest. Se jim izogibam.[/quote]

Hja, ti si perfect. Vroče juhe sploh ne ješ. Še dobro, da so vsi tvoji prijatelji tudi perfect…aja, saj sicer ne bi bili tvoji prijatelji…začaran krog.

Aja, pa tisti, ki prdijo kjerkoli in kadarkoli, so pa še bolj ogabni. To niso moške razvade, to so razvade zaostalih ljudi.

To na splošno dela folk, ki ne zna jest. Se jim izogibam.[/quote]

Hja, ti si perfect. Vroče juhe sploh ne ješ. Še dobro, da so vsi tvoji prijatelji tudi perfect…aja, saj sicer ne bi bili tvoji prijatelji…začaran krog.[/quote]
Točno tako, tisti, ki ne znajo jest, ne morejo bit moji prijatelji. Pa nisem perfect, daleč od tega.

O ježeš Marija! 🙂

Ampak, pravijo pa tudi, da je zavedanje lastnih slabosti prvi korak na poti k odličnosti. 🙂

Hja, ti si perfect. Vroče juhe sploh ne ješ. Še dobro, da so vsi tvoji prijatelji tudi perfect…aja, saj sicer ne bi bili tvoji prijatelji…začaran krog.[/quote]
Točno tako, tisti, ki ne znajo jest, ne morejo bit moji prijatelji. Pa nisem perfect, daleč od tega.[/quote]

Sorry no, a ni tole malo zaostalo? Meni je vseeno, če prijatelj je z nogami. Saj se on s tem sooča, to ni moj problem. Bi me pa motilo pri partnerju. Ampak govora je o prijateljevanju. Po tej logiki bi me moralo motiti, kako je oblečen in podobno. Meni je bolj važna vsebina od embalaže…pri prijateljstvu.

Točno tako, tisti, ki ne znajo jest, ne morejo bit moji prijatelji. Pa nisem perfect, daleč od tega.[/quote]

Sorry no, a ni tole malo zaostalo? Meni je vseeno, če prijatelj je z nogami. Saj se on s tem sooča, to ni moj problem. Bi me pa motilo pri partnerju. Ampak govora je o prijateljevanju. Po tej logiki bi me moralo motiti, kako je oblečen in podobno. Meni je bolj važna vsebina od embalaže…pri prijateljstvu.[/quote]
Če ne znaš jest, potem si zaostal, res je. To je isto, kot, da ne znaš dvignit pokrov od školjke, ko greš scat, pa še potem sfališ in ščiješ po tleh. Imaš tudi take, ki niti pit ne znajo iz flaše, ali pa take, ki ne znajo spit jogurt iz tetrapaka, pa je potem ves bel okoli ust, pa še po nosu in če ga ne opozoriš na to se verjetno še obrisal ne bi.

Dej, a si lahko še bolj predvidljiv ?…

Sorry no, a ni tole malo zaostalo? Meni je vseeno, če prijatelj je z nogami. Saj se on s tem sooča, to ni moj problem. Bi me pa motilo pri partnerju. Ampak govora je o prijateljevanju. Po tej logiki bi me moralo motiti, kako je oblečen in podobno. Meni je bolj važna vsebina od embalaže…pri prijateljstvu.[/quote]
Če ne znaš jest, potem si zaostal, res je. To je isto, kot, da ne znaš dvignit pokrov od školjke, ko greš scat, pa še potem sfališ in ščiješ po tleh. Imaš tudi take, ki niti pit ne znajo iz flaše, ali pa take, ki ne znajo spit jogurt iz tetrapaka, pa je potem ves bel okoli ust, pa še po nosu in če ga ne opozoriš na to se verjetno še obrisal ne bi.[/quote]

Seveda, imaš takšne in drugačne ljudi okoli sebe. Kar je tebi samoumevno, na žalost ni drugim. Če moj frend ne zna dvignit pokrova od školjke, spiti jogurta iz tetrapaka…wtf sm jst, da bi to jemala kot merilo ali bo nekdo moj prijatelj ali ne. Povedala bi svoje mnenje, ampak saj meni ni treba s tem človek živeti 24 ur, da bi me sploh začelo motiti. So pa druge, pomembnejše lastnosti, “hibe”, čez katere ne bi šla. Ampak je v popolnoma drugačnem kontekstu kot to, kako kdo pije ali je.
A ti nimaš nobene t.i. zaostale navadice? Vem, da zate to ne predstavlja slabost, ampak koga drugega pa najbrž zmoti, a ne?

