Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOŠKE RAZVADE

MOŠKE RAZVADE

Itak, popolni virtualci. Pejt te bučke prodajat komu drugmu…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A potem ne ješ bučne juhe?:)) Sadni vse je ok. Kot da me ni…

Dvomim, glede na to, da si me še ne dolgo nazaj žalila na privatu. Spet ena od tistih žensk, ki zahtevajo nekaj, kar same ne morejo ponudit ? Lažeš se Goldfish, same laži so te, tako kot vedno…[/quote]

Ne laže (namerno), ker verjame v to, kar govori. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vedno in povsod te je dovolj…

Zapri oči…bistvo je očem nevidno.

Ti dve navadi mene ne motita, prva samo, če čakam v vrsti za WC. Samo ne mi potem dajati tistega časopisa v roke. :))))

Mene pa moti vaša navada, da ne spuščate pokrova na WC školjki.

Ne vem od kod so vzete te “navade”. Če bi to naj bile moške navade, potem očitno nisem moški… hvala bogu 🙂

Ti dve navadi mene ne motita, prva samo, če čakam v vrsti za WC. Samo ne mi potem dajati tistega časopisa v roke. :))))

Mene pa moti vaša navada, da ne spuščate pokrova na WC školjki.[/quote]

Mene pa moti ker ženske ne DVIGAJO pokrova?

Kaj pa zdaj, kdo ima prav…

to z spuščanjem WC školjke je top neumnost na svetu…. ni nobenega dokaza da je to bolje ali bolj higienično ali karkoli….

Kar se tiče 6. je itak logična jaz vedno jem na kavču ampak sem nagnjen nad mizico v dnevni sobi in imam prtiček tak da nevemn kaj je s tem narobe…

7. pa itak pravi ded vedno počne ne glede na to kaj pravi babnca 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Men je pa smešno, da se moški na domači školjki ne usede. Ne vem, morda misli, da je še vedno nekje v gozdu in mora stat:)).

zakaj obremenjevat sklepe z ekstra ”delom” oz miganjem…. curek je curek stoje ali sede 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

zakaj obremenjevat sklepe z ekstra ”delom” oz miganjem…. curek je curek stoje ali sede ;)[/quote]

Pa saj je domača, tvoja školjka:). Kakšno ekstra delo? Usedeš se:)). Tko pa tvegaš, da si zmočiš gatke…al vam je vseeno:).

zakaj obremenjevat sklepe z ekstra ”delom” oz miganjem…. curek je curek stoje ali sede ;)[/quote]

… ker vsaka stvar je namenjena določeni uporabi. Školjka za sedenja, pisora za stanje, čučavac za čučanje… zato 🙂

Operirat si pejt možgane.

Operirat si pejt možgane.[/quote]

Takoj za tabo.

Ne smem met svojega mnenja? Kaj se spet počutiš ogroženega? Nč bat, sploh nisem mislila nate, ko se to pisala. Kot da me ni…

Ko bodo sami morali spucati svoje scanje za sabo bodo sedli!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Taprav moški ima doma pisioar….če ste babje osebe je pa vaš problem….

si pa tud ne predstavljam da bi tiča rinu v školjko…edin če mate fetiš na to…

Kr gate si boš poscal, če ščiješ stoje. Dej no, kok si blesava lol.

Men pa to ni smešno, prej bolano… 🙂

Ponavljam, tebe nimam nikoli v mislih:). Ja, ti ga dobro otreseš in še pobožaš, ker je tolk luštkan (tvoje besede). Tebi se kaj takega ne more zgoditi, ker že vse prestrežeš v svojih rokah:)). Bingo!

Glede na to, da si napisala “moški”, potem se lahko tudi sam odzovem na tvoje sporočilo.

Aja, saj res:). Lahko pa bi se odzval na moj stavek…kot da me ni…

Ti si povsod Goldfish, nima veze katero temo odprem, so notri tudi tvoji komentarji. Nisi zastonj bila proglašena za top 10 pisca prejšnjega meseca.

In? Nisem čisto v vsaki temi, ampak ok. Kaj ima to veze? Da me težko spregledaš, se me težko izogneš, sem preveč moteča in bodem v oči? Kaj naj zdaj?

Dej no, ti si prov ženski Marko. Vsakega greš citirat, haha.

Hočm bit natančna in dosledna:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close