Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ministri

Ministri

Cel kup novih ministrov bomo dobili jutri. Ker je o njihovem šefu tukaj že tekla beseda, me zanima, kako ocenjujete njih?

Vprasaj cez 3 mesece. Vsaki vladi naj bi se dalo 100 dni, da kaj pokazejo, prej ocenjevanje ministrov nima smisla.

nič ne bom rekla…pustimo času čas….ne morem pa razumet kako je lahko en zdravnik ministr za okolje in prostor…..to mi pa ne potegne….res ne

Ej, tuki se čveka. Mišljeno je bilo bolj v stilu, ta pa dobr zgleda, ta se mi zdi pa kul itd. Nič zelo resnega in modrega. Saj kdo pa koga tudi osebno pozna in bo kaj dobrega trača.

Zakja pa ne? Vsaj ve, kaj je čisto in kaj umazano. A politolog, tako kot Gantar, je pa lahko?

tud to ni logično….

Pa kakšno logiko pričakuješ. Ti pač ni všeč, ker je iz SLS. Boljš LDS, a ne? Pa kaj bi te predvolilne…

Pa Janez Podobnik minister za okolje in prostor,svašta.

Drobnič na MDDSZ…..svašta:)

Dajte no pa kaj ste vsi neumni al kaj , od teh ministrov noben ni sposoben kej veliko, pa že na začetku imajo vsi neke grehe nad sabo, pa kao una ni vedla da bo šla tam cesta al kaj že, da je pol cena poskočila za toliko in toliko milijonov. DAJTE SE MI POIMENSKO JAVITI , KDO JE TAKO DEBILEN, DA JIM VERJAME??
Pa briga me iz kere stranke so , to je nepomembno, dejstvo je da so vsi več ali manj lopovi pa barabe oz. samo za svojo rit in nič drugega.
Da ne govorm o njihovih nesposobnih zagovorih. Una je sam nekaj jecala sej sploh pojma ni imela kaj jo sprašujejo, kaj šele da bi znala kej odgovoriti.
Pa bajuk minister za finance -tale država bo šla v ***** oz. bo lavfalo samo od sebe kot vse drugo na svetu.Sej se nobena stvar ne ustavi, država lin vse drugo lavfa po utečenih okvirih.Če bi lavfala od sposobnosti ministrov sploh teh tanovih bi šlo vse na hitro v *****.
Je že tako da so sicer v veliko primerih lds-ovske barabe veliko bolj strokovno sposobne kot pa ti od neke demos 2 variante.
Sej ni enga notri razen viranta , ki bi se mu sploh sanjalo za kaj se gre, vsi so notri samo in izključno po političnih kriterijih.
Normalno da se ropu smeje , ko vidi da bo bajuk prevzel finance, ko pa dobro ve kaj se pravi ekonomija, bajuk pa po mojem nima pojma.
Ej tilče lds ovci jih bodo stokovno požrli po 100 dneh , če ne že prej.

Zdravo svetilnik,kar dolgčas nam je bilo po tebi.Se kar strinjam s tvojim mnenjem o ministrih.

Uff, si se razkuril svetilnik, tudi jaz se strinjam s teboj nekateri ministrski kandidati mi niso prav nič simpatični, ampak saj majo cele kupe svetovalcev in nevemkoga še, pa baje bo zdaj še neko nadministrstvo, ki bo preverilo, če so kakšne njihove odločitve prehude, tako, da kar mirno spančkaj naprej, barabe so pa itak vsi politiki.

Rupel, svašta!

hvala za prijazne besede:)

jaz pa samo pravim, hvala bogu, da je DM ponudila odstop. to ženšče po mojem ni sposobno za ministrico. Se pa vidi pomanjkanje strokovnega kadra, predvsem v SLS

tokrat se pa strinjam s Svetilnikom!

Svetilnik, se podpišem pod tvoj post.
Glede na garnituro ministrov samo upam, da bodo odleteli prej, preden bodo vse zaj…
Jaz sem bila nad njihovimi predstavitvami zgrožena. Ne vem, kaj Janša razmišlja, da je Rupel kandidat za zunajega ministra. Ta tip je že tolikokrat barve zamenjal, da se jaz ne bi upala stavit nanj…

A si bla zraven na predstavitvah? Kar mediji pokažejo oz. napišejo, so samo pikantne podrobnosti. Spomni se boljšega tipa kot je Rupel za ministra. Jaz se ga nikakor ne morem. A ta nezainteresiranec, ki je bil zadnje ne vem koliko mesecev? Ali pa Kračun? Halooo?

Katarinca, tale minister (zunanji) po Ruplu, je bil zelo strokoven.

Ni se spuščal v vsako neumnost in ni se imel za vsemogočnega, kot to

počne Rupel, ki milsi, da država brez njega ne more.

Haloooo????

Me prav zanima, kdo podpira Rupla (razen desni politiki).

Sicer pa je fajn, da se je mal oblast zamenjala, čeprav so LDs-ovci & Co. po strokovni plati petkrat boljši…

Najbolj strokovno je to, da so že vse pokradli, kar se je pokrasti dalo.

ja pa ja de.

S tem se je najlazje potolazit!

Dejstvo pa je, da imamo se kar nekaj rezerve.

In me prav zanima kaj bo sedanja vlada naredila. Se sploh zaradi tega, ker so cela leta cvekali in cvekali.

Pa da vidimo kaj bo!

Po mojem bodo zdrzali najvec 4 leta!

Všeč mi je Zver – novi minister za šolstvo – mislim, da je zelo dobro podkovan – bomo videli kako bo vozil.

Če bodo zdržali 4 leta, bodo še naprej na oblasti. A kaj ko bo še hudo že naslenjo leto. Pa še SLS in DESUS je v koaliciji. Ni šans, da bi zdržali 4 leta.

Bravo mrk, da tako silno zaupaš enim, ki so se pokazal kot: raje ne rečem kaj. Zato so pa totalno propadli na volitvah. Če bi zgubili malo, bi jim težko kaj očitali. Tako pa je jasno, da jih ljudje, ki nimajo skisanih možganov, niso več prenesli.

Katarinca se popolnoma strinjam s teboj. Mrk ti mi pa pojasni kje so rezerve. Glede na to, da je javni dolg že krepko presegel rezerve! A veš katarinca najbolj me skrbi to, da v Sloveniji še vedno ostaja zelo veliko ljudi s skisanimi možgani. Ne vem kdaj se boste spametovali očitno vas bi LDS moral spraviti čisto na beraško palico pa še potem dvomim, če če bi se vam razbistrilo v glavi!

Tanaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close