@ Goldfish

Am, to je pač moje mnenje, opažam, pa da ne sprejemaš zlahka mnenje drugih in da vedno mora biti po tvojem. Tudi taki ljudje me odbijajo in so težko moji prijatelji.

Hja glej, počutiš se ogroženega. Tut jst sem napisala samo svoje skromno mnenje, tebi sem postavila simpl vprašanje, ker pač ne morem vedet, če ne vprašam, a ne. Ampak saj res…ti si perfect. Amen. Aleluja. Bog te ima rad.

Jah, pisala si gor, da to ne velja za prijatelje, pri partnerju bi te pa verjetno zmotilo. Kaj pa, če ne živiš s partnerjem pod isto streho in da se ne videvata tako redno, da bi preživela vsak dan po več ur skupaj ? Isti ku*ac je potem. Zame so to preveč moteči dejavniki. Tako, kot s partnerko, tako greš lahko tudi s prijateljem jest v kako restavracijo. Mene pa še vedno moti to “srkanje” hrane, pijače, pa glasno žvečenje z odprtimi usti, pa da še govori potem zraven in mu hrana leti iz gobca po mizi. Ne bom spremenil svojega mišljenja, nisi me prepričala.

Eni imajo radi dominantne ženske z “značajem”, ki udarijo po mizi! :)))
Tebi ne paše? 😀 Zame je tudi Goldfiševa “premočna ženska”. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa da prdi na javnih mestih in mi dela bruko tko med folkom. Saj sem že imel enega butastega prijatelja, ki je žvižgal za puncami in se drl za njimi ” kera huda miškica”. Itak da sem ga odjebal z lajfa, to so zaostali ljudje.

Moj namen ni spreminjati ljudi s svojim mnenjem, kje si že to videl, v katerem filmu? Pri kolegih, znancih itd. bi mene marsikaj zmotilo, če bi se razvilo v kaj več (zato se tudi nikoli ni in ne bo). V tem je razlika. Razlikujem med dejavniki, ki so moteči z vidika kulture, družbene sprejemljivosti kar se tiče bontona od dejavnikov, ki se tičejo globjih karakterističnih lastnosti. Mene bi zmotilo (pri komerkoli), če bi bil nasilen, besedno surov, z nekimi čudnimi (samo njemu znanimi) vrednotami, jeznim obnašanjem, poniževanjem drugih itd.

Eni imajo radi dominantne ženske z “značajem”, ki udarijo po mizi! :)))
Tebi ne paše? 😀 Zame je tudi Goldfiševa “premočna ženska”. :))))[/quote]

Evo, samo še tebe sem čakala (ko sem te videla v zasedi) in zdaj lahko umrem oz. grem spat:)). Dej Matjaž, ne me spet secirat, to sva že predelala:).

Dvomim, glede na to, da si me še ne dolgo nazaj žalila na privatu. Spet ena od tistih žensk, ki zahtevajo nekaj, kar same ne morejo ponudit ? Lažeš se Goldfish, same laži so te, tako kot vedno…

Dvomim, glede na to, da si me še ne dolgo nazaj žalila na privatu. Spet ena od tistih žensk, ki zahtevajo nekaj, kar same ne morejo ponudit ? Lažeš se Goldfish, same laži so te, tako kot vedno…[/quote]

Itak, žalila sem te, najbrž tudi poniževala, ker si se poistovetil z vsem mojim napisanim. Vzel si osebno, ne glede na to da uporabljam enormne količine smajlijev. No, dons načrtno pišem vse brez dodatkov, ker z nekaterimi je potrebno delati previdno, ker ne ločujete. Ampak ok, to ni moj problem. Boš prebolel…nekoč al pa nkol…who cares.

Tist znakec lahko postaviš kadarkoli, tudi v momentu izbruha jeze…

Izbruh jeze?:))) Ne me hecat:). Moj izbruh je umik. Dokler pa še migam, mi ni hudega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close