Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi v Ljubljani še izpita za avto ne rabimo, ker smo toliko napredni

Mi v Ljubljani še izpita za avto ne rabimo, ker smo toliko napredni

…. da je v Lj 95% južnih, 3% iz drugih slovenskih krajev in 2% čistokrvnih žabarjev?

Odgovor na objavo uporabnika
povej se to, 17.10.2021 ob 00:19

LJubljana je bila vredna 20 let nazaj, 16.10.2021 ob 20:35

povej se to, 16.10.2021 ob 18:50

LJubljana je bila vredna 20 let nazaj, 16.10.2021 ob 15:24

Plavi, 16.10.2021 ob 15:03

Velika večina žabarjev, je  po intelektu v rangu, podpovprečnega 10 letnega otroka.Ljubljana je mentalna greznica, sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!

ja, zadsnjih 10 let.

Sem rojena Ljubljančanka,živela v njej do leta 2000, v hiši v enem izmed najleppih delov Ljubljane, da ne bo pomote – nisem blokarsko dete ali prebivalec. Pa če mi plača kdo, ne grem več nazaj živet. Me ne premamijo trakovane uloice, zaprt center za promet, pa P+R psrkirišča na obrobju.

ma živce mi je kravžljajo, ko sem iz obrobja ljubljae tistih 11 km do prvegha LJ semaforja potrebovala 12 minut. Do Ilirijaa Vedrog industrijske trgovine na Tržaški pa celih 40 minut (!!!) z izvoza lj obvoznice,  pa ne v rush hour, da ne bo pomote.

Tisto klinčevo Tržaško že 2+ leti pacajo…. pacajo, dobesedno. Ubogi stanovalci tam okoli – požirajo smrad, prah,  se fijakajo enopasovno; rabijo z LPP jem 30 +minut s Tržaške do npr. Dunajske…. 🙂 ( DIjaki, študentje)….

Potem jim pa še kdo smeti zakuri na smetišču Barje, da še oken ne smejo odpirat….  Fa  k pa taka Ljubljana.

Si bila ze pred letom 2000 nepisemna ali je to posledica selitve v rovte?

odhjebi grammar naci, alias modi undercover.  A me loviš po temah?  Lej, dol mi visi. Ti v portugalščini napišem, pol pa ne boš kokodakalo, ker ne boš razumelo?

Se ti pa vljudno opravičujem za hitre tipkarske napake. Pač hitro tipkam- zagotovo 7x hitreje od tebe.

Komot pises v portugalscini, ce si v tem jeziku bolj pisemna, sem nekaj let zivelo na Portugalskem, tako da nimam tezav z razumevanjem.

Me pa zanima se, si tako nadrkana ze od nekdaj ali sele po letu 2000?

Kaj je modika/modek – a sponzorski denar še pada, ali nič več, da si tako žleht po slovenceljsko ?

“não julgue que você não será julgado”

Ljubljana je bila vredna 20 let nazaj, 17.10.2021 ob 12:51

Kaj je modika/modek – a sponzorski denar še pada, ali nič več, da si tako žleht po slovenceljsko ?

“não julgue que você não será julgado”

CAZZO IN CULO NON FA FIGLI,MA FA BRODO PER CONIGLI!

uboge rovte, 16.10.2021 ob 14:00

Imamo vse na dosegu roke, ker smo urbanistično napredni do konca, če pa že, se mal zapeljemo s trolo in je to to. Ne pa pri vas v rovtah, ko za vsako stvar rabiš avto…

Kako me boli qurac …

Sam ne vem zakaj nam potem dol na Obali delate gužvo, kolone na mejnih prehodih in zaparkirate vse parkirne prostore ob morju. Ostanite poleti še naprej v LJ in se vozite s trolcami znotraj mesta.

Spet je vikend. Take teme se odpirajo samo ob sobotah in nedeljah. Da je mal podjebavanja, mal provokacije. Ne vem, zakaj vse posplošujete. Mar si ne bi kakšne knjige ali raziskave prebrali?

Tisti, ki pljuva po drugih, ima pri sebi neke probleme, ga nekaj muči.

