Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miha in sluzavci

Miha in sluzavci

Odgovor na objavo uporabnika
pošta, 14.06.2021 ob 10:22

tudi če, 14.06.2021 ob 10:03

pošta, 14.06.2021 ob 08:28

No, zame je tudi tale “akcija” krneki! Sem dobrodelna skozi leto, na ulici, v trgovini, dajem oblačila, ampak k tej akciji nisem prispevala. Moti me ta JUNAK, on se izpostavlja ja, oz. se mora ker gre v račun službe to. On dobi plačo za to in se ga kuje v zvezde. Samo on je junak. Naj se ve da je za tem ogromna ekipa, ki ga stalno spremlja, spodbuja. On je samo glavni junak v tej zgodbi in prav na živce mi gre to jokcanje skos in kovanje v zvezde. Dam in darujem takrat, ko to čutim in tega ne razglašam okrog. Ne rabim všečkov in pozornosti, to mi je za lastno srečo v bistvu.Lahko me obsojate, ampak Deželak mi gre na živce, prav prestavim postajo, ko ga slišim. Tako poln samohvale že par let, da se mi bruha. Pa, da ne govorim, da to ni rešitev za boge otroke, tistih par dni morja, samo zamori jih v naprej, ker vidijo kako se lahko lepše živi. Potem jih vrnejo večinoma v strupeno okolje k staršem, ki to ne bi smeli biti, ki jim ne dajo niti osnovnih stvari, kar se tiče podpore, bližine, srčnosti. In ta je bila banalna, ko je otrok rekel, da še ni jedel telečjega zrezka in to je res nekaj najboljšega. So what? Kok ljudi ga še ni, ki ima denar, mislim….a je to merilo za srečo?

Sicer je pa tako, ker še nisi pošteno delala, ne znaš cenit ničesar. Ko boš enkrat morala, bo drugače. Danes je popolnoma narobe svet, da tisti ki mešajo zrak, najbolje  živijo, ne more pa to dolgo trajat.

Resno si to rekla? Me poznaš? Ne!

Torej….

Kaj je puhloglavka, ti ni prav napisala?? 200 tisoč na 2 miljona prebivalcev imamo dobro plačnih babjih fukusov v javni upravi, še enkrat toliko po pisarnah raznih zavodov, inšpektoratov, uradov …, javnega sektorja, ki ne naredijo niti ene koristi v celem življenju. Vi se pa zmrdujete, če je en Deželak v službi, kjer je rezultat njegovega delovnika, pomoč družinam v stiski in otrokom????

viharni jezdec373, 14.06.2021 ob 10:30

Kaj je puhloglavka, ti ni prav napisala?? 200 tisoč na 2 miljona prebivalcev imamo dobro plačnih babjih fukusov v javni upravi, še enkrat toliko po pisarnah raznih zavodov, inšpektoratov, uradov …, javnega sektorja, ki ne naredijo niti ene koristi v celem življenju. Vi se pa zmrdujete, če je en Deželak v službi, kjer je rezultat njegovega delovnika, pomoč družinam v stiski in otrokom????

bolanko

pošta, 14.06.2021 ob 10:51

bolanko

Kaj ne drži debilno bitje  od tega kar sem napisal? Znaš obrazložit ali le noret meduza ničvredna?

Viharni jezdec, 14.06.2021 ob 11:04

Kaj ne drži debilno bitje  od tega kar sem napisal? Znaš obrazložit ali le noret meduza ničvredna?

ah ja 🙂

pošta, 14.06.2021 ob 11:10

ah ja 🙂

Evo trola, saj nima kaj povedat. Kaj imate od tega golazen smrdljiva ničvredna zarukana. Ne bi se vzdržalo in ne norelo, če nimaš nič razumnega napisat, ne da zmerjaš smrad zahojeni, tiste ki realno napšišemo kot je???? Al nimaš čisto ničesar za počet v življenj pa ti je psihoteku to vse življenje in edina ideja?

Pa nori celo proti dobrodelnosti. Ne zna pa pojasnit zakaj je slabše, če ima človek delovnik, da pomaga ljudem s tem ljudem v stiski, kot pa ean baba, ki dnevno smrdi nekje v pisarni in ni od nje nikoli in nikjer nobene koristi. Pol je pa z nami nekaj narobe, ne s smrdljivo meduzo, ki nori in ne zna ničesar pojasnit.

Viharni jezdec, 14.06.2021 ob 11:22

Evo trola, saj nima kaj povedat. Kaj imate od tega golazen smrdljiva ničvredna zarukana. Ne bi se vzdržalo in ne norelo, če nimaš nič razumnega napisat, ne da zmerjaš smrad zahojeni, tiste ki realno napšišemo kot je???? Al nimaš čisto ničesar za počet v življenj pa ti je psihoteku to vse življenje in edina ideja?

Pa nori celo proti dobrodelnosti. Ne zna pa pojasnit zakaj je slabše, če ima človek delovnik, da pomaga ljudem s tem ljudem v stiski, kot pa ean baba, ki dnevno smrdi nekje v pisarni in ni od nje nikoli in nikjer nobene koristi. Pol je pa z nami nekaj narobe, ne s smrdljivo meduzo, ki nori in ne zna ničesar pojasnit.

sej vemo, da si psihični bolnik, ne bom se odzivala na tvoje bolanije

pozdravček 🙂

pošta, 14.06.2021 ob 11:26

sej vemo, da si psihični bolnik, ne bom se odzivala na tvoje bolanije

pozdravček 🙂

Evo, trol trola. Ne znaš pa pojasnit, zakaj si norelo in zakaj bi bil po tvojem en delovnik Deželaka vreden obsojanja, ki pomaga ljudem, v primerjavi z eno žensko v pisarni,  ki si za plačilo pili nohte. Veš da so potem vsi drugi moteni, ne ti.

troltrola, 14.06.2021 ob 11:37

Evo, trol trola. Ne znaš pa pojasnit, zakaj si norelo in zakaj bi bil po tvojem en delovnik Deželaka vreden obsojanja, ki pomaga ljudem, v primerjavi z eno žensko v pisarni,  ki si za plačilo pili nohte. Veš da so potem vsi drugi moteni, ne ti.

pisarna te nardila haha

Ubogi otroci, ki so poleg socialne ogroženosti in družinske stiske žrtve še takih tržnih manipulatorjev! Sej je gor vse že opisano: pesek v oči otrokom zaradi lastne promocije, ko pridejo nazaj, pa spet isto toksično okolje in beda. Zakonsko zgrešena država! Zagotovite jim raje službe, ko bodo večji

Deželak dela reklamo samo sebi in radiu 1, 14.06.2021 ob 11:59

Ubogi otroci, ki so poleg socialne ogroženosti in družinske stiske žrtve še takih tržnih manipulatorjev! Sej je gor vse že opisano: pesek v oči otrokom zaradi lastne promocije, ko pridejo nazaj, pa spet isto toksično okolje in beda. Zakonsko zgrešena država! Zagotovite jim raje službe, ko bodo večji

Ja; Deželak je kriv, ki v okviru službe pomaga otrokom, ne narobe svet, kjer imajo največ tisti, ki niso nikoli nič koristnega naredili? Bi bilo bolj vredno, da ni nobenega Deželaka in bi bili še vsi ti pedrčki po pisarnah z nariasnimi obrvmi, napravljeni v spake in vlekli denar le za svojo rit za nič koristi?

Kaj hočeš sploh trol povedat? Ne veš kaj bi znorelo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close