Mnenja o t2 operaterju
No, imam T-2 že od leta 2005. Zadovoljna. Na začetku so bili v zvezi s tehnično pomočjo zelo slabi, kakšnih 15 let pa so odlični. Vedno sem vse uredila hitro, pa če sem obiskala poslovalnico ali preko telefona. Do letos.
Moja izkušnja v njihovi poslovalnici v Kranju, v Mercatorju na Primskovem, je bila porazna. Dekle, ki jih predstavlja in je tam zato, da pomaga, je nesramno bitje, ki odlično obvlada obračanje oči in žaljiv odnos do stranke, svojega dela pa ne. Uspelo ji je iz zagovornice narediti nasprotnico.
Prizadevna, 23.09.2024 ob 09:16
No, imam T-2 že od leta 2005. Zadovoljna. Na začetku so bili v zvezi s tehnično pomočjo zelo slabi, kakšnih 15 let pa so odlični. Vedno sem vse uredila hitro, pa če sem obiskala poslovalnico ali preko telefona. Do letos.
Moja izkušnja v njihovi poslovalnici v Kranju, v Mercatorju na Primskovem, je bila porazna. Dekle, ki jih predstavlja in je tam zato, da pomaga, je nesramno bitje, ki odlično obvlada obračanje oči in žaljiv odnos do stranke, svojega dela pa ne. Uspelo ji je iz zagovornice narediti nasprotnico.
Se strinjam, veliko je odvisno na kakšnega agenta v poslovalnici naletiš. Ali začetnika, ali izkušenega. V Kranju grem jaz vedno v T-2 poslovalnico v stavbi pri treh (.)(.) Je velika verjetnost, da dobiš izkušenega.
Pri vsakem se lahko najde tudi slab znak. Pri izbiri ljudje ne opazijo za koliko časa jim obljubljajo nižjo ceno in ne vprašajo koliko znese naročnina po poteku cenejše naročnine. Menjal sem operaterja za T2 ampak po tednu dni sem sporočil nezadovoljstvo, prišli so in odpeljali aparate. Tudi za ‘najboljšim’ sledi boljši.
Boste videli ko bo prihajalo do težav pa ko bo treba težavo rešiti kako je s T2.
Večkrat se zadnje čase dogaja da si tri dni brez neta in kabelske.
Vedno rečejo ja so na terenu tehniki. In ko smo prvič rekli da so težave zadnje čase in da se bomo objavili je ena izmed odvratnih delavk rekel
Pa odjavite se kaj nas briga
Leta in leta smo bli tam, vedno prezadovoljni
Nikoli več
Kranjec718, 23.09.2024 ob 10:23
Se strinjam, veliko je odvisno na kakšnega agenta v poslovalnici naletiš. Ali začetnika, ali izkušenega. V Kranju grem jaz vedno v T-2 poslovalnico v stavbi pri treh (.)(.) Je velika verjetnost, da dobiš izkušenega.
Sicer je neumno od mene, da me je ta izkušnja obrnila proti podjetju, ker sem s storitvijo dejansko zadovoljna.
Morda sem razvajena, sem starejša generacija in so mi mladi zaposleni “sončki”, malce nepoznani. Sem pa po tem dogodku bolj spremljala obnašanje mladih zaposlenih in se bojim, da bom na podobno izkušnjo lahko naletela tudi kje drugje.
KATASTROFA!!! Zamenjala operaterja in šla na T2 (napaka! obžalujem, da se nisem prej pozanimala). Kupila telefon, ki ne dela. Na servis sem ga morala poslati sama, v T2 centru ga niso hoteli prevzeti. Telefon je prišel iz servisa in še vedno ne dela. Sem šla ponovno na T2 in ga želela zamenjati za delujočega. So me ponovno napotili na servis, ki naj bi bil tudi pristojen za odločitev o nadomestilu novega telefona. Torej: skleneš pogodbo s T2 in kupiš telefon. Če ta ne dela, ne moreš prekiniti razmerja, ampak moraš odplačati (nedelujoči!!!) telefon. Obrnila se bom ša na varstvo potrošnikov. Če ima kdo kak nasvet, bom vesela.
Simon765, 02.08.2022 ob 12:55
T2 – beži od njih kar te noge nesejo. Veliko obljub, ampak porazna izvedba. TV (optika) zmrzuje in pada dol) Na računih se pojavljajo tel št., ki so neznane. Zavrnem ta del računa in ga ne plačam – na reklamacijo odgovorijo pozno in so prej že poslali opomin za neplačan del računa. Prijavim jih na AKOS. Priznajo napako, ampak ne pa tudi stornacije opomina, ki je po njihovem del upravnega postopka. Skratka veliko težav in zato moj nasvet stran od njih.
Imamo podoben primer pri naši mami.
Spomnim se časov, ko smo imeli doma G-kabel internet in kabelsko tv. Redno so bile težave, vendar so jih hitro rešili, tehniki so prišli do tebe domov in so bili res prijazni. Danes smo naročniki samo številke. Stika z operaterji nimamo več samo še z njihovimi klicnimi centri, ki pa rešujejo zadeve procesno robotsko, počasi, brez čustev – samo biznis. Vsi večji operaterji delajo isto.
T-2 pa se mi je še posebej zameril. Poznam primer, ko je sosedu, ki je bil že precej v letih Telemach postavil optično omrežje (ki ga sicer ni rabil…) in je takrat sklenil novo pogodbo za tv, internet in mobitel. Kakšne pol leta zatem je k njemu domov prišel prodajalec od T2 in mu prodal idejo, da bi bilo dobro menjati operaterja. Sosed je bil takrat že precej dementen in je to kar mu je ponudil pod nos tudi podpisal. Ok, boste rekli, sam si je kriv, ne vemo kako je potekal pogovor med njima…Razumem te pomisleke, vendar težava je v tem, da mu je tehnična služba uredila samo internet in tv, sim kartico pa so mu poslali kar po pošti. Telemach je seveda izklopil njegovo številko on pa je Sim kartico odložil v kup kuvert in jo nikoli odprl. Razumem, da smo naročniki samo številke, toda, da za takšne primere ne moreš obrati nek bolj oseben pristop pa res ne razumem. Rad bi srečal tega prodajalca, da ga vprašam če je normalen. Spomnim se, ko sem bil pri njemu, da bi mu pomagal to rešiti in je že prej klical Telemach, da mu popravi TV od T2-ja. Takrat sem poslal na T-2 sporočilo, da je bilo to nemoralno (ni bilo nekih neutemeljenih obtožb ali zmerjanja), T-2 pa je odvrnil, da nepooblaščenim osebam ne morejo podati odgovora. Tudi sam sem bil njihov naročnik in so bili slabši od Telemacha in Telekoma.
Forum je zaprt za komentiranje.