misli, da ima dolgega
Pomoje so pa tebe, Mavrični, starši mal preveč seksualno zavrli(to se kr dogaja!). Poskusi se čimbolj vključit med vrstnike in še boljše, med mlajše in jih čimbolj dobro opazuj v odnosih…, brez obsojanja, seveda. Boš videl, da boš spremenil miselnost in se tudi naučil določenih pristopov.. Ni vrag, da dobiš kašno frjlico, le blokade v glavi STRAN!
Uciteljica 6. razreda OS vprasa ucence:
> > > > > “Kateri del cloveskega telesa se poveca za 10x ko je stimuliran?”
> > > > > Nihce ni odgovoril dokler ni mala Mojca vstala, besna, in rekla:
> “ne
> > > > > bi smeli sprasevati sestosolcov take stvari, zatozila vas bom
> > > > > starsem in boste leteli s sole!”
> > > > > Potem je sedla, uciteljica pa jo preprosto ignorira in se enkrat
> > > > > ponovi vprasanje. Po dolgi tisini vstane mali Miki in odgovori:
> > > > > “Del telesa, ki se poveca za 10x ko je stimuliran je ocesna
> zenica.”
> > > > > “Zelo dobro, Miki”, rece trsica in se obrne k Mojci, “Zate mlada
> > > > > dama pa imam samo tri stavke…
> > > > > Prvic: imas umazane misli.
> > > > > Drugic: nisi naredila domace naloge.
> > > > > In tretjic: nekega dne bos ZELO, ZELO razocarana”
> > > > >
> > > > >
Tanja, omenila si, da je tip bolj okrogel. Če bi shujšal kak kg, bi pridobil na 1 cm.:-))))))))
Saj vem, da ti ni vseeno, niti meni ne bi bilo. Tipi (tisti s takratkim) vedno opevajo neko tehniko in blabla…. samo tolažba, če mene vprašaš.
Jaz imam tudi rada neki konkretnega in ga hvalabogu tudi imam; nad 20cm in obsežnega.
Joj ženske kakšna bedasta razprava! Če ima tip manjšega tiča, te naj pa zraven z roko rajca al se dajte pa same, pa bo. Saj ni vse v dolžini in debelini, lepo vas prosim!!! Ja kakšne češple pa imate – kot lavor???
Pa nehajte pljuvat po Mavričnem vitezu, fant ima pač drugačen pogled na življenje in partnerski odnos. Je malce bolj poduhovljen in ne postavlja seks na prvo mesto. Jaz ga popolnoma razumem. Tudi sama sem včasih strašno rada seksala, odkar se pa ukvarjam z duhovnostjo, ugotavljam, da mi je to vedno manj pomembno. V življenju so pomembnejše druge stvari kot pa velikost tiča, jošk, riti in podobne bedarije.
Forum je zaprt za komentiranje.