Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mislite da je kaj moznosti?

Mislite da je kaj moznosti?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 08.10.2021 ob 15:17

Lejounotmlegre, 08.10.2021 ob 14:45

Ampak ti pa si in maš okol sebe same bolnike. Ga ni tedna v mesecu, da neb tebi ali nekomu okol tebe, pa magari znancu…kobajagi.. nekaj falilo in da so dohtarji na tapeti.

Jaz sem trenutno zelo zadovoljna z obravnavo na travm.kliniki v Lj, tudi na urgenci, samo da imam zdaj več stika s travmo. Vse pohvale zdravnikom, znajo tudi po telefonu zelo dobro razložiti, potolažiti, ko ni obiskov vsak dan, ljudje pa starejši, naglušni in nezmožni sami komunicirati s svojci.

Se mi zdi prav, da se oglasim in da se kdaj tudi pohvali medicinsko osebje, ne da špilamo google zdravnike in postavljamo diagnoze.

Bi sla ti s tem gospodom, morda si tako posrecena pri doktorjih?

Si predstavljas, ko omenjas travmo. Da imas hud pretres mozganov, pa te posljejo domov. Doma padas v nezavest, pa prides k sebi, bruhas…( karikiram). Hocem povedat da meni to ni normalno.

Upam da ta vascan ga pelje v drugo bolnico, ali da vztraja da ostane v bolnici in gre sam domov, pa jim bodo naprave hitro proradile.

a je to po slovensko napisano

avtoimunost in vidni živci, 08.10.2021 ob 16:12

Lahko vidni živec.. skotom ( okvara), nevritis ( vnetje vidnega živca) – se če se odkrije pravočasno, se lahko s kortikosteroidi umiri to vnetje/stanje. Drugale človek laho oslepo .-Vem, ker sem dala v mladosti skozi vnetje vidnega živca – 2x – zdravljeno z udarnimi dozami kortikosteroidov v infuzijah,  pa direkt v “bulbus” čebulo zrklo očesa…..hospitalizacija 3 dni vsakič . Imam pa tekom let razvite tudi ostale avtoimune bolezni sicer.

Lahko polsedica tletja v telesu dolgo časa kakšne imunske bolezni, torej avotimuna da niti ni vedel, ali pa če že ima kakšn avtoimuno,  pa udari potem tudi na vidne živce lahko.

A je cepljen morda?

Ojoj, ti imas pa tudi hude tezave. ?

Ne, ni cepljen. Redno se je testiral le.

Ne morem razumet, da ga niso obdrzali. V ned bo 2 tedna, on se ne ve vzroka. Posljejo domov. ?

šnelca, sem prebrala celo tisto norijo, ki si jo spravila na FB

pa se zavedaš, da pišeš z imenom in priimkom in obtožuješ človeka po imenu in priimku – ni več tako nedolžno kot tu gor v anonimnosti

poleg tega še prosiš, da se ne deli ven iz skupine, halo, skupina ima 15.000 članov, itak da bo šlo ven

Hvala. Sem prebrala napisano kar ste predlagali.

Temu vascanu sem predlagala da ga pelje (ce bo zelel) v novo okulisticno samoplacnisko ambulanto. Bolje to kot nic.

šnelca spet v akciji, 08.10.2021 ob 19:14

šnelca, sem prebrala celo tisto norijo, ki si jo spravila na FB

pa se zavedaš, da pišeš z imenom in priimkom in obtožuješ človeka po imenu in priimku – ni več tako nedolžno kot tu gor v anonimnosti

poleg tega še prosiš, da se ne deli ven iz skupine, halo, skupina ima 15.000 članov, itak da bo šlo ven

Ne blodi! In ne skaci v teme o slepoti.

Sodelavcu se je zgodilo točno to – nenadoma oslepel. Diagnoza : nezdravljen diabetes. Zdaj je na inzulinu in dieti in je vse ok.

Sicer pa če ni placa, da ga obdržijo na opazovanju je to zato, ker je osebje prezasedeno z necepljenimi na covid oddelkih.

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 19:24

Ne blodi! In ne skaci v teme o slepoti.

jah glej, kot hočeš, tvoj problem, jaz sem te samo opozorila, si dala imena, slike, naslove …

in kot vidim komentarje, se je tvoja dolga pisarija že delila

šnelca spet v akciji, 08.10.2021 ob 19:31

jah glej, kot hočeš, tvoj problem, jaz sem te samo opozorila, si dala imena, slike, naslove …

in kot vidim komentarje, se je tvoja dolga pisarija že delila

O cem ti govoris, pa kaj skaces in smetis temo?? Si padla z lune, kot prejsnji petek?? Al kaj je s tabo?

A zdaj kar se okrog po svetu dogaja je Šnelca kriva? Za koronavirus ona kriva. Ce pada dez Šnelca kriva.

Pa kaj ste tu iz poboljsevalnice uletele kot bolhe za mano.

Vozi!

Diabetes, 08.10.2021 ob 19:31

Sodelavcu se je zgodilo točno to – nenadoma oslepel. Diagnoza : nezdravljen diabetes. Zdaj je na inzulinu in dieti in je vse ok.

