Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj se mi je začel upirati, ker gleda za drugimi

Moj se mi je začel upirati, ker gleda za drugimi

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 03.08.2024 ob 13:41

Ja lejte “dame”… ce pridete rabljene kaj pricakujete?

Rabljeno ni kvalitetno.

Sepravi nekvalitetna pricakujes kvaliteto? Ah… a tako menjavo bi ti?

Seveda.

BUdala..

Zaključi zgodbo, tukaj ni prihodnosti. Zate bolje, da greš stran od njega.

Odgovor na objavo uporabnika
dost imam tega, 03.08.2024 ob 12:02

Diskreten pogled- ni problema. Ampak, da ima oči večino časa na pecljih (kljub temu, da ve, da mi je zaradi tega neprijetno), tega pa se ne grem več. Pred dobrim tednom, ponovno. Ne znam vam opisati, ampak takrat se je v meni nekaj prelomilo. Začel se mi je upirati, razmišljam o prekinitvi. Pravi, da pretiravam. Jaz tako ne morem več. Ne počutim se več lepo ob njem. Je smiselno biti ob nekom, ob katerem se počutiš manjvredno in nesproščeno?

Meni  jemoja povedala pred 35 leti takole… Gledaš lahko, naprej pa sam veš….

Samo enkrat sem se menda spozabil, pa še takrat je bila zraven, desci smo se ga ulili kot norci v Krku, spomnim se samo da so me morali potisniti da sem speljal po klančini, menda sem pa eno kolegico, katera ima pa res fest  joške,nekaj otipaval.

Pravilno razmisljas. Ce bi te imel res rad to ne bi delal, to verjetno ves ne? Da pa to dela in ve, da te moti je pa nezdravo in tudi totalno nespostljivo.

Torej jaz ce me ne gleda kot boginjo in samo mene, sem raje sama! Ti pa se odloci kaksne prioritete imass.

Moški imajo večkrat zase drugačna merila kot za svoje ženske. Oni lahko gledajo katerokoli, hodijo na kave z drugimi ženskami, jih klicarijo…ampak, njihove ženske pa tega ne smejo početi. Bila sem nekaj časa pod nadzorom takega tipa, na koncu pa ugotovila, da je on veselo osvajal druge, morda je bilo tudi kaj več.

Bolje, da on prej začne druge kot zadnji od vaju dveh. ?

Zakaj ne greš z njim narazen? Ni ti potrebno to prenašati. Očitno gledata drugače na te stvari, nikoli te ne bo razumel in vedno bo tak…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close