Moške bomo počasi navadile, da bodo v zakon z nevestami vstopili nedožni
Punce si delate škodo (tudi jaz sem si jo včasih kot mlada), ker nabirate spolne izkušnje z bedaki. Kmetavzi, ki bi radi podirali, o seksu pojma nimajo, ne premorejo nobenih občutkov, razen najbolj neposrednih, potem pa zasmehujejo dekleta, ki so jih osrečila. Večina moških primitivcev si seksa ne zasluži in prav vesela sem za svoje mlade sestrične, ki gredo na pašo v daljno tujino, doma pa ne pustijo nikogar blizu. Če hočete, da vam bodo žene nedolžne, boste tudi mladi junci počasi prisiljeni v nedolžnost do poroke. Sami ste to s svojim primitivizmom spočeli, zdaj boste pa še s polnimi jajci požrli. Vaši kurbirski idoli so pa tudi že na suhem. Zato pa vedno bolj besni na internetu. Ko so se pred dvajsetimi leti začele spletne zmenkarije, je bilo razmerje med moškimi in ženskami skoral pol – pol. Prašičem moškim je uspelo s svojo svinjarijo vse tako zastrupiti, da žensk tam več ni. Fotografije svojih nabreklih tičev zdaj pošiljajo samo še gejem, ki se kamuflirajo v ženska imena in se režijo. Seksa ni več in ga tudi ne bo več. Odgnali ste ga.
Pa stari… Ja tek progledo, jos na mleko mirisim, sav zelen jos, ni brkovi mi ne rastu kako treba pa si komot grem placat nadomestno mater. Kolko je?? 30000? Kesiram i biram. Noben mi ne bo solil pameti pa mi otroka uniceval z svojo demoniziranostjo in primitivnostjo. Pa kaj ve mislite? Se druzinsko tragedijo si prisparam. Halo pa ko ce vas gledat takve? Ko avto ste. Vec voznikov ma manj je vredna. Stara se pravtako se ji manjsa vrednost. Vedno vec je treba vlagat v njo kot pri mehaniku (gube, prsa, celulit, botoks)… Avto je res odlicen primer.
In res bom to naredil. Kesiram fino i donesu mi slike i biram… Ocul plave okice ocul zelene…
Oh, draga moja radodajka, kar zavzdihujem, vsakič, ko preberem tvoj vzdevek na temle forumu. Saj ne rečem, da ni lepo, da si se pokesala in priznala, da si prerada dajala zastonj.
A vseeno tole omenjanje mladih sestričen v daljni tujini se nekako ne sklada z zgoraj zapisanim, o primitivni dvoglavi populaciji.
Sicer pa kakorkoli boš obračala je seksturizem vseeno premočna panoga, da bi moške pustila nedolžne. Pa sicer, ženitni trg je specifičen, a v temeljih vseeno odvisen od povpraševanja in ponudbe. Kaj lahko Slovenka ponudi, kar Ukrainka ali morda Tajka nemore? No, v tem trenutku je padla vsa ideologija moške nedolžnosti do poroke…
“Vaši kurbirski idoli so pa tudi že na suhem.”
Lahko poveš še koga misliš pod tole oznako, nekaj si jih predstavljam, pa nevem če sva na isti valovni dolžini?
donporleone, 13.08.2021 ob 15:35
Oh, draga moja radodajka, kar zavzdihujem, vsakič, ko preberem tvoj vzdevek na temle forumu. Saj ne rečem, da ni lepo, da si se pokesala in priznala, da si prerada dajala zastonj.
A vseeno tole omenjanje mladih sestričen v daljni tujini se nekako ne sklada z zgoraj zapisanim, o primitivni dvoglavi populaciji.
Sicer pa kakorkoli boš obračala je seksturizem vseeno premočna panoga, da bi moške pustila nedolžne. Pa sicer, ženitni trg je specifičen, a v temeljih vseeno odvisen od povpraševanja in ponudbe. Kaj lahko Slovenka ponudi, kar Ukrainka ali morda Tajka nemore? No, v tem trenutku je padla vsa ideologija moške nedolžnosti do poroke…
“Vaši kurbirski idoli so pa tudi že na suhem.”
Lahko poveš še koga misliš pod tole oznako, nekaj si jih predstavljam, pa nevem če sva na isti valovni dolžini?
Murko.
