Mobitel vas (nas) goljufa
Naročniki mobitela bodite previdni. Opazila sem, da včasih mobitel ne pošilja SMS naprej, računa pa jih. In seveda na računu, ki vam obračuna tudi strošek poslanega SMS ni navedena količina poslanih SMS (vedno je vpisana št. 1).
Torej, vi iz svojega mobilca pošljete večim osebam SMS, telefon vam javi, da je poslal OK, seveda pa mobitelova centrala tega ne odpošlje naprej (sam bog ve, kam jih spravi). Sama sem to opazila, pisno se obrnila na Mobitelov center in zdaj nestrpno čakam na njihov odgovor.
Lahko pa preverite odposlana sporočila preko zahtevanega izpiska, na katerem so navedene tudi številke, na katera ste pošiljali SMS. Seveda pa je zopet varka, ker se stanje ne ujema. Namreč račun in izpisek si datumsko nista identična.
Bojkotirati Mobitel ne vem, če je smiselno, ker so konec koncev zaenkrat še vedno kljub vsemu tako rekoč monopolisti.
Samo pisne reklamacije nam bodo verjetno prišle prav!
Samo toliko v vednost. Bodite pozorni!!!
V prednosti pa ste seveda tisti, ki SMS-ov ne pošiljate veliko.
Lep dan še naprej!
Živjo!
Nekako ne bo držalo. Pri pošiljanju sms-jev, lahko pred pisanjem teksta vpišete *NM# in takoj zatem tekst. Nazaj se dobi povratna info. ali je bilo sporočilo dostavljeno, če ni bilo pa se dobi koda za katero se pokliče na klicni center in se obrazloži kaj ta koda pomeni.
Če pa potem ni odgovora iz nasprotne strani, pa menim, da to ni problem Mobitela.
Tanja
Če ima tisti ki mu SMS pošiljajš na telefonu preveč sporočil jih JASNO ne more dobiti. Bo moral kakšnega zbrisat :))). Če ma telefon ugasnjen pa se sporočila pošiljajo s časovnim zamikom- glihkar preverila na Mobitelu.
Drugače pa ti lahko SMS pošlješ na neko x številko, ki ga ne more niti prejeti pa se ti bo SMS vseeno zaračunal, ker pride na centralo …tukaj pa je že problem tistega k SMSe pošilja :O((((
Tako da ni tako kot pišeš -“žal”
Punce, hvala za nasvete, vendar mislim, da ni čisto tako. Bolj točno pa vas bom obvestila, ko dobim povratno informacijo iz Mobitela.
SMS-e sem pošiljala v paketu naenkrat in samo znanim osebam (ki jih imam shranjene na GSM-ju). Nekatere osebe so sporočilo prejele, večina pa jih ni. Moj GSM je sporočil, da je (imam shranjen seznam v sporočilu) uspešno poslal sporočila, vendar pa jih dejansko prejemniki niso (niso imeli zabasan predal).
Klicala sem na 700-700 in “Dejan” mi je sporočil, da se kdaj pa kdaj tudi to lahko zgodi (!!!!!) in da naj dam pač pisno reklamacijo, pa da bodo preverili.
Torej, očitno, če njihov človek izjavi nekaj takega, se te stvari dogajajo. Pa je zdaj to naključno ali namerno… tega pa ne vem in ne bi ravno razglabljala.
Z sporočilom nisem želela panike ali neosnovane obtožbe, pač pa le pozornost naročnikov, naj pač preverijo svoje stanje.
To je vse!
Teri,
SMS nima posebnega predala. Sporočila se shranjujejo ali na telefonu ali na “čip” kartici.
Zakaj pa ni nekdo dobil sporočila- recimo moj telefon shranjuje in sprejeti in poslani SMS pa jih moram sproti brisat če hočem kakšen SMS sprejeti. Meni je kolegica vztrajno pošiljala SMSe in ji je javilo da so oddana. Jaz pa sem jih dobila šele naslednji dan ko sem si malo “popucala” telefon. Če pa mine preveč časa -“baje 3 dni” jih prejemnik ne dobi več.
Tako da ni nobene logike zakaj eno sporočilo nekdo prejme to isto pa druga številka ne- mislim da ni to problem Mobitela.