Sicer pa če ni placa, da ga obdržijo na opazovanju je to zato, ker je osebje prezasedeno z necepljenimi na covid oddelkih.

Ce vec ves o tem:

Koliko je imel sladkor oz vrednost glukoze?

A je tudi tako crno videl, in koliko casa da se je vid popravil?

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 19:36

O cem ti govoris, pa kaj skaces in smetis temo?? Si padla z lune, kot prejsnji petek?? Al kaj je s tabo?

A zdaj kar se okrog po svetu dogaja je Šnelca kriva? Za koronavirus ona kriva. Ce pada dez Šnelca kriva.

Pa kaj ste tu iz poboljsevalnice uletele kot bolhe za mano.

Vozi!

hmmm… te lepo opozorim, da bodi previdna, ker se ti lahko obeta kaka ovadba ali tožba?  kot sem prebrala jaz lahko prebere vseh 15.000 ljudi v skupini. in ti meni v zahvalo ‘vozi!??

šnelca spet v akciji, 08.10.2021 ob 19:47

hmmm… te lepo opozorim, da bodi previdna, ker se ti lahko obeta kaka ovadba ali tožba?  kot sem prebrala jaz lahko prebere vseh 15.000 ljudi v skupini. in ti meni v zahvalo ‘vozi!??

Kaj si ti prebrala? Kaj si ti Šnelco spet videla? Pa si obsedena, bolna v glavi ali imas zle duhove?

O cem ti govoris? Imas dokaz, sliko, link??

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 19:50

Kaj si ti prebrala? Kaj si ti Šnelco spet videla? Pa si obsedena, bolna v glavi ali imas zle duhove?

O cem ti govoris? Imas dokaz, sliko, link??

vprašaj svojo ‘prijateljico’.

šnelca spet v akciji, 08.10.2021 ob 20:04

vprašaj svojo ‘prijateljico’.

Tebe sprasujem. Ce me necesa obtozujes, potem dokazi tu in zdaj.

Jaz tudi tu nalepim sliko, link.

Ne dovolim da se me vsak tu na forumu privosci, kakor se mu sprdne. In me blati, pljuva.

Tako da al dokazi, al se opravici za pomoto.

Nimas nic za dokazat, torej brezpredmetno. Samo da srackas in se me kao reva privoscis. Res si bedna v dno duse.

Brezpredmetno.

Ob petkih pa imate zgleda popadke.

Si cepljena? Mas vrocino? Blodnje?

Svasta, to kar je po tem forumu nisi videl nikjer drugje.

Snelca vam je kriva za vse.???

Sprjet in pregledan v eni drugi bolnici, takoj. Vzrok prepisujejo visokemu krvnemu tlalu. Zgleda da je imel zadnje case tlak 180-190 in nic ni cutil. Nezdravljen tlak pa mu je pustil posledice na oceh. Caka ga operacija. Izida ne znajo predvidit, torej lahko uspe, lahko ne.

Moje mnenje – Saj ne recejo zastonj da je visok tlak tihi ubijalec.

Vem iz izkusenj, to imas kot tempirano bombo v sebi.??

Upam da mu uspe. Kot vsakemu zelim da je zdrav. In zdrav umre, od starosti.?

Šnelca_783, 08.10.2021 ob 12:30

Prosim brez zaljivk!

Na stvari se ne spoznam, ne mislim pa zdaj “studirat oftalmologijo”.

Znanec pri 66 je se prejsnjo nedeljo delal v eni manjsi vaski gostilni( lastnik) vse dela sam( kuha, pece kruh…), pospravil, uredil racune in kaso ter odsel domov.

Cez noc je sel na wc in ni vec videl. Oziroma bolj crne obrise.

Sel je k zdravniku, v izolsko bolnico, tam problemu niso bili kos in niti niso vzeli resno. Zato ga je vascan peljal v Lj. Prvic prideta, naprave ne delajo. Ga narocijo cez 2 dni, poklice prej ce vse dela, pride gor spet nic ne dela. Gre domov.

Neresnost se mi zdi za tak primer, ignorantsko obnasanje v primeru izgube vida.

Ko je sel v izolsko je videl neke crne obrise ljudi oz sence. Zdaj ta teden ne vidi nic.

Od cesa pride to nenadoma? Ali to pomeni res trajna izguba vida.

Hudo mi je zanj, povedali so da je zelo zalosten. Razumem.

Od prej bolezni nima. Kar je hodil redno na testiranje s to palcko v nos. Te palcke ko imajo toliko presezenih kovin, tako pri sebi razmisljam, morda se slisi bedasto, da bi bile povod/ vzrok te slepoti.

Oseba nima sladkorne, ocal ne nosi.

Mozganska krvavitev??

Meni so v bolnici rekli, naj bom pozoren na te znake, da so to znaki ODSTOPA MREŽNICE (oftalmolog v Bolnici ti razširi zenice s kapljicami in pregleda očesno ozadje, če je mrežnica leži ali je odstopila), in to je URGENTNO STANJE, operacija POD NUJNO, ker lahko oslepiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close