Hahaha, ena kvazi mačistična sera se izgovarja na seksualni turizem in prostitutke. Ja, saj to bo tudi vse od seksa, kar vam bo ostalo. Dva tedna v celem letu, hahahaha. No, če boste šli še v domačo ponudbo, pri svojih bednih dohodkih in tukajšnjih cenah ne boste prišli dlje od dveh kvikijev na mesec. Če se boste zelo potrudili pihat na dušico ženski, bo tretji morda zastonj. Ampak ne vsak mesec. In prav je tako. Če boste hoteli ženo, se boste morali poročiti s profesionalkami iz salonov. Prešuštniki s prešuštnicami, kurbirji s prostitutkami, nedolžni pa z devicami. To v bistvu že zdaj imate na izbiro.
Ja, jaz sem bila težka radodajka. Ampak descem na nivoju. Sama sem izbirala od najstniških do poznih tridesetih let in nikomur nikdar padla na finto. Tudi plačevali so, da so bili z mano. Ne samo moški. Potegnila sem maksimalno iz te norišnice flodra in razvrata. Vem, kaj si mislite, ko rečem – potegnila. In potegnila sem še kaj več. Zdaj sem že dolgo v seksualni penziji, moški od mene lahko dobi nasmeh in zahvalo, če mi pridrži vrata ali kaj podobnega, z bližnjimi kontakti smo pa zaključili.
pobje, če ste pogumni za v kurbarijo, še pogumno posledice prenašajte. Ne potem jamrat in stokat ko ene cince marince. Je kar prav, da ne dobite nedolžnih deklet. One so za nedolžne fante. Vi se pa poročajte s tistimi, ki ste jih v pohoti obiskovali. Če bodo sploh zainteresirane za vas. Ne bi verjel, kako pridkane tipe so si na koncu ujele največje razuzdanke. Vse se da z žensko inteligenco in slogom. Na žalost veliki večini moških teh ključnih kvalitet manjka.
Bludnik se ne treba ženiti osim bludnicom ili mnogoboškinjom, a bludnica ne treba biti poželjna osim bludniku ili mnogobošcu, to je zabranjeno vjernicima.
Drugace sem bral enkrat… Sem nasel spet… En forum kjer so veljaki na prostoru ex-yu… Pa odgovarjajo na vprasanja… Prav pise za to… Ok to je samo njegopo mnjenje… Ja pokesal se je.. In mu je odgovoril ta… ? pa nego kakvu da cednu i nevinu?
Lah ti dam za prebrat.
Razlika je ce se vedno delas ali pa si delal in vec ne.
Lahko objasniš še strategijo, kako nameravaš o svoji ideji poučiti pohotne Švabice in pijane Angležinje?
Kakorkoli, sodeč po odgovoru sklepam, da vseeno ne razumeš koncepta delovanja ženitnega trga. In napletaš novodobno Utopijo. Kot je že nekdo predlagal napiši knjigo, o tem, kako se v izolirani skupnosti izrodi odnos med moškim in ženskim spolom; kako se ženske odločijo, da mačistom ne bodo več pokorne in jih dajo na suho…
V primeru, da se boš res kdaj preizkusila v pisateljskih vodah bom med prvimi kupci tvojega literarnega dela, prijazno pa te bom prosil še za podpis in posvetilo zapisano na notranjo stran platnice, če si bodo seveda gospodična dovolili vzeti trenutek ali dva.
Jaz samo pravim, da se kurbirji ne zmrdujte nad kurbami. ne bo vam zneslo. Vi se lahko nekaj časa delate norca iz žensk, ki so vam bile “lahke”, ampak tudi vaša zgodovina bo za vami prišla, če jo še tako tajite. Sledijo ločitve, sledijo škandali, ko se izve za nezakonske otroke, sledi pekel, ki si ga noben patriarhalen cepec ne želi, ko blefira popolno familijo. Ampak pekel samo čaka na pravi trenutek, da izbruhne v idilo.
Uvaženi moj brate u vjeri, čovjek koji počini grijeh i pokaje se o istog iskrenim pokajanjem je kao i onaj koji nije počinio grijeh, naročito ako je u pitanju grijeh koji se vezuje samo za Allahovo pravo, što je slučaj mučkarca koji počini blud. Kakvu bi vi sada mogli da tražite djevojku osim nevinu i čednu?
