moška vzdržljivost
Fantje z IQ nad 80 pa si lahko tudi pomagajo in sicer tako, da izliv regulirajo s samozadovoljevanjem v ustreznem času in ustrezni količini pred aktom.
Simpl ko pasulj, sam za Slovenceljne očitno še zmeri visoka matematika.
Mimogrede: moj rekord pri onegavljenju v enem kosu je čez 2 uri, no, je pa tudi res, dam imam IQ 140 :-)))
Mene moj pa takoj zadovolji, brez da bi mi dražil ščegetavček ali bi si ga sama. Ne vem, od česa je to odvisno, verjetno od debeline. Ker moj bivši je imel občutno tanjšega in me ni nikoli tako zadovoljil. Res pa je, da mora imeti prvič par pavzic, vendar potem, ko ponovno sexava, traja dlje in nato še dlje,…
tuki sem prvic pa sem opazil zanimivo temo….bi rad komentiral to da zenske hocete dolgo predigro in dalsa ko je predigra moska vzdrzljivost je krajsa to vam povem iz prve roke..jaz ko mam z punco spontani sex brez predigre lah kar dolg zdrzim ce pa se rajcava draziva pa si nagajava celo uro da sva oba cist potrebna za znoret takrat pa mi kar hit pride…no sem hotel povedat da tezko da mas dolgo predigro in dolg sex…ce pa vam je sam do jebenega sexa pa si najdite jebaca ne pa “fanta” kajti pol ga ne rabite ce tuki pljuvate cez njih zarad usivega sexa! vse se da resit ce se mata dva rada…
No, no DRRR, ni glih tko..še so izjeme, ki potrjujejo pravilo.[/quote]
Nisi me dobr razumela…
Zaradi teh klišejev marsikateri moški misli da mora dat zadnje atome od sebe da zadovolji žensko…napaka!
Pameten moški zna ločiti zrnje od pleva in ne naseda klišejem. Drrr, ti se pa obremenjuješ z dolžino uda, s trajanjem in kakovostjo seksa, s starostjo ženske (sem prebrala na Sex v mestu, da tiste nad 35 nismo več vredne truda…), z znamko avta… jasno, da potem ne more biti nič od tebe. Sprosti se, tudi ženske smo samo ljudje. Če bi mi zagrozil eden z več kot 20-cm udom, da me bo natepaval ure in ure, bi kriče zbežala od njega. A misliš, da ženskam to ustreza? Malo morgen.
Če gre zgolj za potešitev potrebe, potem so zahteve morda res večje in ni odpustkov, če sta si pa partnerja vsaj simpatična in nekaj čutita drug do drugega, pa ne bi smelo biti zadržkov, da si povesta, kaj pogrešata, kaj si želita, kaj jima je všeč in kaj jima ni. Pa brez užaljenosti in teatra.
Forum je zaprt za komentiranje.