Teri, Mobitel – govorim po lastnih izkusnjah – ne goljufa samo z SMS-ji. Vcasih sem na racunu videla, da so mi zaracunali npr. gostovanje, a sploh nisem bila v tujini, se manj pa da bi od tam klicala (pa tudi blizu meje nisem bila, da bi se to lahko zgodilo po nesreci). Enkrat sem celo opazila, da so mi zaracunali, da sem klicala v tujino, a ziher nisem. Ko sem zahtevala izpiske in jih sedaj dobivam, teh “napak” ni vec. Veliko nakljucje, ha?
Aja, to da na racunu oz. obrazlozitvi blizu racuna ne pise, koliko SMS smo dejansko poslali, je pa tudi ena velika potegavscina.
Ce bi imela moznost, bi takoj zamenjala operaterja, ampak Simobil in Vega se mi ne zdita ugodna – cenovno.
ja, mobitel goljufa! prej sem imela pri njih naročnino, pa je nekrat prišel račun za okol 10.000 sit, po navadi pa sm imela okol 4.000 sit. potem sem zahtevala izpisek (ne vem, kako je sedaj, prej namreč še niso pošiljali izpiskov), pa ni bilo nič… klicala, pa nobenga pravga odgovora…
preprosto; zdej sm pri simobilu, ceneje je, nimam takšnih težav, izpiski vsak mesec, vse ok (že 3 leta na napočnino in nikoli več ne mislim it k mobitelu- raje nimam mobilca).
ja lej pri nad je oa tud občasno pomanjkanje signala krivo. Aparat kaže da signal je pošljem SMS in potem preverim pri osebi če je SMS dobila in ga sploh ni. Ker pošljem kar nekaj SMS tudi za kakšno obveščanje ljudi vem da jih nekateri ne dobijo pa ne zaradi prepolnega “inbox a”, ne zaradi ugasnjenega aparata, ampak zaradi signiala, ki nam večkrat na dan lepo izgine. Ti pač ne moreš vedet kdaj točno bo signal izginu in SMS pošlješ, potem dobiš odbvestilo SMS sporočilo poslano naslovnik pa ga ne dobi. Ker pošiljam osebam ki jim zaupam vem da veliko mojih SMS ni nikoli “priletelo”do njih. Glede povratne Info o dostavi pa ne vem. KOt mobi uporabnici se je zgodilo da so mi jo zaračunali, zato te storitve ne uporabljam več. Od tega je že leto odkar sem nazadnje imela to funkcijo vkljopljeno. Kaj je na tem pa ne vem, samo glede na sms e ki jih pošljem pa jih prejemniki ne dobijo se pomoje vrednost teh giblje najmanj 10000.
Tudi meni se je to že zgodilo velikokrat. Mogoče je res kriv signal.
Ali pa mi pošlje isti SMS 2X v razmaku večih minut, lahko tudi do 15 minut in seveda vse zaračuna. Pa NISEM večkrat pritisnila tipke za pošiljanje. Tudi prejela sem že tako serijo istih SMSjev. Kar deževali so.
Raje se ne bom bodla z mobitelom, sem pa zmanjašala porabo: klice in smsje na minimum, tako da se mi to ne pozna več. Itak prekomerna uporaba povzroča glavobole.
Tudi jaz sem zelo nezadovoljna z Mobitelom.
Tolikokrat sem že bila oguljofana, da jih je lahko sram.
Včasih 1x pošlješ sms, naslovnik ga dobi npr. 3x.
Videno po izpiskih, ti zaračunajo vse sms-e.
Poslala sem pritožno pismo na Mobitel.
Kot naivni deklici so mi odgovorili,
da se zavedajo da imajo težave in da jim
lahko posredujem
– št na katero je bil poslan sms
– kolikokrat je bi preveč poslan
– točen datum in uro
in mi bodo naredili dobropis?!?!
Kaj ni njihova dolžnost, da v takem primeru obvestijo svoje naročnike o nepravilnostih delovanja smsov?
Mislim da totalno nategujejo ljudi.
Tudi glede plačevanja položnic…ko prideš 1x do npr zneska 17.000, se te potem kar nekaj časa drži, tudi če ne kličeš prav veliko.
Tudi na mobitelu nudijo veliko manj ugodnosti kot na simobilu.
Upam da bo simoblilu končno zalavfalo in da bo pridobil veliko mobitelovih naročnikov, ker z nami ravnajo kot z ljudmi ki jim je treba vse pobrati.
Forum je zaprt za komentiranje.