Pac to je iz konteksta… Ni to cel odgovor… Malo ga je kot “po usima” al niti ne vem… Neki ajeti so. Tako bolj bezno sem prebral.
Lahko ti dam link…
Pac no kakorkoli. Jaz osebno nebi hotel neke takšne z burno preteklostjo oz ki ni nedolzna… Jebii ga. Sory. (Poglej resnico govorim in se opravicevat se moram ker jo govorim, da nebi gundzale) mislim…
Pac to je moje misljenje. Res bo mogla bit ne vem kaj da cez prste pogledam. Eto… Ce preskoci konja al pa je hafiza lahko. ?
Mal se sprdam… (jah).. Ampak Veste kaj hocem povedat.
Nevem kaj nam pravzaprav želiš povedati. Sam sem star 20 let in še nisem dobil prvega poljuba. Načeloma sem introvert in bolj sramežljiv in o seksu nisem razmišljal oz., da bi razmišljal, da bi jaz to počel do 18 leta. Iskreno mi je kdaj težko in sem bil na zmenkih, a ni bilo nikoli nič. Prijatelji in znanci so vsi liberalni (odprte sorte in nekonzervativni) in mi pravijo, da imam preveč zahtev in kompliciram. Vsi so dali že nekaj zvez za sabo in imajo izkušnje. Tudi moji mlajši prijatelji. Velikokrat mi je težko in takrat me najbolje razume in mi daje oporo prijatelj iz srednje šole, ki je iz manjšega kraja iz Ljubljane in pošteno veren in on čaka na “eno tisto ta pravo” in ne vidi tega kot dirko oziroma, da bo zadostil družbenim normam. In je dober človek in glasbenik . Obadva se ukvarjava z glasbo. In nobenega od naju ne zanimajo najstniške stvari: klubi, izdatno popivanje, drogiranje. Sam sem, da bi bil brez njega izgubljen in bi verjetno že šel k prodajalki ljubezni, ker bi se zaradi vseh okoli počutil kot majvrednega, zanimivega etc. etc…..samo da bi to opravil in “to fit in”… Zaradi njega ne vidim seksa in zvez kot tekmovanje… pa je bilo težko priti do tega spoznanja, samo sem.
donporleone, 13.08.2021 ob 16:34
Lahko objasniš še strategijo, kako nameravaš o svoji ideji poučiti pohotne Švabice in pijane Angležinje?
Kakorkoli, sodeč po odgovoru sklepam, da vseeno ne razumeš koncepta delovanja ženitnega trga. In napletaš novodobno Utopijo. Kot je že nekdo predlagal napiši knjigo, o tem, kako se v izolirani skupnosti izrodi odnos med moškim in ženskim spolom; kako se ženske odločijo, da mačistom ne bodo več pokorne in jih dajo na suho…
V primeru, da se boš res kdaj preizkusila v pisateljskih vodah bom med prvimi kupci tvojega literarnega dela, prijazno pa te bom prosil še za podpis in posvetilo zapisano na notranjo stran platnice, če si bodo seveda gospodična dovolili vzeti trenutek ali dva.
Kako pa je treba razumet ženitveni trg? Tisto, kar so zate pohotne švabice in pijane Angležinje, je bila za Dalmatince tvoja draga nevesta, preden si jo spoznal. Dol pijana in pohotna, s tabo pa resna in umirjena. Ne si preveč domišljat, dečko. Velika večina žensk z razlogom ne govori iskreno o svojih spolnih izkušnjah, jih reducira na najmanjše možno število, tako kot vi prepotencirate in pretiravate o svojih.
Drugače pa nisem govorila o izolirani utopiji, ampak o globalnem trendu, ki se počasi nakazuje.
