Mladi športniki kar padajo po tleh. Kaj je krivo?
O pa ja, 29.01.2022 ob 16:21
Mislim, da ni vse povezano s cepivi, saj so fuzbalerji cepili že par let pred korono.
Zdaj s cepljenji, pa še ostali.
Športniki so verjetno jemali tudi kakšne zvarke za moč ali kaj takega… saj smo to videli že veliko pred korono in cepljenji.
Zdaj pa se ostala populacija…
Je narava njihovega športa, treningov zelo veliko tveganje za srce in posledično za kapi. To se je vedelo že pred korono in smrti zaradi tega so bile že prej, to ni nič novega in noben dokaz, da je s cepivom, zaradi tega dejstva, kaj narobe.
Še dobro da nam nisi podal kakšnega legitimnega seznama teh športnikov kot to lahko zasledimo na fejsbuku. Ti so seveda pravi znanstveni dokaz za te slaboumno funkcionalno nepismene anticepilce. Podaš seznam 100 ljudi, ki so umrli v zadnjem letu, vključiš vse starosti od 50 letnih veteranov, 12 letnih otrok, niti slučajno ne podaš kakšne reference za primerjavo predhodnih let, kjer mimogrede nihče ni zbiral teh podatkov, kaj šele da bi podal kakšno splošno razmerje iz medicinskih studij. Poleg tega po mnenju anticepilcev niti slučajno ne more biti razlog za več težav s srcem sam COVID, ki dokazano vpliva na srčnožilni sistem, pač pa je za njih podan seznam 100 umrlih športno aktivnih ljudi neizpodbiten dokaz, da je krivda v cepivih. Zresnite se, postanite funkcionalno pismeni in začnite kritično razmišljat, odvrzite svoje vraževerje anticepilci in se cepite.
okthfgsš, 29.01.2022 ob 16:53
Ko sem imela jaz gripo, mi je bil računalnik zadnja stvar na tem svetu, saj še pokonci nisem mogla biti. Nekako prespiš dneve v polzavesti. Ti imaš očitno blažev žegen, če ti paše biti na računalniku. Samo potrditev, da gre za navadno blago virozo. Jezus, kot da so ljudje začeli zbolevati s covidom.
Aja. Med drugim imam omedlevico, zato pišem. Prejle sem šel na wc in skor ruknil po tleh.
Meni je to samo dokaz, da si idiotka. Za mano je 1 teden ležanja v pojstli z boleznijo, ki ni niti približno prehlad, niti blaga virozica. Samo v tvoji bolani glavi, sem seveda na kompu. Rajši še naprej beri FB in sledi svojim vodjem, ki vas imajo za norca in za svoje kampanje, ki jim prinašajo lepe denarce, tam je čtivo za neumne ljudi.
Po pol leta se cepim, 100%. Nočem več kovida. Ti bom dal blago virozico. Zaradi mene se ne cepte, sam ne pa traparij pisat pa jih postavljat za sveto. Vse so zgolj teorije nekega ljudstva. Pa vaše glupe kampanje proti maskami.
Forum je zaprt za komentiranje.