Moje dame, eno vprašanje
berem vaše odgovore in v večini primerov primerjate te mačote s smradom. So čist v redu, saj opravljajo delo ki ga slovenci nočejo.
Kar se pa seksa tiče, pa mislim da je vse v njihovi samozavesti. Južnjaki so veliko bolj odprti in priznajte da nekaterim jezik zapeljevanja veliko bolj teče kot marsikateremu slovencu. Imela sem izkušnje z dve in popolnoma različna. Eden je bil mačo, da si res lahko rekel “dost mam”, drugi je bil pa taka nežna duša, da se ti ga je škoda zdel. Ni sam to, da zdej zgleda mačo, zaraščena prsa in komunalni delavec in že pomen da obvlada jebanje.
Še vedno sem mnenja da nihče ne ljubi kot slovenec.
..zakaj to sprašujem ..ne..
Srbi imajo en rek: Tako mlada, pa već Slovenka…In dejansko so med Hrvati in Srbi Slovenke znane kot lahke ženske, ki hitro dajo, najhitreje pa južnjakom.
Za nalašč sem vprašanje formuliral tako, da sem vzel najbolj primitiven stereotip južnjaka, kar v Sloveniji obstaja. In mimogrede našemu fizičnemu delavcu, na začasnem delu v Sloveniji, dodal še dolgega kurca.:)
Potem me je tudi zanimalo, ali je le ena ljudska vraža, da mlade, pretežno zdolgočasene mestne ženske po tihem sanjarijo o takih tipih, kakršne sem opisal…ali pa je morda slučajno res. zato tako vprašanje.
Forum je zaprt za komentiranje.