Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moje dame, eno vprašanje

Moje dame, eno vprašanje

A si kdaj želite, da bi vas pošteno pofukal en fizični delavec, robatega videza, z velikim kurcem? Po možnosti južnjak?

Prosim, vprašanje je resno. zanimajo me odgovori. Vas tak tip moškega, robustnež, kosmat po prsih in južnega porekla, z veliko batino, spolno privlači?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

He, he, Spider, a delaš reklamo zase? :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Nope kosmati moski me ne prvlacjo.

mogoče me malo privlači v domišljiji, če ti priznam.

Taki kot si opisal so, po moje, zelo dobro fukači. Za kaj drugega pa glih niso.

NE! Sem delala na gradbiščih, pa dobro poznam take tipe. Drugače me privlači marsikaj – marsikdo.

Ja taki so dobri fukači,grobi in z pravo batino,ki ti včasih prav paše.Vendar pa ne vedno,večkrat paše kaj bolj nežnega.Sem pa ljubiteljica (enkrat na mesec-recimo) grobega živalskega sexa ;))))))))))

lp Benja

niti v sanjah,ni vse v batini

Se pravi, iz tvojega odgovora bi lahko sklepal, da se včasih daš dol s takim, kakršnega sem opisal?

Ne nikoli, takšni tipi me ne privlačijo niti v sanjah. Smo pa npr. imeli zdaj malarja, mladega fanta, postavnega … hm, da bi me tam na kantah od barv … he he he
Ne, grobi, kosmati in še južnjaki pa me res ne privlačijo, prej se mi upirajo, sploh če zijajo vate.
Lp

To je po moje tko stereotip..kot na primer poolboy al pa kksn vrtnar 😉

Ravno to hočem ugotoviti. če je zgolj stereotip, da malo zdolgočasene ženske spolno privlačijo taki tipi, ali pa je mogoče res.

Mene pac ne privlacjo zdj ne wem al enostavno nism zdolgocasena al kaj. 😉
Ok ce bi bla nekje in bi pac mel postavnega poolboya bi ga pac pogledala zato ker bi bil hud in ne zato ker je glih poolboy.

Fizični delavec robatega videza, kosmat in pomožnosti južnjak???
Ni govora, niti v sanjah :)))))))

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Ja, jaz bi pa rada čutila takšnega…..samo če bi se prej stuširal – ponavadi smrdijo, ne? Drugače bi mi pa pasalo kaj robatega in potrebnega.

Preveč splošno vprašanje! Lahko je fizični delavec, lahko je neobrit, kosmat pa raje ne, fino če da ima batino, tudi če je južnjak ne bi motilo, če si pod našteto predstavljam mladega, mišičastega, visokega temnolasca, ki je gol pod delovnimi hlačami z naramnicami … mmm.. ALI PA če si predstavljamo enega klasičnega južnjaka s krivimi nogami, škrbastega, smrdečega po čebuli ali česnu…. ma lahko še tako batino – ni šans!

Ja res, tud moja prva asociacija je bila, da smrdi, je neobrit … ni šans!! Na batino pa še pomislim ne (sam mogoče to, kok cajta se že ni umil 🙁 ). Pa da je še kosmat ko opica … bljeeeekkk!

ne, ampak nežen mulat, mmmmmmmm……….

lep dan

Nimam teh želja…robustni moški me ne privlačijo, sploh pa nism kak hud fan poraščenosti in gaga batin :)) Ok..to da je južnjak me pri seksu ne bi motilo, kh kh kh 😉

Ne.

Meni so pa kosmatinci všeč. Na žalost imam doma hrenovko…:-)))) Kakor koli že, kosmat jaaaa, ostalo ne. Mi je bolj seksi, če tiste kocine gledajo izza bele srajce s kravato. In ja, če bi imel batino o o o , bi bila še bolj vesela. Njegov prijem pa bi vsekakor moral biti nežen, a možat. Grobijanov ne maram, nežni kosmtinčki pa vžgejo, da se mi kar cedi iz….

a-a, ne maram ljubavnega tepiha, pa tud ne prevec robatih

…ne, ne…nič robat…da je pa črn ( lohk dvakrat žgan :)))….pa

skravžljan…..mmmmmm….kar curljalo bi, hehe…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

niti pod razno

fizičen delavec ok,robat-recimo,velik *****-spet ne sme bit prevelik,južnjak….tud slučajno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close