Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi v Ljubljani še izpita za avto ne rabimo, ker smo toliko napredni

Mi v Ljubljani še izpita za avto ne rabimo, ker smo toliko napredni

Imamo vse na dosegu roke, ker smo urbanistično napredni do konca, če pa že, se mal zapeljemo s trolo in je to to. Ne pa pri vas v rovtah, ko za vsako stvar rabiš avto…

Kaj pa ko trole nehajo vozit, ker se po cestah sprehajajo Jehovovi neandertalci?

Pa smo te.

Odgovor na objavo uporabnika
uboge rovte, 16.10.2021 ob 14:00

Imamo vse na dosegu roke, ker smo urbanistično napredni do konca, če pa že, se mal zapeljemo s trolo in je to to. Ne pa pri vas v rovtah, ko za vsako stvar rabiš avto…

Čestitam za ta intelektualen prispevek.

en rovtar, 16.10.2021 ob 14:11

Čestitam za ta intelektualen prispevek.

je bil to njegov intelektualni vrhunec.

Velika večina žabarjev, je  po intelektu v rangu, podpovprečnega 10 letnega otroka.Ljubljana je mentalna greznica, sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!

Plavi, 16.10.2021 ob 15:03

Velika večina žabarjev, je  po intelektu v rangu, podpovprečnega 10 letnega otroka.Ljubljana je mentalna greznica, sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!

ja, zadsnjih 10 let.

Sem rojena Ljubljančanka,živela v njej do leta 2000, v hiši v enem izmed najleppih delov Ljubljane, da ne bo pomote – nisem blokarsko dete ali prebivalec. Pa če mi plača kdo, ne grem več nazaj živet. Me ne premamijo trakovane uloice, zaprt center za promet, pa P+R psrkirišča na obrobju.

ma živce mi je kravžljajo, ko sem iz obrobja ljubljae tistih 11 km do prvegha LJ semaforja potrebovala 12 minut. Do Ilirijaa Vedrog industrijske trgovine na Tržaški pa celih 40 minut (!!!) z izvoza lj obvoznice,  pa ne v rush hour, da ne bo pomote.

Tisto klinčevo Tržaško že 2+ leti pacajo…. pacajo, dobesedno. Ubogi stanovalci tam okoli – požirajo smrad, prah,  se fijakajo enopasovno; rabijo z LPP jem 30 +minut s Tržaške do npr. Dunajske…. 🙂 ( DIjaki, študentje)….

Potem jim pa še kdo smeti zakuri na smetišču Barje, da še oken ne smejo odpirat….  Fa  k pa taka Ljubljana.

Avtor očitno še ni imel možnosti, da bi si ogledal kakšno drugo evropsko mesto iste velikosti.

Avtor je očitno zarovtani Ljubljančan, ki mu domet sega do kavice v Piranu in enkrat letno smučarskih skokov v Planici, potem se pa že konča. Še to z busom, glede na to, da avtor nima niti avta.

Kaj pri p… je trola?

Rajš povej po pravici da si avta privoščit ne morete, ker po plačilu najemnine za tisto enosobno klet s kopalnico v kateri lahko živiš v ljubljani, ti ostane samo še za en nobel burek

Res je kar pravi avtor. V krogu parih kilometrov imaš vso, ampak res vso potrebno infrastrukturo.

Vam je pa krivo. Nedolgo nazaj sem bral nek komentar tu. (pravi za testiranje)… Moram it v drug kraj in to samo ob določenih dnevih. Ne spomnim se točno v kaksnih intervalih oz ce je bilo enkrat na teden…

Ne mi reči, da je to bolje? Vsi kao lj ne… Lj puj… Lj to… Lj uno…

A prav vsi bi lj…

Resnicaboli, 16.10.2021 ob 18:29

Rajš povej po pravici da si avta privoščit ne morete, ker po plačilu najemnine za tisto enosobno klet s kopalnico v kateri lahko živiš v ljubljani, ti ostane samo še za en nobel burek

Sanjaj. Res je kar pravi avtor.

Mene so starsi prav maltretirali za izpit. Res. Prav maltretirali. Sploh nisem bil zainteresiran. Prav to sem jim govoril. Da ga ne rabim.

Vse mas na dlani. Sploh avta ne rabis.

LJubljana je bila vredna 20 let nazaj, 16.10.2021 ob 15:24

ja, zadsnjih 10 let.

Sem rojena Ljubljančanka,živela v njej do leta 2000, v hiši v enem izmed najleppih delov Ljubljane, da ne bo pomote – nisem blokarsko dete ali prebivalec. Pa če mi plača kdo, ne grem več nazaj živet. Me ne premamijo trakovane uloice, zaprt center za promet, pa P+R psrkirišča na obrobju.

ma živce mi je kravžljajo, ko sem iz obrobja ljubljae tistih 11 km do prvegha LJ semaforja potrebovala 12 minut. Do Ilirijaa Vedrog industrijske trgovine na Tržaški pa celih 40 minut (!!!) z izvoza lj obvoznice,  pa ne v rush hour, da ne bo pomote.

Tisto klinčevo Tržaško že 2+ leti pacajo…. pacajo, dobesedno. Ubogi stanovalci tam okoli – požirajo smrad, prah,  se fijakajo enopasovno; rabijo z LPP jem 30 +minut s Tržaške do npr. Dunajske…. 🙂 ( DIjaki, študentje)….

Potem jim pa še kdo smeti zakuri na smetišču Barje, da še oken ne smejo odpirat….  Fa  k pa taka Ljubljana.

