Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice m+m si se že vrnila iz Mauritiusa?

m+m si se že vrnila iz Mauritiusa?

Hi !

No, pa sva se tudi midva vrnila iz rajskega Mauritiusa. Bilo je nepozabno, čudovito, žal
pa je prehitro minilo. 10 dni je bilo komaj dovolj, da sva si ogledala otok in si privoščila
še nekaj lenarjenja na plaži.
Kot je že m+m napisala zahodna obala je zakon, kajti sončni zahodi so resnično čudoviti,
vsak večer sva ga nestrpno pričakovala, občutek imaš, da kar slišiš kako zacvrči morje,
ko sonce pade vanj…

Poki !
Poročnih oblek nisem opazila, vsaj ne klasičnih belih, če pa se morda želiš poročiti v
sariju ali pa v sega obleki potem to ne bo problem !

Lep večer še naprej !

Živjo, Isabella!

Sem že od ponedeljka mislila nate. Pa nekako nisem našla niti volje niti časa, da bi šla malo na net. Ko pa sem ga sedajle odprla, sem videla, da si se ti ravnokar oglasila. Res se ti iskreno zahvaljujem, da si pogledala za obleke. Hvala. Se bom pobrigala, da jo bom pri nas kupila – ali pa čez mejo.

Vprašala pa bi te še nekaj. Ne spomnim se iz prejšnjih odgovorov. A sta šla z Exotic Toursom na Mauricius? Če ni skrivnost, bi te vprašala, koliko sta odštela. Midva sva dobila njihov predračun, pa pride vse skupaj okrog milijončka. Pa se mi zdi ful drago.

Aja, kaj pa komarji? In tista bolezen, ki jo dol prenašajo? Sta bila mogoče v zalivu Grand Baie? Se od tam vidi ta prelep sončni zahod, ki ga vse tako pohvalite, da se nam že kar cedijo sline?
V katerem hotelu pa sta bila? Midva greva novembra v Mont Choisy.

Kaj pa polet? Se ga da preživeti?

Hi !

Ja tudi naju je kar pošteno zvijalo, ko sva zbirala ponudbe naših agencij, ker pa živiva na meji z
Avstrijo imava navado, da še malo k sosedom pogledava kaj ponujajo, tako nama je neka Avstrijska
agencija poslala ponudbo za Hotel Le Mauricia v Grand Baie z Air France. Iz njihove ponudbe sva
ugotovila, da je samo letalska karta za 130.000 sit cenejša od tiste, ki jo nama je ponujal Exotic tours,
nakar sva se s pomočjo informacij, ki sva jih zbrala po različnih forumih odločila za nekoliko cenejši
hotel Villas mon Plaisir, najine želje sva sporočila na Exotic tours jih prosila za predračun in bila
sva presenečena. Za 9 nočitev z polpenzionom v prej omenjenem hotelu, polet z Air France preko
Pariza (nazaj sva letela z Air Mauritius), transferjem, zdravstenim zavarovanjem in odpovednim
rizikom sva odštela dobrih 600.000 sit.
Med drugim sva bila tudi v zalivu Grand Baie, nisem prepričana, da se od tam vidi sončni zahod,
saj je zaliv tako zaprt, da ne vidiš na odprto morje, verjetno pa je odvisno tudi od lokacije hotela saj
je zaliv velik midva pa sva bila samo na začetku.
Glede komarjev in “cikunguje” pa ne skrbi. V hotelskih vtičnicah so tiste napravice, ki odganjajo komarje, seboj pa sva imela tudi lučko proti komarjem, tako da autana niti nisva potrebovala, “čikunguja” pa je pod nadzorom na poseljenem omočju je praktično ni.

Sam polet niti ni tako dolg 2 uri do Pariza in nato 12 ur do Mauritiusa, je pa res, da te utrudi vožnja do letališča in potem čakanje tam, tako sva bila skupno na poti kar 24 ur. Vendar verjemi Mauritius je vreden tega.

Lep večer, če te še kaj zanima pa kar vprašaj !

Dva dni nazaj sem srečala znance, ki so bili za prvomajske praznike na Mauriciusu. Prvi par je za potovanje odštel 1.200.000 sit (za oba), ker sta rezervirala že nekaj mesecev prej. Drugi par je čakal do zadnjega tedna in dobil aranžma že za 250.000 po osebi. Sicer je bil hotel na nekoliko nižjem nivoju, toda nista imela nobenih pripomb. Splača se malo pogledati okrog po agencijah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close