Ministri
he he he.
Ja dokazi…
Moja beseda proti politikom…
A ti se ne ves, da so veze pri politikih res visoke,
pa ceprav se govori, da so pred vsemi enaki…
So pa vsi enaki – tako levi kot desni – imajo veze povsod.
No pa me zanima, zakaj ti (kraljica) tako gorece podpiras
desnico.
Res me zanima zakaj? Pa ne mi odgovorit, da bos bolje zivela…
Dva človeka s katerima službeno sodelujem in sta zaposlena na dveh različnih ministrstvih sta bila ta teden premeščena znotraj ministrstva in del nalog ne smeta opravljati. Oba sta višja svetovalca 3 in nista politično opredeljena. Poznam pa eno, za katero se ve, kako je politično opredeljena (tudi višja svetovalka) in so ji prijazno namignili, da naj se čimprej pobere….Skratka dobro bodo počistili in predvidevam pripeljali boljše strokovno osebje….
logično da bo zmagovalec pripeljal svoje ljudi kaj je tukaj čudnega?
jaz bom zmagal v svojih vrstah bom imel pa izdajalca al kaj?
moti me samo to ker se tabeli tako bunijo zakaj so po vojni potovkli toliko belogardistov. čisto logično, sej so jih še premalo. valda zmagovalec kroji pravila . nej barabe bele raje povedo kok bi jih oni pospravli če bi slučajno zmagali. živeli bi v najhujšem terorju. kaj bodo meni razni bajukovi belogardisti kle solili pamet. pobere naj se v argentino.
ja. sem rdečkar pa ne ušiv. ušivi ste belogardisti, ker ste izdajali lastni narod in pobijali svoje ljudi ter se povezali s fašisti.
skratka na tem svetu ni mesta za izdajalske belogardiste zato pa janša kao ne odpira ideoloških tem ker se dobro zaveda da bi tisti trenutek spet popušil.
fante se je pač nekaj naučil.
vi pa nič ha ha .
Forum je zaprt za komentiranje.