misli, da ima dolgega
mavrični princ. Imela sem dva partnerja v dveh dolgoletnih vezah, tako da nisem ravno lahkoživa. sem v zgodnjih tridesetih letih. če bi bilo samo do seksa, bi od njega že zdavnaj šla. v vezi pa sem rada lahkoživa, pohotna, strastna 😉 a si ne želi tega vsak moški v trenutkih, ko gre za seks…razen tisti, ki mu ni do seksa…recimo tebi-frigid….pa jo imej, ki ji ne bi bilo do seksa, ampak “bi te imela samo rada” hehe.
sicer pa pa ti priporočam, da skušaš tudi razumeti, kar bereš, če bo šlo. napisala sem, da ga imam rada, drugače bi že šla, torej mi ne gre samo seks po glavi…
sicer pa-imela rada ali ne-še vedno je premajhen…tako kot pri ženskah-jo imel rad ali ne, še vedno te lahko nekaj na njej moti, a ne?, pa naj bo to telesna hiba ali karakterna…
s svojim hvaljenjem o ogrooomnem si pa tudi sebi narisal en zelo lep obraz 🙂
Sam jaz nisem Mavrični princ.
Če si pa tega ne moreš zapomnit kakšen nick mam pol pa ni čudno da se ti zdi majhen.
Ti že veš, kako je s to tvojo ljubeznijo.
Verjetno tud tvoj fant čez tebe šimfa kako si zanič v postelji ali pa imaš majhne joške.
Pa brez zamere
Zadnjič je eden izmed forumašev na enem izmed sosednjih forumov napisal, da je povprečje za Evropejce 13-14 cm. Sicer pa s Evropejke itak nimamo za kaj pritoževat se mi zdi. Ena izmed prostitutk v filmu Kurba je jasno nakazala kakšna je razlika med dolžinami azijcev, evropejcev in črncev. Samo, dragi moji, važen je zelo, zelo sploh obseg. Lahko ima pa 25 cm pa obseg 8, bo bolj bogo a ne:-) (no, mera je zdaj čisto tako na pamet rečena, tako, da si jo itak težko predstavljam)
Mavricni ti pa si res zelo cuden. Ves cas poudarjas ljubezen, hkrati pa govoris o suzenjstvu. Saj ce svojo punco spolno zadovoljis se nisi suzenj, ampak to pomeni, da se res popolnoma dopoljunjeta, v ljubezni, seksu, itd. Razen ce si seks jemljes kot suzenjstvo – potem pa ti ni pomoci, daj ga v kletko pa bo na varnem in saj ves kaj lahko se z njim delas –
lahko lulas.
pozdrav
eh ja, tale princ 🙂 je res en pubertetnik. razburja se zaradi nicka, postaja žaljiv, če se govori čez moške. in da, dragi moj, morda tudi mojemu kaj na meni ni všeč, morda se oglaša na Moškem čveku in šinfa čez mene..tako je to…in če upoštevam tvoje besedičenje od prej “potemtakem tudi on ni sposoben ljubezni oz. me ima premalo rad”. eto, vidiš, princ (za viteza si premalo možat), spet dokaz, da moški niso nič boljši.. 🙂
sploh pa, zakaj se ti hvališ in pišeš, da imaš ogroooomnega, če dolžina ni pomembna, temveč samo ljubezen!
Nisem rekla da ljubezen ni pomembna, vseskozi ti hocem samo dopovedati da je seks v partnerstvu tudi zelo pomemben in je dopolnilo ljubezni!!! Me pa zanima koliko zensk si v zivljenju ze imel, ce tako razmisljas. Naj bom malo nesramna – lahko imas samo frigidne – pa brez zamere. Saj ce si normalna zenska zeli spolone potesitve se ni pohotnica ampak zgolj NORMALNA zenska. A razumes?
Forum je zaprt za komentiranje.