Moške bomo počasi navadile, da bodo v zakon z nevestami vstopili nedožni
Kako izkušnjam navkljub so nekateri še vedno naivni?
Uvoz namreč izpodrinja domačo robo.
Da ne pozabim, ti odgovorim še na tole:
“Če boste hoteli ženo, se boste morali poročiti s profesionalkami iz salonov.”
Zakaj pa ne? Osebno vidim v tem veliko prednosti: potešen bi bil na tisoč in en način, dekle bi služilo solidne vsote, je relativno varno (glede na uporabo zaščite in dosledno testiranje), pa še kaj bi se našlo…
In kaj od zgoraj naštetega več lahko ponudi nedolžno dekle?
Desperadodajka, 13.08.2021 ob 14:56
Punce si delate škodo (tudi jaz sem si jo včasih kot mlada), ker nabirate spolne izkušnje z bedaki. Kmetavzi, ki bi radi podirali, o seksu pojma nimajo, ne premorejo nobenih občutkov, razen najbolj neposrednih, potem pa zasmehujejo dekleta, ki so jih osrečila. Večina moških primitivcev si seksa ne zasluži in prav vesela sem za svoje mlade sestrične, ki gredo na pašo v daljno tujino, doma pa ne pustijo nikogar blizu. Če hočete, da vam bodo žene nedolžne, boste tudi mladi junci počasi prisiljeni v nedolžnost do poroke. Sami ste to s svojim primitivizmom spočeli, zdaj boste pa še s polnimi jajci požrli. Vaši kurbirski idoli so pa tudi že na suhem. Zato pa vedno bolj besni na internetu. Ko so se pred dvajsetimi leti začele spletne zmenkarije, je bilo razmerje med moškimi in ženskami skoral pol – pol. Prašičem moškim je uspelo s svojo svinjarijo vse tako zastrupiti, da žensk tam več ni. Fotografije svojih nabreklih tičev zdaj pošiljajo samo še gejem, ki se kamuflirajo v ženska imena in se režijo. Seksa ni več in ga tudi ne bo več. Odgnali ste ga.
In to reče ena, ki je nekoč se dajala dol z raznimi tipi, v tisti širši okolici ima nadimek “radodajka”, je mislila, da bo tistemu, ki bo prvemu dala, njen fant, v bistvu pa jo so imeli samo za pikanje, ker so vedeli, da je radodajka, z radodajko pa ne moreš imeti resne zveze …
Jebi ga, punca … boš mogla se preseliti daleč stran od svoje lokacije pa se malo manj gonit okoli, da ne boš še tam dobila nadimka!
Krema advantan?, 13.08.2021 ob 15:04
Pa stari… Ja tek progledo, jos na mleko mirisim, sav zelen jos, ni brkovi mi ne rastu kako treba pa si komot grem placat nadomestno mater. Kolko je?? 30000? Kesiram i biram. Noben mi ne bo solil pameti pa mi otroka uniceval z svojo demoniziranostjo in primitivnostjo. Pa kaj ve mislite? Se druzinsko tragedijo si prisparam. Halo pa ko ce vas gledat takve? Ko avto ste. Vec voznikov ma manj je vredna. Stara se pravtako se ji manjsa vrednost. Vedno vec je treba vlagat v njo kot pri mehaniku (gube, prsa, celulit, botoks)… Avto je res odlicen primer.
In res bom to naredil. Kesiram fino i donesu mi slike i biram… Ocul plave okice ocul zelene…
Advantan, še mažeš vagine? Gravž
Forum je zaprt za komentiranje.