Si bila ze pred letom 2000 nepisemna ali je to posledica selitve v rovte?

Bolje je tako , kar bodite in ostanite v bolani,veš kaj je dejal sodelavec  za svojo babo ????? Moja upa peljat samo do table konec Ljubljane, naši pa so , jasno zaradi vas žabarjev upali peljati samo do Vižmarjev, od tam naprej pa strolo, katero imate žabarji res svetovno porihtano, Janković vas nateguje z urbano, povsod v civiliziranem svetu pa se vožnje plačuje s kreditno ali plačilno kartico, brezstično jasno…

(https://www.youtube.com/watch?v=pb6jWSirIlY)

Budala. Sin študira v Lj.in se čudi kako slabi vozniki ste ljubljančani in še slabši kolesarji. Vi imate plačljivo trolo mi pa brezplačen bus, ki kroži po mestu…Vi imate velikoooooo megle mi malokdaj pri vas je ogromnooo tujcev…….

povej se to, 16.10.2021 ob 18:50

Si bila ze pred letom 2000 nepisemna ali je to posledica selitve v rovte?

odhjebi grammar naci, alias modi undercover.  A me loviš po temah?  Lej, dol mi visi. Ti v portugalščini napišem, pol pa ne boš kokodakalo, ker ne boš razumelo?

Se ti pa vljudno opravičujem za hitre tipkarske napake. Pač hitro tipkam- zagotovo 7x hitreje od tebe.

cigani pač, 16.10.2021 ob 18:57

Bolje je tako , kar bodite in ostanite v bolani,veš kaj je dejal sodelavec  za svojo babo ????? Moja upa peljat samo do table konec Ljubljane, naši pa so , jasno zaradi vas žabarjev upali peljati samo do Vižmarjev, od tam naprej pa strolo, katero imate žabarji res svetovno porihtano, Janković vas nateguje z urbano, povsod v civiliziranem svetu pa se vožnje plačuje s kreditno ali plačilno kartico, brezstično jasno…

(https://www.youtube.com/watch?v=pb6jWSirIlY)

Ma kaj  – v civiliziranem svetu, alias že Dunaj imajo prebivalci subvencionirano – plačajo simbolično letno karto za vlak ali bus  – mislim  smečšno nizke cene… To je civiliziran svet, prijazen do delovnih , zaposlenih ljudi, ki se morajo v službo pripeljati dlje kot od dveh ovinkov. In da se pospešuje uporaba javnih prevoznih sredstev, ne pa uviz v mesto z lastnimi vozili; pa četudi pri nas s štajerskega konca vsako jutri nekaterih.

LJubljana je bila vredna 20 let nazaj, 16.10.2021 ob 20:35

odhjebi grammar naci, alias modi undercover.  A me loviš po temah?  Lej, dol mi visi. Ti v portugalščini napišem, pol pa ne boš kokodakalo, ker ne boš razumelo?

Se ti pa vljudno opravičujem za hitre tipkarske napake. Pač hitro tipkam- zagotovo 7x hitreje od tebe.

Komot pises v portugalscini, ce si v tem jeziku bolj pisemna, sem nekaj let zivelo na Portugalskem, tako da nimam tezav z razumevanjem.

Me pa zanima se, si tako nadrkana ze od nekdaj ali sele po letu 2000?

da bi morali dnevni migranti ( tisti, ki se vozijo v službo v Lj vsak dan) pustiti avtomobile na obrobju mesta in se v mesto peljati s trolo. Na tak način bi se občutno zmanjšal promet   in prometne konice v Ljubljani. V ta namen so bila narejena parkirišča na obrobju Ljubljane, ki samevajo.

Ali z vlakom, ki lahko sprejme več ljudi in hitreje pride v Center, da bi se naredila linja za take prevoze.

Mislim888, 17.10.2021 ob 01:04

da bi morali dnevni migranti ( tisti, ki se vozijo v službo v Lj vsak dan) pustiti avtomobile na obrobju mesta in se v mesto peljati s trolo. Na tak način bi se občutno zmanjšal promet   in prometne konice v Ljubljani. V ta namen so bila narejena parkirišča na obrobju Ljubljane, ki samevajo.

Pa zakaj bi kdorkoli puščal avto pred Ljubljano in čakal na usrano trolo in se cijakal potem 1 uro, da prideš sploh do centra?? V Ljubljani je mestni promet katastrofa. Mesto kot tako pa izredno majhno in si z avtom v 5 minutah v centru. Seveda ko ni konice in flikanja cest.

Dobra ???

In še drži ?

Hehhehhehhh, 17.10.2021 ob 09:40

Dobra ???

In še drži ?

Za avtorja “Resnicaboli”

LJ je ,v priomerjavi s drugimi mesti po EU,navadna GREZNICA! Smetisce!

???

Jp, parkirisca so ze uredili, zal pa niso uredili LPP.

Ljubljana ni veliko mesto, a z enega na drugi konec mesta potrebujes 3-4x dalj casa z busom, kot z avtom.

Zivim pred obvoznico, cca 4km od Preserca, za v center veckrat uporabim bus, zaradi samega parkinga in ker mi je gust pes po mestu in nazaj domov, v tem primeru ni panike, rabim 10-20 minut, odvisno od spice.

Za na drugi konec mesta mi pa ne pade na pamet, da grem z busom, ker z avtom sem v 20ih minutah, z busom pa eno uro!

Ta LPP se kao obnavlja ze vsaj 20 let, pa je se vedno popolnoma neucinkovit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close