Moderator, kje je meja žaljivk na forumu?
Mogoče samo nisi dovolj velika, visoka, da bi tako grozdje obrala….
Ni vredno, bodi raje zadovoljna z jagodami, ki rastejo niže…. :)))))[/quote]
Z višino nimam problemov. Kar se pa grozdja tiče… no ja, kdaj pa kdaj paše, sicer pa bolj prisegam na “južne” sadeže. :)[/quote]Južno od nas rastejo….? A misliš lubenice? Ker so bol na tleh, so večje, polne vode in semen, hodiš po njih bolj pogosto lulat…..? Al zakaj? :))))
Ja Bibita ima po bibiti :)[/quote]Sem mislil, da boš napisala Melita ima po bibiti…
Samo spet nič ne vem, ker kolikor se spomnim so bile tudi bibite različnih okusov…
No ena je bila tudi z okusom južnega sadja…. :))))
To niti ni tako slabo, samo da imaš okus, ker nekateri ga pa res nimajo, potem pa rabijo vazelin…. 😉 😀
Samo temo sem pogrešala; me je predvsem zanimalo, če se je katera javila in tudi sprobala; zdaj pa vidim, da ste pristali na vazelinu :))[/quote]
Bolje bi bilo, če bi bila ponudba za kakšno uro, ne pa kar za celo noč. 🙂
Bila bi polna energije…Moški dajemo energijo, ženske pa jo sprejemate. Zato smo moški po orgazmu čisto hin, ženska pa vsa srečna reče, da bi še enkrat. 🙂
Ja Bibita ima po bibiti :)[/quote]Sem mislil, da boš napisala Melita ima po bibiti…
Samo spet nič ne vem, ker kolikor se spomnim so bile tudi bibite različnih okusov…
No ena je bila tudi z okusom južnega sadja…. :))))
To niti ni tako slabo, samo da imaš okus, ker nekateri ga pa res nimajo, potem pa rabijo vazelin…. 😉 :D[/quote]
Osnova bibite (pijača naše in vaše mladosti) 🙂 je vedno bila pomaranča, oranža ali kak že pri vas rečete :)))
Samo temo sem pogrešala; me je predvsem zanimalo, če se je katera javila in tudi sprobala; zdaj pa vidim, da ste pristali na vazelinu :))[/quote]
Bolje bi bilo, če bi bila ponudba za kakšno uro, ne pa kar za celo noč. 🙂
Bila bi polna energije…Moški dajemo energijo, ženske pa jo sprejemate. Zato smo moški po orgazmu čisto hin, ženska pa vsa srečna reče, da bi še enkrat. :)[/quote]
Se strinjam Robi, da je boljše eno uro, kot celo noč…. ti veš…. boljše sladko a kratko 🙂
Ja ženske smo kot sončnice :)))))))
Razen, če si imela v mislih kakšno drugo razumevanje. Eno je razumeti nekoga in z njim (so)čustvovati, drugo pa je razumeti, od kod izhaja njegov problem oziroma zakaj se je znašel v stiski.
Za to je potrebno že nekaj več poznavanja in razumevanja, kako deluje človeški um. Tega pa ne morem zraven vsakič razlagat, ko napišem kakšno razlago, ker potem bi moral napisat spis. Kogar to zanima in kdor ima interes “vrtati” po sebi, bo že poiskal informacije drugje.
Jaz si sploh nisem upala čez ograjo pogledat, kaj šele da bi šla na tuj peskovnik.:)))))))[/quote]Tudi , ko si dobila privat povabilo? Pa veš kakšne bolečine si povzročila adminu s tem? Pa taka nežna subtilna dušica…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz si sploh nisem upala čez ograjo pogledat, kaj šele da bi šla na tuj peskovnik.:)))))))[/quote]Tudi , ko si dobila privat povabilo? Pa veš kakšne bolečine si povzročila adminu s tem? Pa taka nežna subtilna dušica…[/quote]
Nič jaz ne vem o kakšnem privatnem povabilu, kaj šele o povzročenih bolečinah. Da je pa naš moderator nežna dušica, v to pa sploh ne dvomim.:)))
Forum je zaprt za komentiranje.