Moje dame, eno vprašanje
A si kdaj želite, da bi vas pošteno pofukal en fizični delavec, robatega videza, z velikim kurcem? Po možnosti južnjak?
Prosim, vprašanje je resno. zanimajo me odgovori. Vas tak tip moškega, robustnež, kosmat po prsih in južnega porekla, z veliko batino, spolno privlači?
Preveč splošno vprašanje! Lahko je fizični delavec, lahko je neobrit, kosmat pa raje ne, fino če da ima batino, tudi če je južnjak ne bi motilo, če si pod našteto predstavljam mladega, mišičastega, visokega temnolasca, ki je gol pod delovnimi hlačami z naramnicami … mmm.. ALI PA če si predstavljamo enega klasičnega južnjaka s krivimi nogami, škrbastega, smrdečega po čebuli ali česnu…. ma lahko še tako batino – ni šans!
Meni so pa kosmatinci všeč. Na žalost imam doma hrenovko…:-)))) Kakor koli že, kosmat jaaaa, ostalo ne. Mi je bolj seksi, če tiste kocine gledajo izza bele srajce s kravato. In ja, če bi imel batino o o o , bi bila še bolj vesela. Njegov prijem pa bi vsekakor moral biti nežen, a možat. Grobijanov ne maram, nežni kosmtinčki pa vžgejo, da se mi kar cedi iz….
Forum je zaprt za komentiranje.