misli, da ima dolgega
Ja dober no a se res ne znate normalno pogovarjat in samo napadate ljudi. Vsak ima pač svoje poglede in razmišljanja na stvari, dogodke. Ni nujno da se bo 100 ljudi strinjalo in soglašalo z zadevo. Čisto normalno je da bo imel vsak svoj komentar. Ampak kar je preveč je pa preveč. Pa kaj če tip reče da ma 30cm, hvala bogu sej to ni nč slabga, sej se z lepim hvali, če ga pa nima je pa itak njegov problem, če laže. S tem da se hvali ne bo še nič naredu in popravil, če mu pa to velik pomen pa tud uredu. Vsak zase ve kaj je dober za njega
Ni popolnih ljudi, so samo popolni trenutki. Poskušajte jih najti in uživaje v njih.
MAVRIČNI…. pejt k psihiatru! Že dve leti nakladaš eno in isto sranje in se ne premakneš nikamor! Dej začni živet! Iz problematike o dolžini je zdej razprava prišla do ne vem kakšnih duhovnih bedarij! Itak je zate bolj pomembna ljubezen, če pa sploh še nikol seksal nisi in ne veš kaj seks sploh je!!!
Mavrični, kot sm rekla, pejt k psihiatru! Za 31 let si precej nezrel in čist napačnih nazorov! Ne mislt da si zdej odkril ameriko ker bereš ne vem kakšne poduhovljene knigce. Tud js preberem kako tako zadevo, pa zato še nism tak zaslepljena kot si ti. V ljubezni boš imel tako kot si boš postlal, in če boš prepričan da si suženj če zadovoljiš žensko… no, sej ne vem, kdo ti lahk pomaga. Res najbolš da greš za župnika.
Ti bom povedala iz lastnih izkušenj. K sreči(?) sem naletela na partnerje, ki so imeli ekstremno malega, povprečnega, nadpovprečnega in ekstremno velikega. Najbolj bedno je bilo sexat s tistim nadpovprečnim. Veš zakaj? Ker se je brigal smo za svoj orgazem in mislil kako on vse to obvlada. Bilo je pa tako katastrofalno, da umreš zraven. Najboljše mi je bilo pa z ekstremno velikim (dolžina + obseg). Sploh, ker se je zelo, zelo potrudil zame in šteje to več kot ostalo. Če rangiram dalje, je potem na vrsti ekstremno mali, ker tudi on zna uživat v sexu. No, ampak saj to ni važno. Kar šteje, je to, da je sex kvaliteten, če se tako moški kot ženska potrudita zanj. Pri moškem pa šteje tako dolžina kot obseg kot tehnika.
Mavrični… dej… ne nakladi, ne vem kak dolg te berem, odkar pomnim, pa nej bo dve leti al pa pol leta! Sej se ti ne da izognt če pa pr vsaki temi težiš pa neki brezveze klobasaš, pa neke lubčke pošiljaš tistim ko se pač strinjajo s tabo – ma boli k**** njih za tvoje poljubčke. No, v tem času bi lahk kej “zrasu”, glede na to da bereš ne vem kakšne knjigce za duhovno rast… To je dragi moj internet, pejt vn v life poljubčke talat, bo mel mogoče mal več haska! Postavi se že enkrat na realna tla! Prou na živce mi greš ker morš vedno neki moralizirat in obtoževat ženske da so lahkoživke in ne vem kaj še vse.
In zakaj bereš moje vrstice bistrosti.
Pa kot si dejala, to je internet.
Mogoče ti še ni kapnilo, da je to ene vrste zabava.
In jaz to jemljem kot zabavo.
Zakaj jo ne bi še ti?
Resnično življenje pa jemljem malce resneje.
Forum je zaprt za komentiranje.