Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj se mi je začel upirati, ker gleda za drugimi

Moj se mi je začel upirati, ker gleda za drugimi

Diskreten pogled- ni problema. Ampak, da ima oči večino časa na pecljih (kljub temu, da ve, da mi je zaradi tega neprijetno), tega pa se ne grem več. Pred dobrim tednom, ponovno. Ne znam vam opisati, ampak takrat se je v meni nekaj prelomilo. Začel se mi je upirati, razmišljam o prekinitvi. Pravi, da pretiravam. Jaz tako ne morem več. Ne počutim se več lepo ob njem. Je smiselno biti ob nekom, ob katerem se počutiš manjvredno in nesproščeno?

Kot si sama rekla, diskreten pogled je sprejemljiv, buljenje in obračanje glave pred partnerjem pa sigurno ne. Jaz sem zraven tega še doživela komentiranje, kak bi jo, čeprav je bil zanj to “hec” in to je pomeni konec, potem pa jok in stok, ko sem sama zagledala v drugega.

Če bi bilo to res bi delovala bolj otožno, tako pa na daleč smrdi po izmišljevanju zgodbic

Jao baba

Jst sm zadnjic kontu za eno sosedo… pac tu takoj zraven zivi… ni una s stanovanjem. Cist ena tretja. Nimam nobene naklonjenosti do nje. Pac hocem povedat da mi nic ni, niti nimam nagnjen nobenih…

Ona ma enga in ta je prav babjek. Isto gleda za zenskami. Se prav obrne…

No in mi je prisla misel za to sosedo… lej kaj mas… kako mas… kakega moskega.. kaj si si pripeljala…

Pac mene ne moti. Opazanja in misli pac.

Aj živio.

Odgovor na objavo uporabnika
Fake tema, 03.08.2024 ob 12:16

Če bi bilo to res bi delovala bolj otožno, tako pa na daleč smrdi po izmišljevanju zgodbic

Jao baba

Tema ni fake, ampak resnična. Leta in leta sem prenašala njegovo nespoštljivo obnašanje do mene. Trpela sem v sebi. Izjokala solze, zdaj mi je v trenutku postalo vseeno in začutila sem olajšanje. Zato pa ni otožnosti, ker se tega ne grem več. Dovolj je bilo!

Ko ga boš zapustila mu povej, da mu  ni več potrebno samo gledati, ampak lahko sedaj tudi izbere?

Jaz vedno pravim, če ti nisem več dovolj, široko ti polje… z nobeno pa ne mislim tekmovati.

To je najbolj nespoštljivo kar lahko moški naredi. V trenutku ko tako nameniš pozornost drugi ženski, je isto kot da si ji na razpolago, kot da bi ji rekel da že vnaprej in to pred svojo žensko. Največje ponižanje, ki ga lahko partnerica doživi. S takim moškim ni za živet. Naj bo sam in naj bo na razpolago vsaki, ki pride mimo.

potem tudi med sexsom misli na drugo

Ja lejte “dame”… ce pridete rabljene kaj pricakujete?

Rabljeno ni kvalitetno.

Sepravi nekvalitetna pricakujes kvaliteto? Ah… a tako menjavo bi ti?

Seveda.

Zagotovo, 03.08.2024 ob 13:27

To je najbolj nespoštljivo kar lahko moški naredi. V trenutku ko tako nameniš pozornost drugi ženski, je isto kot da si ji na razpolago, kot da bi ji rekel da že vnaprej in to pred svojo žensko. Največje ponižanje, ki ga lahko partnerica doživi. S takim moškim ni za živet. Naj bo sam in naj bo na razpolago vsaki, ki pride mimo.

@ Zagotovo, dobro si tole povzela. Točno tako sem jaz to občutila. Menim, da v kolikor bi bil z menoj zadovoljen, se to ne bi dogajalo, očitno mu nisem bila ‘prva izbira’.

Clovek ti naj varjame ali kaj, navajas, da gre za moza in potem premisljujes al naj

dost imam tega, 03.08.2024 ob 12:02

Diskreten pogled- ni problema. Ampak, da ima oči večino časa na pecljih (kljub temu, da ve, da mi je zaradi tega neprijetno), tega pa se ne grem več. Pred dobrim tednom, ponovno. Ne znam vam opisati, ampak takrat se je v meni nekaj prelomilo. Začel se mi je upirati, razmišljam o prekinitvi. Pravi, da pretiravam. Jaz tako ne morem več. Ne počutim se več lepo ob njem. Je smiselno biti ob nekom, ob katerem se počutiš manjvredno in nesproščeno?

Kurc ga gleda! Skenslaj ga takoj! Ker je tak tip in ti bo to vedno delal! Pa ne samo to, še kaj drugega za hrbtom! Se pač obnaša bedaško!Fuuuuj, pa tak partner, ni vreden, da ga pes poš. ije…

En od mojih bivših je pa pecal vsako kelnarco. Sam sebi se je zdel blaaaazno duhovit.

moj bivsi 50 plus kreten je vprico mene buljil in se slinil nad umetnimi joski zenske, ki je stala 2m stran. To ni bil edini incident ampak se je ponavljalo. Je z razlogom bivsi.

kako to milsiš MOJ, on je svoj, ti si svoja… a ti si njega lastiš al kaj??? aaaaaaaaaaaaaaaa

Si ta malo prizadeta v glavo, ali si samo zelo naivna?

VSAK moški pogleda za dobro  bejbo. Tsti, ki pravi da ne, debelo laže in naj se mu takoj posuši otepač!

Vsak: papež, duhovniki, ajatole, Dalaj Lama, pedri, tvoj mož in VSI moji prijatelji.

