moška vzdržljivost
Heh, nikoli se nisem koncentriral na kaj drugega, potem raje prekinem s penetracijo kot pa da nisem z mislimi pri stvari.
15-20 minut pa sploh ni slabo, seveda pa spe odvisno čega 15-20 minut. Če je to samo penetracija, si lahko kar zadovoljna, drugače pač delajta kake pavzice vmes, če drugače ne gre.
Babam je lahko ležijo na hrbtu ,mal zamixajo,moški se pa naj na njej raspoči.Ženske ležijo in uživajo spodaj po večini,ko pa se naveličajo gredo še mal zajahat.Potem pa govorijo,da jih moški ne znamo uštimat.Mi se zmatramo ves čas gor in dol,pa levo desno-ženske pa ležijo kot hlod,ki se včasih malo zaziblje kot stara jablana.To drži ali ne?
Tud z mojim prejšnjim je blo tko, da se je v 15 min vse končalo. Jst pa ponavad nisem prišla do konca. Pol sm pa mogla sama se zadovoljit, če sm hotla bit potešena. On mi je govoru, da je to zato, ker ga jst tolk vzburjam in da mu kar zavre.
Ne vem, fajn bi blo, ko bi obstajalo kaj, kar bi pomagalo. Ženske ponavadi res rabimo več časa.
Sploh ne morem povedat, kako mi je zdej fajn, ko se s ta novim ljubiva in to traja in traja. In ko je konc, navadno če je čas ponoviva še enkrat, drugače, ampak spet traja… Pol res lahko uživaš, ker veš da ne bo tistih 15 minut, pol pa kar je je.
bejba, v čem je finta???
blagor tebi
veš kaj, žan – to sploh ni res. mogoče si pa ti pač imel smolo s “hlodi”
pa če spodaj sam ležiš, a misliš, da je pol ženskam zanimivo?
če pa preveč miksaš in se česa zanimivega domisliš, je pa že preveč rajcarsko za tipa….
ma tu nas je mati narava malce zafrknila – vem, da vam fantom ni problem v minuti do orgazma prit, nam pa je! (no, ne govorim za vse – ziher obstajajo izjeme)
Žan, da ne bi mislu, da vse ženske rade na hrbtu ležijo! Pol sploh ni fore! Najbolj je zanimivo, da se malo menjaš, zgori, pa spodi, pa malo oralno, pa malo analno,… Če pa natepavaš žensko kar tko, ona pa samo leži in stoka, ja pol pa res ni užitek seksat, ne???
Probi pa malo zamenjaj pa preizkušaj še kakšno drugo žensko, ki bo bolj aktivna pod rjuho.
Drugač pa, limonca, nimam pojma v čem je fora! Očitno sem mela srečo in na tazga naletela. On pravi, da se drugim zdi spolni obsedenec, jst sm mu pa rekla, da bi moglo več takih bit. Ker privoščim tud drugim ženskam…
bejba, čist prav si žanu napisala!
pa kaj tipi mislijo, da smo ženske danes spolno zavrte?!
jaz osebno ne rabim nobene literature!!! midva imava pester sex lajf, precej domišljije na tem področju, na žalost pa pač še en “problemček” zraven, ker njega že opolzko govorjenje rajca,….
hvala, bejba 🙂
ja, več takih tipov na svetu, to bi bla rešitev :))
A si jo vprašal, zakaj noče?
Jst tud prej nisem nikoli, zdej, s tem mi pa paše. To pa zato, ker me je čist počas pripravu do tega in me ni silu. Še večja fora je, da sploh nobene kreme nisva mela – kar navadno omili vso zadevo. Parkrat sva probala, med običnim sexom, pa me je bolelo, pa je takoj nehal, enkrat pa sm bla tolk zrajcana, da sm vedla, kam ga je dal, pa me sploh ni bolelo. Je pa res, da me je prej malo s prsti na to prpravu.
Predlagi ji kremice, pa sproščenost. To je vse, kar rabi! Pa seveda tebe in tvojga.
Obilo užitkov!!!
Forum je zaprt za komentiranje.