Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mobitel vas (nas) goljufa

Mobitel vas (nas) goljufa

Tudi meni se je že zgodilo nekaj podobnga.Vendar se nism na to ozirala,čeprav vem da bi se mogla.Enostavno sem zamenjala operaterja.Šla sem k Simobil-u.Sedaj sem tuki zadovolna in upam da bo res tako kot je rekla Katjuska.

Lp

Tjaška, če se tebi in tvojim bližnjim ni zgodilo, še ne pomeni, da se res ne dogaja. Ne bodi tako nasršena proti drugim.

Pri Mobitelu se dogajajo nepravilnosti in goljufajo svoje naročnike (vsaj nekater) – vsaj kar lahko sklepam iz mojih izkušenj. Na njihovo srečo veliko se jih sploh ne zaveda. Samo pomislite, koliko več denarja pridobijo, če bi samo 100 sit več zaračunali posameznemu uporabniku.

Če bi bilo vec ljudi pri Simobilu, bi takoj prešaltala tam. Sedaj se mi ne splača.

P.S. MayaM, vem to. Ampak jaz z gsm-om takrat v tujini ziher nisem bila več kot leto dni.

ooooo, kako smo pametni

Raje pojdite pogledat na sosednji forum starši staršem, kjer vam je zelooooo dobro odgovorila Mobitelovka in še kako prav ima in se ne repenčite tukaj za prazen nič, ampak se prej raje o vsej zadevi pozanimajte na sami firmi, kako vse skupaj poteka…!!!

Živjo!

Tini32

Sms sporočilo pride večkrat zaporedoma enako zato, ker prejemnikov telefon ne potrdi sprejema sms sporočila.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close