Ter vsi prijatelji tvojega moža, ter vsi možje in partnerji tvojih prijateljic…

Bo šlo “korigirat”?

star dec, 03.08.2024 ob 18:01

Si ta malo prizadeta v glavo, ali si samo zelo naivna?

VSAK moški pogleda za dobro  bejbo. Tsti, ki pravi da ne, debelo laže in naj se mu takoj posuši otepač!

Vsak: papež, duhovniki, ajatole, Dalaj Lama, pedri, tvoj mož in VSI moji prijatelji.

Ter vsi prijatelji tvojega moža, ter vsi možje in partnerji tvojih prijateljic…

Bo šlo “korigirat”?

nisem peder, rad zelo imam ženske, ampak samo mojo drago, NE GLEDAM ZA DRUGIMI, ne ti mene basat med primitivce- ne si zdej izmisliti da sem bi, ali pa kej takega imam 56 let in nikoli me niso zanimale druge ženske, razen po TV ali pa v kinu sem pa pogledal rad kakšno seksi punco, da bi se pa v javnosti, pred đeno obračal za drugimi, primitivno res ej stari

Razlika je ali moški pogleda tako, da ni očitno, ali pa se slini in je čist proč od videnega.

Sem te imela za bolj na nivoju, pa očitno spadaš med one, ta bolj preproste modele.

0DB0JKA, 03.08.2024 ob 18:05

nisem peder, rad zelo imam ženske, ampak samo mojo drago, NE GLEDAM ZA DRUGIMI, ne ti mene basat med primitivce- ne si zdej izmisliti da sem bi, ali pa kej takega imam 56 let in nikoli me niso zanimale druge ženske, razen po TV ali pa v kinu sem pa pogledal rad kakšno seksi punco, da bi se pa v javnosti, pred đeno obračal za drugimi, primitivno res ej stari

Si eden na tisoč, in misliš, da vas je takih 99.9%. Tudi prav.

če nimsš otrok, samo pojdi.

tvoj je kreten

Lolita977, 03.08.2024 ob 18:09

Razlika je ali moški pogleda tako, da ni očitno, ali pa se slini in je čist proč od videnega.

Sem te imela za bolj na nivoju, pa očitno spadaš med one, ta bolj preproste modele.

Tole je namenjeno  staremu decu, ki se ima za fuuul izkušenega, v bistvu pa s tako neumno izjavo smeši.

bozomon, 03.08.2024 ob 13:41

Ja lejte “dame”… ce pridete rabljene kaj pricakujete?

Rabljeno ni kvalitetno.

Sepravi nekvalitetna pricakujes kvaliteto? Ah… a tako menjavo bi ti?

Seveda.

Božomon,

poln k*** imam vas nedojebanih pedofilov, katerih edina matra je “rabljenost”

Če je moški odločen, da hoče biti s teboj in mu poveš, da te nekaj moti, pa ne odneha, temveč to stalno počne, potem tukaj nekaj ne štima. Ljudje bi morala biti bolj pozorni na te nekoliko skrite, tihe znake in žensko intuicijo. Žal je tako, da je kar nekaj moških na tem svetu preveč odprtih za flirtanje, če lahko pa tudi več. Nimajo vrednote zvestoba. Hočem reči, če se pred teboj ne zadrži, kako bi se, če te ne bi bilo zraven. Enostavno ni dovolj resen s teboj. Popolnoma normalno je, da ne želiš biti z moškim, ki ti ne da tistega, kar ženski pripada v ljubezni- da je nekaj posebnega zanj. Vajin odnos nima trdnih temeljev. Življenje pa je, kar je, včasih zelo težko in če ne prej, je najtežje spoznati napako izbire partnerja, ko ga potrebuješ ob sebi, on pa s kakšno drugo.

hrhe, 03.08.2024 ob 18:31

Če je moški odločen, da hoče biti s teboj in mu poveš, da te nekaj moti, pa ne odneha, temveč to stalno počne, potem tukaj nekaj ne štima. Ljudje bi morala biti bolj pozorni na te nekoliko skrite, tihe znake in žensko intuicijo. Žal je tako, da je kar nekaj moških na tem svetu preveč odprtih za flirtanje, če lahko pa tudi več. Nimajo vrednote zvestoba. Hočem reči, če se pred teboj ne zadrži, kako bi se, če te ne bi bilo zraven. Enostavno ni dovolj resen s teboj. Popolnoma normalno je, da ne želiš biti z moškim, ki ti ne da tistega, kar ženski pripada v ljubezni- da je nekaj posebnega zanj. Vajin odnos nima trdnih temeljev. Življenje pa je, kar je, včasih zelo težko in če ne prej, je najtežje spoznati napako izbire partnerja, ko ga potrebuješ ob sebi, on pa s kakšno drugo.

Točno ta stavek, ko ga najbolj potrebuješ, on z drugo. Tega ne oprostiš nikoli.

Če je tole letelo name, si nikoli nisem in ne bom prizadeval za nek nivo.

Ker vsak nivo je ZAIGRAN. Ponavadi slabo zaigran.

Človek mora biti tisto, kar je, ne pa tisto, kar od njega pričakujejo znanci, prijatelji, sodelavci v službi in še kdo…

Preberite si kakšno dobro knjigo o gledališčih, imenovanih človeška življenja!

In preberite si knjigo psihiatra Torreja: Ima li života prije smrti?

Prepričan sem, da večina misli, da ima zanimivo življenje. Ampak (dr. Torre), ali ga ima res?

In kako naj ga ima, če je ogromna večina povprečno na spletu vsak dan 6 ur, ostali čas pa igrajo vlogo, ki so jo izbrali…

Praviloma vlogo, ki ugaja vsem, ali vsaj veliki večini gledalcev…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close