Mnenja o t2 operaterju
Simon765, 02.08.2022 ob 12:55
T2 – beži od njih kar te noge nesejo. Veliko obljub, ampak porazna izvedba. TV (optika) zmrzuje in pada dol) Na računih se pojavljajo tel št., ki so neznane. Zavrnem ta del računa in ga ne plačam – na reklamacijo odgovorijo pozno in so prej že poslali opomin za neplačan del računa. Prijavim jih na AKOS. Priznajo napako, ampak ne pa tudi stornacije opomina, ki je po njihovem del upravnega postopka. Skratka veliko težav in zato moj nasvet stran od njih.
Tak način poslovanja in nedelovanja billinga in reševanja reklamacij je posledica poslovnih odločitev lastnika, ki je gradbinec in nima blage veze o telekomunikacijah. Posledično ima zaposleno takšno upravo, ki je nesposobna in politično nastavljena (parkira NSi in SDS kader), nesposoben je tudi kader ki naj bi delal na omrežju, razvijal IT, sesuta je jasno tudi administracija. Skratka sama golazen, storitve pa so iz leta v leto slabše.
Groza ta t2 prekinil sem pogodbo po treh mesecih zaradi slabega mobi signala internet z manjšo hitrostjo kot mi je poslau njihov svetovalec ponudbo in višjo ceno. Po dopisu da bi prekinil pogodbo prekinili brez obvestila datuma izklopa ostal brez neta in mobija(pa si potem zrihtaj drugega operaterja če nimaš nobene povezave) poslali račun 130 eur zaradi izgube ugodnost,prekinitve pogodbe,.. Sedaj bom vidu kako se bo razpletlo.V 25 letih odkar uporabljam net,mobi… še nikoli takšne pokvarjenosti.
Ko smo se priklopili na a1 živi poraz, vedno dol padalo in nikoli niso bili na razpolago. Nazaj so klicali naslednji dan itd. Končno po prigovarjanju možu smo nazaj na t2. Nikoli več drugega operaterja, ker smo prezadovoljeni, tudi mi smo že prej bili več kot 15 let. Včasih misliš, da kje profitiraš in na koncu ugotoviš, da si prišel v živo grozo.
Pejte stran od t-2. Mi smo ga podedovali od prejšnjega operaterja. Ne plačaš v roku takoj izklop. Niti ne pošljejo opomina. Zgodi se, da ni položnice, pozabiš plačat, hočeš plačat dva obroka skupaj……..ne ne , takoj izklop in črn TV. Programi zanič, v glavnem vsi slovenski, če grmi je pa itak katastrofa. Tako da razmišljamo o zamenjavi.
janja525, 19.09.2023 ob 16:13
Pejte stran od t-2. Mi smo ga podedovali od prejšnjega operaterja. Ne plačaš v roku takoj izklop. Niti ne pošljejo opomina. Zgodi se, da ni položnice, pozabiš plačat, hočeš plačat dva obroka skupaj……..ne ne , takoj izklop in črn TV. Programi zanič, v glavnem vsi slovenski, če grmi je pa itak katastrofa. Tako da razmišljamo o zamenjavi.
Za “Janja”: za katerega operaterja pa ti navijaš? A veš, da pljuvanje po konkurenci ne prinese uspeha?
popolnoma za nobenega. Prej smo imeli KKS kabelsko, ki jo je kupil T-2. Nikoli ni bilo težav, kot pravim, da je treba striktno pazit s plačili -vsak mesec. In seveda sledi tudi zaračunavanje ponovnega vklopa, pa ne samo na tv tudi na internetu. Tako da ne vem katerega operaterja izbrati, da ni pokvarjen kot so tile.
