Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mladi športniki kar padajo po tleh. Kaj je krivo?

Mladi športniki kar padajo po tleh. Kaj je krivo?

Morda cepivo?

Odgovor na objavo uporabnika
Pogoste omedlevice, 29.01.2022 ob 13:36

Morda cepivo?

Bele miši se ti tudi prikazujejo, ubogo razpadajoče truplo? Kako trava raste že tudi slišiš?

Cepivo zagotovo ne, so rekli cepljeni, ki padajo po tleh

Že od nekdaj padajo. Ampak anticepilci spet vidijo teorijo zarote…Vsaka znanstvena razlaga je za njih laž. Butljem je res težko kaj razložiti, zdravniki so že obupali, vsak dan ponavljati., Cepite se, je učinkovito in varno.

Cepilni genocid. Fašisti ste genocidniki.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650274306118829&id=100034087953976

Nisem cepljen zaradi drugih težav in do zdaj mi je uspevalo šofirat med okužbami. No pa sem zbolel. Ne poslušat teh bedakov od Ludija in Robija. Cepite se. Zdaj če še enkrat razmislim, bi se rajš cepil, kljub večjem tveganju, da se mi določena težava pojavi. Zdaj sem ziher, da se cepim čez pol leta, ker nisem naredil nič. Vam bom jst dal gripico. Tole kar mam zdaj ni hec.

Aja. Med drugim imam omedlevico, zato pišem. Prejle sem šel na wc in skor ruknil po tleh.

Dr. Fauci zatrjuje, da to že ne more biti od ‘cepiv’. Par možganskih celic je dovolj za preverjanje:   https://www.odpriteoci.si/post/skrivna-navodila-dr-faucija-zdravnikov-znanstvenikov-ki-so-opravljali-prve-teste-s-kovid-zvarki

Za cepljene ovce nikoli ne bo krivo cepivo, pa če bodo en za drugim padali ko domine. Nikoli ne bodo priznali nobenega stranskega učinka. Sploh zdaj, ko so vsi bolni se skrivajo v stanovanju in nočejo priznati, da jim je tretji šus prinesel probleme. V našem kraju je kar nekaj takih, ki se izogibajo folku, samo, da ne rabijo povedat, kako so tretjič cepljeni in zdaj vsi nikakvi.

maybe injuries

anticepilci so butlji, 29.01.2022 ob 15:35

Nisem cepljen zaradi drugih težav in do zdaj mi je uspevalo šofirat med okužbami. No pa sem zbolel. Ne poslušat teh bedakov od Ludija in Robija. Cepite se. Zdaj če še enkrat razmislim, bi se rajš cepil, kljub večjem tveganju, da se mi določena težava pojavi. Zdaj sem ziher, da se cepim čez pol leta, ker nisem naredil nič. Vam bom jst dal gripico. Tole kar mam zdaj ni hec.

Julij Cezar?

Violica385, 29.01.2022 ob 14:14

Že od nekdaj padajo. Ampak anticepilci spet vidijo teorijo zarote…Vsaka znanstvena razlaga je za njih laž. Butljem je res težko kaj razložiti, zdravniki so že obupali, vsak dan ponavljati., Cepite se, je učinkovito in varno.

spokaj s takimi, no . Jasno, da od cepiva.  Samo vi si tega nočete priznati.

Hggcv, 29.01.2022 ob 15:56

Za cepljene ovce nikoli ne bo krivo cepivo, pa če bodo en za drugim padali ko domine. Nikoli ne bodo priznali nobenega stranskega učinka. Sploh zdaj, ko so vsi bolni se skrivajo v stanovanju in nočejo priznati, da jim je tretji šus prinesel probleme. V našem kraju je kar nekaj takih, ki se izogibajo folku, samo, da ne rabijo povedat, kako so tretjič cepljeni in zdaj vsi nikakvi.

To sem tudi sama opazila pri sosedih,sploh jih ne vidim več

anticepilci so butlji, 29.01.2022 ob 15:36

Aja. Med drugim imam omedlevico, zato pišem. Prejle sem šel na wc in skor ruknil po tleh.

https://www.odpriteoci.si/post/skrivna-navodila-dr-faucija-zdravnikov-znanstvenikov-ki-so-opravljali-prve-teste-s-kovid-zvarki

Ojoj.?

Center za ravnotezje??

Virus( bilokateri) fali pot in zaide iz nosu/ grla naprej. Potem vrtoglavica/ omotica/ omedlevica.

Mislim, da ni vse povezano s cepivi, saj so fuzbalerji cepili že par let pred korono.

Zdaj s cepljenji, pa še ostali.

Športniki so verjetno jemali tudi kakšne zvarke za moč ali kaj takega… saj smo to videli že veliko pred korono in cepljenji.

Zdaj pa se ostala populacija…

O revček. Na forumu pa lahko visiš?

Ko sem imela jaz gripo, mi je bil računalnik zadnja stvar na tem svetu, saj še pokonci nisem mogla biti. Nekako prespiš dneve v polzavesti. Ti imaš očitno blažev žegen, če ti paše biti na računalniku. Samo potrditev, da gre za navadno blago virozo. Jezus, kot da so ljudje začeli zbolevati s covidom.

To ni res.

. https://youtu.be/DnaIHtGa_tw

Preboleli brez cepljenja, prakticno brez simptomov. Se hecas, ali si v ogrozenih letih, nezdravo zivis itd..

Sorry, vendar jaz sem tudi gripe skoraj padal po tleh na poti do kopalnice… Vse je relativno…

Ko sem imela gripo 15 let nazaj, sem bila sama doma in skupaj padla, ko sem vstala, s kavca do kuhinje.. Vrocino skoraj 40..

Zdaj pri kovidu 14 dni nazaj, ce sin ne bi imel vrocine, ne bi vedela, da, sem tudi jaz pozitivna.. Minimalno sem bila nahodna.

Po mojem zaradi prekomernega uživanja alkohola.

Slaboumnih anticepilcev ne poslušajte, ker so škodljivi za zdravje in smrtno nevarni,        Poslušajte zdravnike, imunologe…

Na lastni koži preizkušati takih zadev, ni vredno. Ravno zaradi tega raje poslušam priporočila stroke in sem raje cepljen kot ne. Ko te doleti je prepozno. Res pa zadeva je zelo varljiva, nekateri prebolevajo na zelo blag način, drugi trpijo, zato prihaja do tega, da ljudje ne verjamejo, ne razumejo, da so taka odstopanja med ljudmi, sploh med tistimi, ki so pred boleznijo veljali za zdrave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close