Ne vem, zakaj bi morali vsi živeti po nekih zaporedjih in postopkih. A zato, ker je tako prav? In zakaj že je tako prav?

Da je gneča na cestah ob konicah je samo zato, ker se negnetejo avtomobili, v njih pa samo po ena oseba.

Če bi bilo manj avtomobilov in več trol, bi bilo super. Ampak seveda na vaseh ne najdete službe, se morate voziti v Ljubljano na delo, kajne?

In obratno, zakaj nimamo samo v Ljubljani živečih zaposlenih. Se pravi, da ukinemo vse, ki se vozijo iz drugih občin v Ljubljano na delo. Preselite se v Ljubljano, če ste tako pametni.

Ne vem, zakaj ne pometete najprej pred svojim pragom.

Zakaj ne pustite, da vsak živi svoje življenje? Ne more biti vedno po vaše, razvajenci.

Ostani v LJ, 17.10.2021 ob 13:05

Sam ne vem zakaj nam potem dol na Obali delate gužvo, kolone na mejnih prehodih in zaparkirate vse parkirne prostore ob morju. Ostanite poleti še naprej v LJ in se vozite s trolcami znotraj mesta.

?

Nisem bil na slovenski obali ze par let.

Drugace sem lahko vsak vikend na morju. Celo poletje ce mi pase.

Kasna trola. Na elektriko se peljemo.

Zamejec, 17.10.2021 ob 12:58

CAZZO IN CULO NON FA FIGLI,MA FA BRODO PER CONIGLI!

كيف حالك خاسر

Spetjevikend, 17.10.2021 ob 13:07

Spet je vikend. Take teme se odpirajo samo ob sobotah in nedeljah. Da je mal podjebavanja, mal provokacije. Ne vem, zakaj vse posplošujete. Mar si ne bi kakšne knjige ali raziskave prebrali?

Tisti, ki pljuva po drugih, ima pri sebi neke probleme, ga nekaj muči.

Ne vem, zakaj bi morali vsi živeti po nekih zaporedjih in postopkih. A zato, ker je tako prav? In zakaj že je tako prav?

Da je gneča na cestah ob konicah je samo zato, ker se negnetejo avtomobili, v njih pa samo po ena oseba.

Če bi bilo manj avtomobilov in več trol, bi bilo super. Ampak seveda na vaseh ne najdete službe, se morate voziti v Ljubljano na delo, kajne?

In obratno, zakaj nimamo samo v Ljubljani živečih zaposlenih. Se pravi, da ukinemo vse, ki se vozijo iz drugih občin v Ljubljano na delo. Preselite se v Ljubljano, če ste tako pametni.

Ne vem, zakaj ne pometete najprej pred svojim pragom.

Zakaj ne pustite, da vsak živi svoje življenje? Ne more biti vedno po vaše, razvajenci.

Pa kaj se ima nekdo iz Celja ali še dlje proti Mariboru za vozit v službo dnevno  v ljubljanski Hofer, ali pa Lidl? A nima dovolj trgovin svojega delodajalca v svojem pecirku? Prosim, daj razloži. Ni razlog, da ni ljudi, ki bi delali v trgovoinah.

OK, razumem medicinske sestre, ki so  kot kader bolj iskane kot človeške ribice , da se vozijo v LJ v službo – sploh v teh korona vojna časih; ampak trgovski kader 4. stopnja izpbrazbe, ki ga je ogromno – da se vozi v Ljubljano v službo in dela gnečo na cestah dnevno?

Počivalškove bone morajo zapravit  do konca tega leta…. Zato malo tvoje tolerance vseeno ne bi škodilo 🙂

z vsem poštenim sarkazmom, 17.10.2021 ob 14:07

Počivalškove bone morajo zapravit  do konca tega leta…. Zato malo tvoje tolerance vseeno ne bi škodilo 🙂

namenjeno avtorju ostani v LJ

Ene ceste zaprte, druge sredi belega dne v raufnkih. Se je zgolj za premaknili, kar se tiče Slovenske in Tivolske. Promet nikamor. Smoga pa veliko, sredi Tivolia. Še zima ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close