Živjo, še naša izkušnja s T2. Internet / TV in telefonija je tako kot pri konkurentih.. dela ne dela – tehnika pač.. Odnos, dokumentacija – prijava napak, neodzivnost, arogantnost – zaračunavanje ” ne objasnjenih” postavk .. Če imate trajnik priporočam pregled predplačili / saj za nazaj ne sprejemajo nobenih ”reklamacij”. Dvig cen 2x do 3x na leto – brez obvestila.. skratka na koncu po dveh letih (1 leto imaš podpisano ceno, ki se ne spreminja) je drugo leto naš znesek presegel 2x znsesek plačila v prvem letu. Iz cene 54 € na mesec smo po prvem letu prišli na 135 € + stroški za prekinitev razmerja(po dveh letih) + stroški uporabe njihovega modema in tv sprejemnika na koncu še cca 400 € tega… MOČNO odsvetujem! raje pojdite na morje za kakšen dan več….
Urška
T2 je zakon, pa od bilo koga je. Imajo vse porihtano v nulo in dobiš takoj pomoč, če jo potrebuješ, sicer zelo redko, ko pa jo, so neverjetno odzivni. O Telemachu pa ne bi, ker ima hčera v drugem delu hiše priklopljen in se zaradi veliko izpadov vedno priklaplja na naš T2. Smo tudi bili na A1 to je šele salamastika. Nikoli in nikdar več stran od T2, razen, če bodo razpadli, potem pa pač bog pomagaj.
Mene moti edino da imam sicer prenosa 100 gb ampak od tega samo 20 gb v gostovanju..kar pomeni da imam dejansko samo 20 gb prenosa saj t-2 skoraj kot da ga ni. V celem mesecu ulovim morda za 5% porabe na njihovo omrežje
Ostalo pa vse super .no ja,kot predhodnica,sam pa tja v tujini malo zašteka..ampak to mi tudi velecenjeni Telekom..tako da tu ni razlik.
Optika dela b.p., javijo se vedno , uredimo vse takoj..je pa malo tega..dolgo nazaj so mi določeni kanali zmrznili na t2-to go..zaradi posodobitve telefona..sem dobila v par minutah stare verzije na mail in je delalo. Celo svetovali so mi kako zaobiti težavo z ne predvajanjem t-2 to go izven eu ;-). Po najavi da bom odpovedala naročnino sem u minitki dobila zelo ugodno ponudbo..res,nimam pripomb. Na računih nikoli niĉ neobičajnega..se ujemajo z dejansko naročnino in porabo.
Dajmo vsemu skupaj malo smisla in reda, če je to sploh možno na tem forumu. Dajte tisti, ki hvalite in tisti, ki jamrate napisati sledeče:
– katerega operaterja imate: npr. Telekom, T-2, A 1, Telemach
– katero tehnologijo dostopa do storitev imate: npr. optično omrežje, kabelsko omrežje, bakrena parica, ADSL, VDSL, mobilni internet, radijski internet
– katere storitve ali pakete imate naročene
Stanje pri meni: optika T-2, vse storitve, zelo zadovoljen z vsem, razen z mobilno telefonijo, ker ima A 1 na mojih poteh manjšo pokritost kot Telekom, Telemach pa bo imel še slabšo. Tudi kvaliteto kodiranja TV programov in časovnega zamika nižajo, kar je posebej moteče pri športnih prenosih. Pri ceni me jezi, da višje popuste ponujajo le novim naročnikom, ne tudi starim.
A T-2? Lastne izkušnje z njimi nimamo in je tudi nikoli ne bomo imeli. Imamo pa tole izkušnjo: Starejši znanec za stacionarni telefon in televizijo (programska shema M) – BREZ ogleda za nazaj, plačuje 46 eur mesečno. Ja, brez interneta, ker ga nima za kaj imet. Ob preverbi pri operaterju, zakaj tako visoka cena za (skorajda) nič in kaj lahko storijo, so odgovorili, da je stranka vezana za dve leti in da so ji za prvo leto vezave upoštevali – pazi – celi 10 % popusta… Uau …
Dodaten komentar ni potreben. Kako jim je pri takem odiranju strank uspelo podjetje spraviti v stečaj – so se učili od najboljših, najbrž…
Dodam samo še, da je še deklca na šaltarju izjavila, da to je pa res nekorektno in oderuško.
Forum je zaprt za komentiranje.