????????????????, 13.08.2021 ob 16:46
Nevem kaj nam pravzaprav želiš povedati. Sam sem star 20 let in še nisem dobil prvega poljuba. Načeloma sem introvert in bolj sramežljiv in o seksu nisem razmišljal oz., da bi razmišljal, da bi jaz to počel do 18 leta. Iskreno mi je kdaj težko in sem bil na zmenkih, a ni bilo nikoli nič. Prijatelji in znanci so vsi liberalni (odprte sorte in nekonzervativni) in mi pravijo, da imam preveč zahtev in kompliciram. Vsi so dali že nekaj zvez za sabo in imajo izkušnje. Tudi moji mlajši prijatelji. Velikokrat mi je težko in takrat me najbolje razume in mi daje oporo prijatelj iz srednje šole, ki je iz manjšega kraja iz Ljubljane in pošteno veren in on čaka na “eno tisto ta pravo” in ne vidi tega kot dirko oziroma, da bo zadostil družbenim normam. In je dober človek in glasbenik . Obadva se ukvarjava z glasbo. In nobenega od naju ne zanimajo najstniške stvari: klubi, izdatno popivanje, drogiranje. Sam sem, da bi bil brez njega izgubljen in bi verjetno že šel k prodajalki ljubezni, ker bi se zaradi vseh okoli počutil kot majvrednega, zanimivega etc. etc…..samo da bi to opravil in “to fit in”… Zaradi njega ne vidim seksa in zvez kot tekmovanje… pa je bilo težko priti do tega spoznanja, samo sem.
Konservativec, ki ima liberalne prijatelje, vernik, ki bi šel v plačane storitve seksa, nagnjen k homoerotiki, ki si je ne sme odkrito tolmačit kot nagnjenost …
Dragi moj, iz pravega testa si za kakega katoliškega škofa, samo malo več ambicije potrebuješ, da ta naslov dosežeš.
Desperadodajka, 13.08.2021 ob 16:49
Kako pa je treba razumet ženitveni trg? Tisto, kar so zate pohotne švabice in pijane Angležinje, je bila za Dalmatince tvoja draga nevesta, preden si jo spoznal. Dol pijana in pohotna, s tabo pa resna in umirjena. Ne si preveč domišljat, dečko. Velika večina žensk z razlogom ne govori iskreno o svojih spolnih izkušnjah, jih reducira na najmanjše možno število, tako kot vi prepotencirate in pretiravate o svojih.
Drugače pa nisem govorila o izolirani utopiji, ampak o globalnem trendu, ki se počasi nakazuje.
Globalni trend??
Vidiš, ravno tu naletiva na področje tvojega površnega razumevanja ženitnega trga in od tod tudi govora o izolirani skupnosti. Svet je enostavno prevelik in preveč različen v kulturi, razmerju moških in žensk (od države do države se spreminja), BDP-ju,…
Ko sem tole bral mi je v misli zašla kolumna enega tistih, čez katere, kot se lahko razbere, bi imela marsikaj povedati… Skratka, šlo se je zato, da je nek Nemec, mislim, da po koncu kariere, odpotoval v deželo seksturizma ter tam ugotovil, da ne obstajajo le ukazovalne, razvajene Švabice, s katerimi je imel le probleme, pač pa tudi štirideset let mlajše prijazne gospodične, ki so v njem skoraj vnovič prebudile hidravliko…
donporleone, 13.08.2021 ob 17:38
Globalni trend??
Vidiš, ravno tu naletiva na področje tvojega površnega razumevanja ženitnega trga in od tod tudi govora o izolirani skupnosti. Svet je enostavno prevelik in preveč različen v kulturi, razmerju moških in žensk (od države do države se spreminja), BDP-ju,…
Ko sem tole bral mi je v misli zašla kolumna enega tistih, čez katere, kot se lahko razbere, bi imela marsikaj povedati… Skratka, šlo se je zato, da je nek Nemec, mislim, da po koncu kariere, odpotoval v deželo seksturizma ter tam ugotovil, da ne obstajajo le ukazovalne, razvajene Švabice, s katerimi je imel le probleme, pač pa tudi štirideset let mlajše prijazne gospodične, ki so v njem skoraj vnovič prebudile hidravliko…
Lahko, da je to okoli hidravlike res tam doživel. Prostitucija je globalna zadeva. Ni tukaj veliko razlike po celinah. Je pa to seks za dva tedna na dopustu. Tudi doma, v Nemčiji, bi lahko našel Azijke, Rusinje, Moldavke, ki bi bile tistih pol ure bolj prijazne z njim od švabic, ki so malomeščanke za poroko. Koliko takih sem videla po žurih, ki bi po nekaj vodkah kar grabili po tebi, potem pa užaljeni, ko jih odrineš. Par vodk nazaj nisi znal muksnit, v tla gledal, zdaj boš pa nalit lomastil s šapami, kot da je vse tvoje.
Še boste na suhem, še …
Forum je zaprt za komentiranje.